ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 22 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η νέα Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και δημιουργεί προοπτικές στα οικονομικά και στα ερωτικά. Τη σημερινή μέρα, η Σελήνη θα παραμείνει στον Υδροχόο σχηματίζοντας τετράγωνο τις βραδινές ώρες με τον Ουρανό, ενώ θα αρχίζει να μας επηρεάζει και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Δευτέρας βαραίνοντας κάπως το κλίμα και τη διάθεση μας.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά πιο άνετη η Κυριακή με ευκαιρίες να κάνετε πράγματα που επιθυμείτε. Την Κυριακή θα μπει σε στάση για να γυρίσει ορθός και ο Ουρανός και θα σας ανοίξει η όρεξη για έξοδα και αγορές. Από την άλλη μπορεί να βρείτε τρόπους το επόμενο διάστημα να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι φορτωμένη με υποχρεώσεις. Πιθανώς έχετε κάποια προετοιμασία για την εβδομάδα που ξεκινά. Στο πνεύμα της αλλαγής έρχεται και η στάση του Ουρανού στο ζώδιο σας που γυρίζει σε ορθή πορεία. Καιρός να πάρετε ένα ρίσκο, να προχωρήσετε μπροστά με νέες ιδέες και αντιλήψεις χωρίς φόβο.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή είναι μια πιο άνετη μέρα για σας με τη Σελήνη στον Υδροχόο πιθανώς όμως να έχετε κάποια αλλαγή σχεδίων τελευταία στιγμή. Η στάσιμη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο καθώς θα γυρίσει ορθόδρομος θα βοηθήσει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση με μεγαλύτερη επιμέλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, ο Ουρανός μπαίνει σε στάση για να γυρίσει σε ορθή πορεία ευνοώντας τη διεύρυνση του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου. Αν ψάχνετε νέους και ενδιαφέροντες τύπους που θα σας εμπνεύσουν και θα
σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας από δω και κάτω μπορείτε να τους βρείτε πιο άνετα.

ΛΕΩΝ

Την Κυριακή ο Ουρανός γίνεται στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία φέρνοντας ακόμη περισσότερες αλλαγές στον τομέα της καριέρας. Από δω και κάτω μη διστάσετε να πάρετε ένα ρίσκο και να τολμήσετε μια αλλαγή στα επαγγελματικά που θα σας ικανοποιήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Κυριακή ο Ουρανός γίνεται στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία και να σας εμπνεύσει τους επόμενους μήνες να κάνετε ένα όνειρο σας πραγματικότητα είτε αφορά τις σπουδές, τα επαγγελματικά ακόμη κι ένα ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τη σημερινή μέρα, ο Ουρανός γίνεται στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία στον τομέα των οικονομικών. Από δω και κάτω μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με διακανονισμούς, επενδύσεις, φορολογικά και λογιστικά θέματα, αγοραπωλησίες και να έχετε κέρδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Κυριακή η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο ενώ ο Ουρανός γίνεται στάσιμος για να γυρίσει μετά από αρκετούς μήνες σε ορθή πορεία και να δώσει το πράσινο φως των εξελίξεων σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή ο Ουρανός γίνεται στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία και σας προτρέπει να υιοθετήσετε αλλαγές στην καθημερινότητα σας τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ουρανός γίνεται στάσιμος στον Ταύρο για να γυρίσει σε ορθή πορεία στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών και μέσα στους επόμενους μήνες μπορεί να φέρει περισσότερες ευκαιρίες να λάβετε ικανοποίηση και χαρά από αυτούς τους τομείς. Ακόμη θα σας κάνει πιο τολμηρούς σε ό,τι αφορά τη διαφήμιση της δουλειάς και των ικανοτήτων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας και ο κυβερνήτης σας Ουρανός γίνεται στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία στον Ταύρο. Οι αλλαγές που φέρνει ο Ουρανός σίγουρα δεν είναι το καλύτερο σας αλλά είναι απαραίτητο για να σημειώσετε πρόοδο. Τους επόμενους μήνες μπορεί να κάνετε νέα ξεκινήματα ή να έχετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή ο Ουρανός μπαίνει σε στάση για να γυρίσει σε ορθή πορεία και να βοηθήσει να έχετε μοναδικές και πρωτότυπες εμπνεύσεις και να σας ανοίξει η όρεξη να αποκτήσετε νέες γνώσεις.