ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 22 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα, όλη μέρα, η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής που θα περάσει στον Ζυγό. Η τελευταία της όψη από την Παρθένο, το τετράγωνο με τον Άρη δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας, μας κάνει πιο ανήσυχους και είμαστε πιο βιαστικοί στα συμπεράσματα μας ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα πιο νευρικό κλίμα στις σχέσεις μας.

Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό όπου θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής μας ανακουφίζει γιατί σταματά να ερεθίζει τόσο την ψυχολογία μας και στρέφει τις σκέψεις στις σχέσεις μας.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ

Μιας και η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο όλη μέρα, η κούραση και το στρες από τις προηγούμενες μέρες και την ένταση της δουλειάς ή των όποιων υποχρεώσεων σάς βαραίνουν, δεν θα λείπουν. Χαλαρώστε, μην πιέζετε τον εαυτό σας και βρείτε λίγο χρόνο για ξεκούραση. Φροντίστε τη διατροφή σας και τη φυσική σας κατάσταση. Επίσης, αποφύγετε την επικριτική διάθεση απέναντι στο σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Η Σελήνη προχωρά το βράδυ στον Ζυγό.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Αντί να ασχοληθείτε πάλι με «πρέπει» και δουλειές, καλό είναι να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Μία βόλτα ή η έξοδος σε ένα ωραίο εστιατόριο που σχεδιάζατε να είναι πιο κοντά στην υλοποίηση της. Τα οικονομικά σας, μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο και καλό είναι να μην εμπλακείτε σε οικονομικές διαφορές γιατί πιθανώς να μη βρείτε το δίκιο σας.  Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό το βράδυ του Σαββάτου μέσα στον 6 ο Ηλιακό σας οίκο της δουλειάς και της υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και μάλιστα συναντά σε όψη τετραγώνου τον Άρη στον Τοξότη. Μπορεί να υπάρχει κάτι που να σας κάνει να αγωνιάτε και πιθανώς να μη βρίσκεται
και η ιδανική λύση. Ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, ίσως να σας βοηθήσει αρκετά με τις συμβουλές του να ξεπεράσετε το όποιο πρόβλημα. Από την άλλη, όλο αυτό που αισθάνεστε μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως δεν έχετε καθόλου κέφια ή να νιώθετε άτονοι και χωρίς ενέργεια. Από το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη περνώντας στον Ζυγό δημιουργεί μια καλύτερη αίσθηση των πραγμάτων γύρω σας και κάπως φτιάχνει και το mood σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσκλήσεις είναι πολλές, το ίδιο και τα σχέδια που κάνατε για εξόδους κτλ μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά στο τέλος, δεν έχετε τη διάθεση να βγείτε. Το τετράγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με τον Άρη μπορεί να σας βρίσκει με περισσότερα νεύρα ή απρόοπτα της τελευταίας στιγμής. Δείξτε προσοχή στις επαφές σας με συνεργάτες ή συγγενείς γιατί μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό το βράδυ του Σαββάτου, στρέφει την προσοχή σας σε οικογενειακά θέματα και δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία για τις εξελίξεις που μπορεί να έχετε στην πορεία.

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ

Η κούραση και η αγωνία των προηγούμενων ημερών μπορεί να σας έκαναν να επηρεαστείτε από λάθος ανθρώπους. Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα και να κάνετε τις αγορές σας, αποφεύγοντας βέβαια, τα περιττά έξοδα. Όταν η Σελήνη περάσει στον Ζυγό το βράδυ του Σαββάτου, η διάθεση σας ανεβαίνει και είστε πιο αποφασισμένοι να συζητήσετε αυτά που σας ενοχλούν με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Μην κλείνετε τα αυτιά σας στις αντίθετες απόψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και σήμερα η αγωνία για κάποια ζητήματα που μπορεί να προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες, συνεχίζεται. Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας και συναντά σε τετράγωνο τον Άρη κι έτσι μπορεί τα συναισθήματα σας για μια κατάσταση ή για έναν άνθρωπο να περνούν μέσα από δύσκολες ψυχικές διεργασίες. Μπορεί να αποφασίζετε κάποια πράγματα ή να προσπαθείτε να τα ξεκαθαρίσετε ή μπορεί ακόμη να νιώθετε θυμό ή εκνευρισμό. Το βράδυ, η Σελήνη μετακινείται στον Ζυγό και θα νιώθετε καλύτερα κάπως.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Άρη και ενδεχομένως ακόμη να προσπαθείτε να καταλάβετε τι
γίνεται σε μια κατάσταση επαγγελματική ή προσωπική ή πιθανώς να προσπαθείτε να εξερευνήσετε ένα παρασκήνιο το οποίο υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Από το βράδυ που η Σελήνη περνά στο
ζώδιο σας γίνεστε πιο ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους και σε ό,τι συμβαίνει αλλά παράλληλα, μπορείτε να πάρετε αποφάσεις, αφήνοντας πίσω σας το παρελθόν κοιτώντας κατάματα το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί έντονους κραδασμούς καθώς συναντά σε όψη τετραγώνου τον Άρη στον Τοξότη. Αυτό ενδεχομένως να μεταφράζεται σε ένταση σε μια σχέση: ερωτική, με τα παιδιά σας αν είστε γονείς, μ’ ένα συνεργάτη ή φίλο. Στην πορεία, η Σελήνη περνά στον Ζυγό σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας πιο ψυχολογικό, πιο μοναχικό και σας καλεί να αφιερώσετε χρόνο σε σας. Οι υποχρεώσεις πχ στη δουλειά ή στο διάβασμα- αν είστε και σε φάση εξετάσεων- δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ακριβώς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το κυνηγήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά και γενικά, οι υποχρεώσεις σας είναι αυτές που σας απασχολούν σήμερα. Ενδεχομένως να υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κανονίσετε πριν απολαύσετε κάποιες ώρες χαλάρωσης και ξενοιασιάς στο σπίτι σας, κάνοντας αυτά που σας αρέσουν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, δημιουργεί κλίμα έντασης ιδιαίτερα με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον, ενώ μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος δεν αναγνωρίζει τη δουλειά σας και σας αδικεί. Το βράδυ, η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό  στρέφοντας πιο πολύ την προσοχή σας στους φίλους, την παρέα σας, τη διασκέδαση και γενικότερα το κλίμα γίνεται πιο χαλαρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη κόπωση, πιθανώς και εξαιτίας ενός επικοινωνιακού αλαλούμ που μπορεί να προέκυψε αυτή την εβδομάδα ή απλά να νιώθετε ότι κάπου αδικηθήκατε ή παρεξήγησαν τις προθέσεις σας. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, καλό είναι να μην υψώσετε τόνους ιδιαίτερα σε φίλους και συνεργάτες γιατί με αυτό τον τρόπο θα τους απομακρύνετε αντί να λύσετε τα όποια προβλήματα. Το βράδυ του Σαββάτου καθώς η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό εστιάζετε πιο πολύ στο μέλλον, κυρίως σε θέματα καριέρας και γενικότερα της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκουραστείτε και μην πιέσετε τον εαυτό σας για τίποτα.  Φτιάξετε τη λίστα με όσα πρέπει να γίνουν και ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς. Πιθανώς να μην έχετε και κέφια να ακολουθήσετε το πρόγραμμα της παρέας, αλλά προσοχή δώστε στο πως θα τους αρνηθείτε με την όψη τετραγώνου Σελήνης – Άρη. Από το βράδυ του Σαββάτου, ξαναβρίσκετε το κέφι σας για εξόδους και για να δείτε φίλους.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Η επιρροή της Σελήνης από την Παρθένο δημιουργεί μια πιο έντονη κατάσταση το Σάββατο ενώ και το τετράγωνο με τον Άρη προσθέτει μεγαλύτερη ένταση. Είτε μια προσωπική σας σχέση είτε μια επαγγελματική συνεργασία, μπορεί να σας έχουν ταλαιπωρήσει αυτές τις μέρες κι ακόμη νιώθετε μέσα σας αρκετή αστάθεια. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις πριν συνεκτιμήσετε πολλούς παράγοντες. Από το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό και μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη αγωνία για τα μελλοντικά οικονομικά σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στον Ταύρο από τις 18/01/2022;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/01/2022 – 23/01/2022;

Πότε θα έχουμε ανάδρομους πλανήτες το 2022;