ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο ευνοεί τα φλερτ, τους κεραυνοβόλους έρωτες, τα δώρα και τα κέρδη που έρχονται ξαφνικά. Η μέρα έχει και μια ταξιδιάρικη διάσταση η οποία θα ωφελήσει όσους ταξιδεύουν για να περάσουν κάπου μακριά από το σπίτι τους τα Χριστούγεννα.

Η Πέμπτη βρίσκει τη Σελήνη στον αισιόδοξο Τοξότη και μας καλεί να προσπαθήσουμε να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων χωρίς να στεκόμαστε στις λεπτομέρειες. Με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο είναι μια παραγωγική μέρα που θα είμαστε πιο αποφασιστικοί και πιο δραστήριοι.

ΚΡΙΟΣ

Πάρτε πρωτοβουλίες, βάλτε το μυαλό σας να λειτουργήσει με φαντασία και κανονίστε μέσα στο πρόγραμμα της μέρας εκτός από τις συνήθεις υποχρεώσεις σας να βάλετε και λίγη διασκέδαση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια ευχάριστη αν και απρόβλεπτη τροπή σε ένα επαγγελματικό θέμα ή ένα δώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα σήμερα καθώς θα είναι αρκετοί οι πειρασμοί. Από την άλλη μπορεί να προκύψει κι ένα ξαφνικό έσοδο ή ένα δώρο. Η Σελήνη από τον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, μάλλον παραπέμπει σε μια μέρα με αρκετές υποχρεώσεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο, αλλά το πολύ ωραίο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα φτιάξει πολύ τη διάθεση σας κι έτσι μπορεί να ψάχνετε το βράδυ πως θα διασκεδάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη φαίνεται ότι θα έχετε αρκετές προσκλήσεις για να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα κι είναι στο χέρι σας να επιλέξετε αυτό που θα σας κάνει περισσότερο κλικ. Από την άλλη έχει και μια ερωτική νότα η αποψινή βραδιά και πιθανώς να ενθουσιαστείτε και με μια γνωριμία αν είστε μόνες-οι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό έχει μια ιδιαίτερα κοινωνική επιρροή στο αποψινό βράδυ, αλλά και μια ερωτική διάσταση ειδικά για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Μην αρνηθείτε μια πρόσκληση για ένα δείπνο με τον σύντροφό σας ή με τους φίλους σας κι αν είστε μόνες-οι μη σας φανεί περίεργο αν είστε αποδέκτες ενός ξαφνικού φλερτ σε μια έξοδο ή ακόμη και διαδικτυακά.

ΛΕΩΝ

Αν είστε σε σχέση κανονίστε ένα ρομαντικό δείπνο για δυο. Αν πάλι είστε μόνες-οι κι αποφασισμένοι να βγείτε δεν είναι απίθανο να κάνετε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Σε κάθε περίπτωση οι όψεις σας ευνοούν. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει και μια ενδιαφέρουσα κι ευχάριστη εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό αν είστε γεννημένες-οι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να σας φτιάξει τα κέφια και το βράδυ να καμφθούν οι αντιστάσεις σας σε μια πρόσκληση για έξοδο από ένα φιλικό σας πρόσωπο ή το σύντροφό σας. Αν είστε μόνες -οι δεν αποκλείεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ακόμη και διαδικτυακά.

ΖΥΓΟΣ

Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η βιασύνη αλλά και στις συζητήσεις που κάνετε με τους άλλους να μην είστε πολύ επιθετικοί σε αυτά που λέτε. Σε γενικές γραμμές θα περάσετε ευχάριστα όποια κι αν είναι η επιλογή σας σήμερα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ευνοεί τους γεννημένους-ες στο δεύτερο δεκαήμερο σε οικογενειακά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Ουρανό θα ψάχνετε τι διαφορετικό και όμορφο θα κάνετε για το βράδυ για να διασκεδάσετε. Θέλετε ένα ρομαντικό τετ α τετ με το ταίρι σας; Μια έξοδο κι όπου σας βγάλει η βραδιά; Εσείς αποφασίζετε. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι τα έξοδα γιατί με τη Σελήνη στον Τοξότη η τάση σας θα είναι να είστε πολύ παρορμητικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις στη διάρκεια της μέρας κι ανάλογα με τα αποψινά σας πλάνα θα τρέχετε σε πιο γρήγορους ρυθμούς για να τα προλάβετε όλα. Σήμερα η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και μπορεί για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο να προκύψει ένα δώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μολονότι δεν είναι μια ιδιαίτερα εξωστρεφής μέρα για σας αυτό δε σημαίνει ότι θα αποκοπείτε από τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να σας πιάνει μια νοσταλγία για το παρελθόν κι από την άλλη μπορεί οι τάσεις φυγής σας να αυξάνονται και να πληθύνονται. Αν μπορείτε να κανονίσετε έστω μια βόλτα ή μια εκδρομή για τα Χριστούγεννα ακόμη και απρογραμμάτιστα θα νιώσετε σίγουρα καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στο ζώδιο σας δημιουργεί αρκετές απαιτήσεις σε επίπεδο υποχρεώσεων μέσα στη μέρα και θα πρέπει να είστε αρκετά παραγωγικοί για να κατορθώσετε να χαρείτε και μερικές πιο χαλαρές στιγμές όπως τις επιθυμείτε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να αποφύγετε να δείτε άτομα τα οποία σας εκνευρίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Φροντίστε να μην υπερφορτώσετε τη μέρα σας με υποχρεώσεις και αναλάβετε κι ευθύνες άλλων γιατί θα φτάσετε το βράδυ να είστε εξουθενωμένοι από όσα πρέπει να κάνετε. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ αγαπητοί μου Ιχθύες εκεί είναι και θα σας περιμένουν και αύριο.