ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, 22 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

H Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω τη Μεγάλη Παρασκευή, κι από εκεί συναντά το πρωί τον Ουρανό, με τον οποίο σχηματίζει τρίγωνο. Θα είναι μία μέρα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κι εμπόδια κι εξελίσσεται ακόμα πιο ευνοϊκά αφού Σελήνη θα συναντήσει κατά τη διάρκειά της τον Ερμή σε τρίγωνο και σε εξάγωνα την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Δία, όλες θετικές όψεις.

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο που αγαπά την παράδοση και τα έθιμα και παρόλο που είναι ζώδιο του Κρόνου και δείχνει περιορισμούς, οι θετικές όψεις που δημιουργεί είναι ιδανικές για να περάσουμε καλά, να τιμήσουμε τις παραδόσεις και να συναντήσουμε αγαπημένα μας πρόσωπα. Η μέρα είναι καλή και για όσους ξεκινήσετε ένα ταξίδι.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη συναντά σε αρμονικές όψεις μια πλειάδα πλανητών φέρνοντας μία πιο θετική ατμόσφαιρα στη μέρα. Αυτή η Σελήνη αφορά αρκετά τα θέματα της καριέρας σας κι ίσως κάποιοι από εσάς εργάζεστε σήμερα ή αφήνετε θέματα της δουλειάς να σας απασχολούν, η ίσως κάποιοι ακόμα από εσάς να έχετε επιλέξει να περάσετε αυτές τις μέρες και με πρόσωπα από τον χώρο εργασίας σας. Ίσως να μη νιώθετε ότι αυτό είναι το πιο ενθουσιώδες Πάσχα της ζωής σας αλλά θα βρείτε τρόπο να περάσετε ωραία με τους ανθρώπους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την Μεγάλη Παρασκευή το πλανητικό σκηνικό εναρμονίζεται με το γήινο στοιχείο σας, δηλαδή σχηματίζονται θετικές όψεις σε ζώδιο της γης κι έτσι έχετε την αίσθηση ότι η ενέργεια ρέει. Η μέρα κυλά πιο όμορφα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά σας. Αγαπάτε την ασφάλειά σας και να κάνετε ό,τι είναι δοκιμασμένο όμως το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σας προτρέπει να δοκιμάσετε και κάτι καινούριο που μπορεί να σας κάνει να ανακαλύψετε κάτι που δεν ξέρετε. Δείξτε προθυμία στις αλλαγές.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως νιώθετε έξω από τα νερά σας με τόσους πλανήτες να βρίσκονται σε ζώδια της γης και του νερού, αλλά θα καταφέρετε να περάσετε τη μέρα σας ευχάριστα. Μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση, ίσως σας αγχώνουν αρκετά πράγματα αυτήν την περίοδο, όπως τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά με αποτέλεσμα να μη συντονίζεστε με το θρησκευτικό πνεύμα της ημέρας. Όμως όσο κι αν πιέζεστε για θέματα που δεν έχουν άμεση λύση, μόνο την ψυχολογία σας φθείρετε. Ίσως καλύτερα είναι να αφήσετε στην άκρη ό,τι σας κυνηγά και να χαρείτε όσο μπορείτε.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη «φωτίζει» τις σχέσεις σας και οι αρμονικές όψεις της ημέρας δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, με φίλους, με την οικογένεια και να έχετε όμορφες στιγμές μαζί τους κάνοντας τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Η φροντίδα των άλλων είναι κάτι που αγαπάτε κι ακόμη και δεν είστε εσείς οι οικοδέσποινες ή οι οικοδεσπότες των ημερών που έρχονται θα αξιοποιήσετε την ημέρα προκειμένου να κάνετε τις προετοιμασίες σας. Η μέρα ευνοεί τις επαφές με κόσμο, τα ταξίδια και την εξωστρέφεια.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Μπορεί με τόσους πλανήτες σε ζώδια της γης και του νερού να μη νιώθετε εντελώς ελεύθεροι να εκφραστείτε κατά τις επιθυμίες σας. Όμως επειδή οι όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες είναι αρμονικές κι έτσι θα περάσετε όμορφα τη Μεγάλη Παρασκευή. Είναι σημαντικό να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας. Κοιμηθείτε περισσότερο, μαγειρέψτε αυτά που θέλετε για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Η επαφή με τη φύση θα δώσει ενίσχυση και στον οργανισμό σας και στο πνεύμα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Παρασκευής σε ένα ζώδιο της γης όπως το δικό σας και οι όψεις που θα σχηματίζει εκεί θα είναι σχεδόν μόνο θετικές με τους πλανήτες που βρίσκονται στον Ταύρο και τους Ιχθύς. Η συνθήκη για εσάς σε σχέση με άλλους είναι ιδανική για να περάσετε μία διασκεδαστική και ικανοποιητική μέρα. Για κάποιους αυτή η ευχάριστη διάσταση αφορά και τον ερωτικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Η οικογένεια κι όσοι εσείς θεωρείτε οικογένεια αποτελούν το επίκεντρο της μέρας σας κι ίσως να είστε εσείς που φιλοξενείτε σπίτι σας αγαπημένα σας πρόσωπα αυτές τις ημέρες. Οι αρμονικές όψεις της Σελήνης με τους πλανήτες που βρίσκονται στον Ταύρο σάς φέρνουν τη διάθεση να πειραματιστείτε ετοιμάζοντας ιδιαίτερες γεύσεις γι’ αυτούς που αγαπάτε ή σας κάνει να θέλετε μοιραστείτε με τα παιδιά σας κάποιες δραστηριότητες που διασκεδάζουν κι εσάς. Τα εξάγωνα της Σελήνης προς την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ποσειδώνα, θα βοηθήσουν να περάσετε πιο ξένοιαστα τη μέρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοινωνική κι επικοινωνιακή θα είναι η Μεγάλη Παρασκευή για εσάς. Από το πρωί ίσως να δέχεστε προσκλήσεις να περάσετε τη μέρα σας με φίλους ή συγγενείς και κάνοντας τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Σίγουρα δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε θετικά σε όλους αλλά και μόνο το γεγονός ότι σας σκέφτονται τόσοι άνθρωποι σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας και της κίνησης για εσάς και θα θέλατε να ταξιδέψετε. Μπορείτε πάντα να κάνετε μία εκδρομή και να χαρείτε την επαφή με τη φύση.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σας βρίσκεται περισσότερο στα θέματα εργασίας, των οικονομικών και του σπιτιού καθώς τόσοι πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια της γης και του νερού. Ίσως χρειαστεί να εργαστείτε κάποιες ώρες τη Μεγάλη Παρασκευή προκειμένου να απολαύσετε πιο χαλαρά το Σαββατοκύριακο της Ανάστασης. Φτιάξτε το πρόγραμμά σας λιτά και χωρίς μεγάλες δεσμεύσεις και προσδοκίες για να περάσετε όσο πιο άνετα γίνεται. Είτε πρέπει να ασχοληθείτε με δουλειά είτε με τις υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια οργανώστε καλά το χρόνο σας και μοιράστε τις δουλειές που πρέπει να γίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Μεγάλη Παρασκευή βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας κι από εκεί δημιουργεί σχεδόν μόνο αρμονικές όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες που βρίσκονται στον Ταύρο και στους Ιχθύς. Αυτό σημαίνει ότι αν μη τι άλλο θα βρείτε τρόπους να περάσετε όμορφα με αυτούς που θέλετε και αγαπάτε και σίγουρα θα νιώθετε καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Έχοντας από το 2008 τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας έχετε καταλάβει ακριβώς τον συμβολισμό της Ανάστασης. Δώστε λοιπόν χώρο στη χαρά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσες δυσκολίες κι αν κουβαλάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Μεγάλη Παρασκευή είναι πιο βαριά για εσάς με τόσους πλανήτες σε ζώδια της γης και του νερού. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά όμως μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που θα είναι στο πλευρό σας ακόμα κι αν δεν είναι όλοι όσους θα θέλατε. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας προκαλεί μία εσωστρέφεια, αλλά οι πολύ θετικές της όψεις με τους πλανήτες στον Ταύρο και τους Ιχθύς δείχνουν ότι θα είστε πιο πρόθυμοι να συμμετέχετε στις προετοιμασίες για το Σαββατοκύριακο. Φροντίστε τον εαυτό σας και ξεκουραστείτε αν αυτό έχετε ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ

Με αρκετά θετικούς οιωνούς για το ζώδιό σας ξεκινά η Μεγάλη Παρασκευή, αρκεί να θυμηθείτε ότι η απλότητα και οι πνευματικές αναζητήσεις θα μιλήσουν στην καρδιά σας πολύ πιο όμορφα από το να γεμίσετε το πρόγραμμά σας με περιττές δραστηριότητες και μεγάλες προσδοκίες. Οι φίλοι, οι συγγενείς, η οικογένεια σας θα είναι δίπλα σας κι ίσως λάβετε κι αρκετές προσκλήσεις για την ημέρα. Δώστε σημασία σε αυτό που θέλετε εσείς.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Εκλείψεις Απριλίου – Μαΐου 2022: Πώς θα μας επηρεάσουν;

Αφροδίτη στους Ιχθύς 05/04/2022 – 02/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις