ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 22 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη, κάθε χρονιά συνδέεται με την προετοιμασία για την έλευση των Χριστουγέννων, αλλά και την έναρξη της ταξιδιωτικής χειμωνιάτικης περιόδου με όνειρα και σχέδια για τις γιορτές. Ξεκινά επίσης μια περίοδος για να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα τους στόχους μας, αφού ο Τοξότης βλέπει πάντα τη μεγάλη εικόνα και δεν στέκεται στις λεπτομέρειες του παρόντος, αλλά ρίχνει το τόξο στο μέλλον!

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας κάνοντας μας πιο ευαίσθητους συναισθηματικά. Το βράδυ της Τρίτης θα συναντήσει σε αντίθεση τον Ουρανό προκαλώντας κάποια έκτακτα θέματα που μπορεί να μας βγάλουν από το πρόγραμμα μας ή να μας σοκάρουν.

ΚΡΙΟΣ

Η θέση του Ήλιου στον Τοξότη είναι πιο υποστηρικτική και για τη διάθεση σας που γίνεται πολύ πιο αισιόδοξη. Ωραίο διάστημα και για να ταξιδέψετε, να αλλάξετε παραστάσεις, να γνωρίσετε άτομα με διαφορετική κουλτούρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα των οικονομικών.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον Τοξότη, σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε. Η Τρίτη βρίσκει τη Σελήνη απέναντί σας στο ζώδιο του Σκορπιού και μάλιστα η σημαντική της όψη είναι η αντίθεση προς τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σας τις βραδινές ώρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μέχρι τις 21/12 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Τοξότη προσπαθήστε να τις ανανεώσετε ή ακόμη αν είστε μόνες-οι να ψάξετε κάτι καινούριο και πιο ικανοποιητικό. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σήμερα σε όλη τη διάρκεια της μέρας προσδίδοντας κάποιο άγχος σε θέματα δουλειάς ή για κάποιους και υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ξεκινά για σας ένα πιο απαιτητικό διάστημα που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη περισσότερο στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, είτε έναντι της δουλειάς, είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

ΛΕΩΝ

Σε ιδιαίτερα καλή θέση, ο κυβερνήτης σας Ήλιος θα αναπτερώσει το ηθικό σας κι έτσι ακόμη και τα δύσκολα θα τα βλέπετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Το πιο βασικό θα σας κάνει λίγο περισσότερο αισιόδοξους για το μέλλον, αφού το ζώδιο του Τοξότη, σχετίζεται με οτιδήποτε αναφέρεται στο παρακάτω της ζωής μας. Η εβδομάδα ξεκινά με καλούς οιωνούς σε θέματα της δουλειάς κυρίως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Σκορπιό και μπορεί να σας φέρει εύνοια σε σχέση με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή ένα συνεργάτη. Μπορεί να έχετε ένα θετικό νέο ή να μάθετε κάτι το οποίο να σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Οι βραδινές ώρες είναι λίγο πιο ασταθείς με την αντίθεση Σελήνης – Ουρανού.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στον Τοξότη είναι μια καλή θέση για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα επικοινωνίας. Θετική θέση για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, για έρευνα, για να ψαχτείτε πιο πολύ στον επαγγελματικό τομέα ή στις σπουδές. Φυσικά, οι ρυθμοί στην καθημερινότητά σας θα είναι πιο πιεστικοί και οι επαφές σας με τους άλλους, είτε σε φυσικό επίπεδο, είτε και μέσω διαδικτύου, θα αυξάνονται και θα πληθύνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με καλύτερη διάθεση και μάλιστα μπορεί να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη από κάποιο άτομο που δεν το περιμένατε. Πιθανώς να μάθετε κάτι ή μια πληροφορία που να σας φτιάξει τα κέφια μολονότι δεν αποκλείεται τις βραδινές ώρες να έχετε και το αντίθετο σενάριο, να μάθετε κάτι που θα σας δημιουργήσει κάποια ανησυχία ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρόνια πολλά Τοξότες μου! Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας και σήμερα μπορεί να δεχτείτε μια ευχάριστη έκπληξη από κάποιο άτομο πιθανώς κι από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Πιθανώς να είναι κάποιος που είχατε βοηθήσει στο παρελθόν και τώρα σας ανταποδίδει την καλοσύνη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν υπάρχουν θέματα υγείας που έχετε παραμελήσει την περίοδο που θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τοξότη, μπορείτε να τα βελτιώσετε. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας και θα ψάχνετε τον τρόπο ίσως να μοιραστείτε με κάποιο δικό σας άτομο κάποιες σκέψεις σας ή κάτι που σας προβληματίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοείται η παρουσία σας στο διαδίκτυο ή η προβολή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για τους Υδροχόους πάντα η περίοδος του Ήλιου στον Τοξότη, είναι μια πιο χαρούμενη περίοδος και πιο τυχερή, ασχέτως των συνθηκών που μπορεί να επικρατούν αυτή τη στιγμή.

ΙΧΘΥΕΣ

Στον τομέα της καριέρας ο Ήλιος στον Τοξότη, εστιάζει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σας. Θα χρειαστεί λοιπόν να σκύψετε πάνω από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της δουλειάς για να καταφέρετε να έχετε επιτυχία.