ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα κι από εκεί θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη, αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό και θα ενεργοποιήσει έτσι το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού για άλλη μία φορά. Οι διαθέσεις και η ψυχολογιά μας θα περάσει από διάφορα στάδια σήμερα.

Καλούμαστε να επιλέξουμε τι είναι αυτό που θέλουμε περισσότερο, αλλά δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Το να είμαστε παρορμητικοί στις αποφάσεις μας και να εκδηλώνουμε σκέψεις και δράσεις χωρίς να τις έχουμε σκεφτεί ενδελλεχώς είναι επικίνδυνο, στο κλίμα πόλωσης που επικρατεί.

Η μέρα είναι κατάλληλη για αγορές και δώρα οπότε ίσως είναι καλή ιδέα να πραγματοποιήσετε σήμερα τις βόλτες σας στην αγορά.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Μαζί με το κλίμα γύρω σας που ζωντανεύει μπορεί να ζωντανέψουν και κάποιες εντάσεις. Η ειλικρίνεια θα γίνει το δυνατό σας χαρτί αν προσπαθήστετε να μιλήσετε για ό,τι νιώθετε με αυτήν αντί να το πάτε πλαγίως και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Τα οικονομικά σας ίσως σας απασχολούν κι η πίεση ίσως προέρχεται από ένα σημαντικό έξοδο για μία απαραίτητη αγορά.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Το σπίτι ή δουλει ή οι υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτήν μπορεί να γίνει πηγή στρες για σας σήμερα. Δεν βρίσκετε ηρεμία ούτε στο σπίτι ούτε στη δουλειά, αλλά προσπαθήστε να μην αντιδράτε σπασμωδικά σε ό,τι συμβαίνει. Ίσως υπάρξουν και κάποια απρόοπτα πέρα από τον έλεγχό σας που μπορεί να σας ενοχλήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Δυσαρμονικές όψεις που φέρνουν ένταση στην καθημερινότητά σας περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα. Θα έχετε πολλά να κάνετε αλλά ευτυχώς, συγκεντρώνεστε εύκολα στις υποχρεώσεις σας. Οι έκτακτες υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν θα σας βγάλουν ίσως από το πρόγραμμα οπότε φροντίστε να είστε προσαρμοστικοί και να αφήσετε περιθώριο στον αυτοσχεδιασμό για να τα φέρετε όλα σε πέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Οι απαιτήσεις αυξάνονται τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά, ενώ αυξάνεται και η πίεση στα οικονομικά σας. Ίσως σήμερα προκύψει μία νέα οικονομική ανάγκη ή ανακαλύψετε κάποια κακοδιαχείριση που συμβαίνει είτε στον οικογενειακό είτε στον επαγγελματικό σας προϋπολογισμό. Η διάθεσή σας ίσως είναι λίγο πιο βαριά εξαιτίας κάποιας αγωνίας σας για το μέλλον.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Η άνεσή σας να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας μάλλον θα πάει περίπατο σήμερα, είτε επειδή κάποιος θα νιώσετε ότι σας προκαλεί είτε επειδή οι υποχρεώσεις είναι τόσο αυξημένες. Ισως είναι καλύτερα να μεταφέρετε κάποιες από αυτές στην αυριανή μέρα για να μην καταβληθείτε από τα νεύρα και την ένταση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η καλύτερη αντιμετώπιση για τις δυσαρμονικές όψεις της ημέρας είναι να απέχετε συνειδητά από έριδες και εντάσεις στον χώρο της δουλειάς ή όπου αλλού μπορει να προκύψουν. Επικεντρωθείτε στις δικές σας ανάγκες και μην μοιράζετε το χρόνο σας για να εξυπηρετήσετε άλλους. Ξεκουραστείτε κι ακούστε τον εαυτό σας και τα δικά σας συναισθήματα. Προτιμήστε έναν περίπατο ή τον διαλογισμό από την επαφή με τους άλλους.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Ένταση επικρατεί στον χώρο εργασίας σας ή σε μία νέα φιλική σχέση. Όλα αυτά επηρεάζουν τον τρόπο και τον ρυθμό που δουλεύετε κι αυτό σας δημιουργεί στρες. Ίσως από την άλλη να θελήσετε να κάνετε εσείς κάποιες παρατηρήσεις σε άτομα από τον χώρο της δουλειάς αν νιώθετε ότι δεν δουλεύουν για τους κοινούς σκοπούς σας.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ένταση κι ασφυκτικοί ρυθμοί μπορεί να προκύψουν από τις απαιτητικές όψεις της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Ίσως προκύψει κάτι έκτακτο που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε στη δουλειά και να σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να μην αντιδράτε σπασμωδικά απέναντι στις προκλήσεις. Η αποστασιοποίηση από αντιπαραθέσεις που δεν θα είναι γόνιμες είναι η καλύτερη λύση.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Τα θέματα επικοινωνίας με συνεργάτες και οι επαφές με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε χρήζουν της προσοχής σας σήμερα. Μην αποφύγετε να μιλήσετε για όσα σας προβληματίζουν αλλά συζητήστε γι’ αυτά με ειλικρίνεια. Αν σας προβληματίζουν οι συνθήκες γύρω σας που δεν αλλάζουν, προσπαθήστε να δείτε τι μπορείτε εσείς να κάνετε για να αλλάξετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Εσωστρεφείς κι άκεφοι ίσως νιώθετε σήμερα. Σήμερα όλο και περισσότεροι θα απευθύνονται σε εσάς θέλοντας κάτι, ενώ εσείς θα προσπαθείτε να επικεντρώνεστε στις δικές σας προτεραιότητες. Είναι μία καλή ημέρα για να πάρετε μόνοι σας τις αποφάσεις σας, αλλά μην αγνοήσετε και τις γνώμες των ειδικών αν κάτι που σας απασχολεί χρειάζεται ειδικές γνώσεις. Τα οικονομικά σας απασχολούν ιδιαίτερα.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Οι σχέσεις είναι η σημαντική προτεραιότητα της ημέρας και το κλίμα που επικρατεί είναι αυτό της έντασης λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων. Προσπαθήστε το άγχος που έχετε να μην το προβάλλετε στους ανθρώπους γύρω σας και αποφύγετε να σκέφτεστε συνέχεια το μέλλον. Είναι καιρός να σταματήσετε επίσης να κρύβετε την ενόχλησή σας για δύσκολες και κακές συμπεριφορές των άλλων. Μιλήστε ευθέως γι’ αυτά που νιώθετε.

ΙΧΘΥΕΣ:

Εκνευρισμός και πίεση περιλαμβάνει η ημέρα για σας. Ίσως κάτι δεν πάει όπως το θέλετε στη δουλειά ή έχετε άγχος για μία προθεσμία ή ακόμα επικρατεί ένταση με τους συνεργάτες σας. Μην αναλαμβάνετε τις ευθύνες άλλων γιατί φορτώνετε το δικό σας πρόγραμμα. Επειδή η ημέρα ίσως σας κάνει να αισθανθείτε μεγαλύτερη κούραση ίσως είναι η ώρα να ασχοληθείτε με το θέμα της φυσικής σας κατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις για το 2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω;

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει