ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/2

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη είναι μια από τις πιο όμορφες όψεις για ερωτικά ραντεβού αλλά για να ενισχύσουμε τις φιλίες μας. Αν έχετε θέματα σε μια προσωπική σχέση που θέλετε να ξεδιαλύνετε εκμεταλλευτείτε τη μέρα για μια τέτοια διαδικασία. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζοντας αντιθέσεις με τη σύνοδο αυτή κάνοντας μας κάπως πιο εγωιστές και πιθανόν να φανούμε κάπως επιθετικοί ή υπερβολικοί.

ΚΡΙΟΣ

Η Πέμπτη είναι πιο κοινωνική μέρα για σας και σας δίνει ευκαιρίες κάπως να το ρίξετε έξω είτε για να κάνετε μια βόλτα είτε για να δείτε κάποια άτομα που σας έχουν λείψει. Θα εστιάσετε την προσοχή σας σε φίλους κι εδώ είναι που θέλει προσοχή αν υπάρχει κάποιο θέμα είτε με ένα φίλο είτε ακόμη με ένα συνεργάτη. Μπορεί να υπάρχει και μια ικανοποιητική επαγγελματική ή οικονομική πρόταση που θα συζητήσετε. Παρόλα αυτά προσέξτε τις παρορμητικές αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μικτές οι επιρροές της ημέρας καθώς από τη μια η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη παραπέμπει σε μια ωραία συνάντηση ή επαφή που μπορεί να σας φτιάξει τα κέφια κυρίως σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο. Από την άλλη η αντίθεση της Σελήνης με τη σύνοδο αυτή μπορεί να σας ζορίσει σε θέματα που αφορούν τη δουλειά καθώς θα ψάχνετε να βρείτε τι πρέπει να κάνετε για να γίνει πιο αποδοτική η εργασία σας ή να πουλάνε περισσότερο τα προϊόντα της δουλειάς σας. Συγκεντρωθείτε στην ίδια την δουλειά, κοιτάξτε να είστε παραγωγικοί και όλα τα άλλα θα έρθουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιήστε τη μέρα για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, να κάνετε αυτά που επιθυμείτε εσείς οι ίδιοι και μην πιέζετε τον εαυτό σας. Η αντίθεση της Σελήνης απέναντι στην κύρια σύνοδο της μέρας της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να σας κάνει πιο καυστικούς στην κριτική σας απέναντι στους άλλους. Καλύτερα σε όποια πρόκληση δεχτείτε να αργήσετε να απαντήσετε για να την επεξεργαστείτε μόνοι-ες σας καλύτερα και η απάντηση σας να στηρίζεται σε επιχειρήματα κι όχι σε συναισθηματική φόρτιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη που πραγματοποιείται το πρωί παραπέμπει σε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή δείχνει κι ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Από την άλλη η αντίθεση της Σελήνης με τη σύνοδο αυτή απαιτεί να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και εξονυχιστικά με τα θέματα των οικονομικών. Δείτε τι γίνεται με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και προσπαθήστε με κάθε τρόπο όχι μόνο τώρα αλλά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς να έχετε τον έλεγχο του πορτοφολιού σας.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων στο ωροσκόπιο σας αλλά καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σας σχηματίζει αντίθεση με την όψη αυτή μπορεί να δημιουργήσει ένα νευρικό κλίμα στη μέρα. Στην ερωτική σας ζωή βέβαια μπορεί να βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας αρκεί να θέλετε να εμβαθύνετε στη σχέση σας περισσότερο ή και να την πάτε σε άλλο επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη ενδεχομένως να προκύψει μια θετική εξέλιξη σε ένα ερωτικό θέμα. Από την άλλη ίσως σας ωθήσει σε μια σοβαρή συζήτηση για το μέλλον των επαγγελματικών σας με κάποιους συνεργάτες. Αν οι άνθρωποι που εργάζεστε μαζί τους δεν έχουν τις ίδιες υψηλές προσδοκίες με σας και δεν είναι και διατεθειμένοι να δουλέψουν το ίδιο σκληρά, τότε ίσως πρέπει να κάνετε μια ξεκάθαρη συζήτηση.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη σήμερα θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, τα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια για το μέλλον ή σε μια ερωτική σχέση. Μάλιστα θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτή η όψη ιδιαίτερα θετικά αν θέλετε να κάνετε μια κίνηση σε ρομαντικό επίπεδο. Ακόμη βρείτε χρόνο μέσα στη μέρα να ασχοληθείτε με κάτι που σας ξεκουράζει ένα χόμπι σας, κάποιο σπορ οτιδήποτε παίρνει την σκέψη μακριά από απαισιόδοξα σενάρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη μπορεί να σας δώσει μεγάλη χαρά αν αποφασίσετε να την εκμεταλλευτείτε συναντώντας κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που ίσως είχατε καιρό να δείτε ή αν κανονίσετε μια δραστηριότητα με το σύντροφο σας που ικανοποιεί και τους δυο σας. Η Σελήνη στον Λέοντα σε αντίθεση με την κύρια όψη της ημέρας μπορεί να σας πιέσει περισσότερο σε επαγγελματικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη μπορεί να φέρει κάτι θετικό σε επίπεδο επαγγελματικό ή οικονομικό. Η Σελήνη από τον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τη σύνοδο αυτή κι έτσι η Πέμπτη είναι μια μέρα που θα κουραστείτε αρκετά σε νοητικό επίπεδο. Προσπαθήστε όμως να μην πάρετε προσωπικά τα προβλήματα των άλλων. Βοηθήστε αν μπορείτε, όχι όμως εις βάρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πέμπτη έρχεται με μικτές όψεις. Μια υπέροχη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη που δίνει μια πιο διασκεδαστική κι ερωτική διάσταση στη μέρα και τις αντιθέσεις της Σελήνης από τον Λέοντα με την όψη αυτή που μπορεί να σας ζορίσει κάπως αν δεν διοχετεύσετε την ενέργεια σας στο σωστό κανάλι. Από την άλλη είναι μια όψη που σας καλεί να ασχοληθείτε και με τα πρακτικά θέματα των οικονομικών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης- Άρη στο ζώδιο σας δημιουργεί ένα θετικότερο πλαίσιο μέσα στη μέρα και σίγουρα μπορείτε να κανονίσετε κάτι πιο διασκεδαστικό με το σύντροφο ή κάποιο φίλο-η και να περάσετε πολύ όμορφα. Η αντίθεση της Σελήνης με την κυρίαρχη όψη της μέρας ενδεχομένως να σημαίνει πνευματική κόπωση για σας ή πολλές ευθύνες. Αν κάτι σας απασχολεί καλό είναι να το συζητήσετε με άτομα τα οποία εμπιστεύεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη τα θέματα της δουλειάς σας δεν θα σταματήσουν να σας απασχολούν λεπτό. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει κάτι που αφορά στην προσωπική σας ζωή και να συνδέεται και με το χώρο της δουλειάς ή να πρόκειται για μια σχέση η οποία πρέπει να παραμείνει μυστική το οποίο μπορεί να σας κάνει να χάνετε την ψυχραιμία σας. Λίγο πιο προσεκτικά τις πρωινές ώρες και σκεφτείτε όσο μπορείτε πιο ψύχραιμα πριν δείξετε με το δάκτυλο τον «φταίχτη».