ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 22 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο Ερμής είναι ανάδρομος και δεν επιτρέπει πολλή αισιοδοξία. Έτσι χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία για να μην υπάρχουν μπερδέματα αλλά και στις μετακινήσεις μας και τη συμπεριφορά μας στον δρόμο. Ο Ήλιος θα παραμείνει μέχρι τις 21/6 στους Διδύμους και τα θέματα της επικοινωνίας, των σχολείων, του εμπορίου, του τουρισμού θα μας απασχολήσουν περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση τα γνωρίσματα του ζωδίου των Διδύμων μπορεί να είναι σωτήρια για ό,τι συμβαίνει: ευελιξία, προσαρμοστικότητα, ανάλαφρη διάθεση. Υιοθετήστε τα κι εσείς στο βαθμό που μπορείτε να τα καταφέρετε και όλα θα είναι πιο εύκολα.

ΚΡΙΟΣ

Ήλιος και ανάδρομος Ερμής συναντώνται αυτό το σαββατοκύριακο σε σύνοδο και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αρκετά παρατράγουδα και εκνευριστικές καθυστερήσεις ή προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Και τις δυο μέρες η Σελήνη θα είναι υποστηρικτική προς το ζώδιο σας και οι φίλοι στο πλευρό σας. Αφιερώστε χρόνο στη συλλογική δουλειά αλλά και στις δραστηριότητες με τους φίλους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος από τους Διδύμους από τις 21/6 φεύγει από το ζώδιο σας και προτεραιότητα από τώρα και για ένα μήνα είναι τα οικονομικά ζητήματα. Ο στόχος θα είναι να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να βρείτε νέους πόρους ή να συμμαζέψετε τα έξοδα σας, ώστε να μην παθαίνετε ασφυξία στο τέλος του μήνα από τους λογαριασμούς. Και μάλιστα υπάρχουν αρκετοί θετικοί οιωνοί στο να καταφέρετε να υλοποιήσετε αυτό σας το σχέδιο. Από την άλλη λόγω ανάδρομου Ερμή μπορεί να επιβαρυνθείτε κιόλας από παλιά χρέη ή οφειλές ή απρόοπτα.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη σύνοδο Ήλιου – ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σας τίποτε δεν προχωρά με τους ρυθμούς που θα επιθυμούσατε και η βιασύνη απλώς φέρνει απογοήτευση. Βρείτε λίγο χρόνο μες το Σαββατοκύριακο και για να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε. Γιατί η καινούρια εβδομάδα θα ξεκινήσει με γκάζια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο τόσο το Σάββατο όσο και μέχρι το απόγευμα της Κυριακής στρέφει την προσοχή σας σε θέματα συνεργασιών ή σχέσεων. Θα είστε αρκετά ανήσυχοι ίσως για κάποια οικονομικά θέματα ή μπορεί να προκύπτει ένα μεγαλύτερο άγχος για το μέλλον γενικότερα των οικονομικών σας. Μπορεί να σας απασχολούν και τα κοινά οικονομικά με το σύντροφο σας.  Από την άλλη θα θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή το σύντροφο σας και να περάσετε μαζί του χρόνο εμβαθύνοντας στη σχέση σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι σας στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το βραδάκι της Κυριακής και ίσως σας απασχολήσει ιδιαίτερα μια σημαντική σχέση σας. Προσπαθήστε με διάλογο να βγάλετε άκρη και ακόμη γίνετε όσο πιο διπλωμάτες και ευγενικοί μπορείτε διαχειριζόμενοι με τακτ λεπτά ζητήματα. Ξεκινήστε καταρχάς δίνοντας βήμα στην άλλη πλευρά να μιλήσει πρώτα και ακούστε με προσοχή και ενσυναίσθηση αυτά που σας αποκαλύπτονται. Δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να δεχτείτε ό,τι ακούτε ή να συμφωνείτε αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για να βγάλετε συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με περισσότερο άγχος, ενδεχομένως να βγαίνει τώρα η συσσωρευμένη κούραση της εβδομάδας. Η Σελήνη  θα βρίσκεται στον Υδροχόο μέχρι το βραδάκι της Κυριακής, κάνοντας προτεραιότητα θέματα δουλειάς ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις που πιθανώς είναι σε εκκρεμότητα και πρέπει να τις διεκπεραιώσετε μέσα στο γουηκέντ.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Από το πρωί του Σαββάτου ο Ήλιος έχει περάσει στους Διδύμους  και αρχίζει να γίνεται πιο βοηθητικός σε ό,τι αφορά θέματα επικοινωνίας με τους άλλους ή την απόδοση σας στη δουλειά και τις σπουδές. Βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο κυρίως τους γνωστικούς σας ορίζοντες και να έχετε επιτυχία στις σπουδές ή στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Βοηθά επίσης να σχεδιάσετε ή να κάνετε ταξίδια και εκδρομές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – ανάδρομου Ερμή αυτό το Σαββατοκύριακο φέρνει μυστικά και αποκαλύψεις σε σχέσεις αλλά και σε οικονομικά θέματα. Ενδεχομένως ένα παλιότερο θέμα που δεν επιλύθηκε να ξαναέρχεται στο προσκήνιο. Αυτό το γουηκέντ θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας θέματα, την οικογένεια σας και γενικώς θα περιοριστείτε περισσότερο στο σπίτι. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να «πετάξετε» πολύτιμες ώρες από την ημέρα σας για να ακούτε παράπονα και γκρίνιες άλλων.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου θα θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία σας είτε στο φιλικό σας κύκλο, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε σε μια νέα ομάδα με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Το βράδυ της Κυριακής θα είναι πιο απαιτητικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σαββατοκύριακο θα νιώθετε αρκετά πιο ανάλαφρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο, πιθανώς όμως να σκέφτεστε κάποια οικονομικά θέματα ή μπορεί να σκέφτεστε κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε. Μην ξεχνάτε όμως ότι αυτή την περίοδο με τον ανάδρομο Ερμή και ειδικά αυτό το γουηκέντ που ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή δεν πρέπει να κάνουμε σημαντικές αγορές. Στην πορεία μπορεί να τις μετανιώσουμε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στο ζώδιο σας δημιουργεί από τη μια μεγάλες προσδοκίες στις επαφές σας με τους άλλους κι από την άλλη σας κάνει κάπως πιο ενθουσιώδεις και παρορμητικούς και μπορεί να μην ελέγχετε αυτά που λέτε. Αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή κυρίως όταν συμμετέχετε σε συζητήσεις ή εκφράζετε τις απόψεις σας στο διαδίκτυο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μην ξεσηκώσετε αντιδράσεις που δεν θέλετε.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΙΧΘΥΕΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος του γουηκέντ φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες σας έχουν μείνει από όλη την εβδομάδα κι αυτό σημαίνει κάποιες ώρες δουλειάς παραπάνω. Από την άλλη θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας, αγαπητοί μου Ιχθύες. Καλό είναι να φροντίσετε τον ύπνο σας, την ξεκούραση σας γιατί η εβδομάδα ξεκινά με απαιτήσεις τουλάχιστον μέχρι και την Τρίτη.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Καρμικές και κρίσιμες μοίρες σε ένα ωροσκόπιο

Γεννημένοι ανάμεσα στον Ταύρο και στους Διδύμους: Το μεταίχμιο της ενεργητικότητας

Βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Δία και τι αποκαλύπτει για την εύνοια και την τύχη στη ζωή σας