ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη από τον Τοξότη σήμερα, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στην Παρθένο και δεν μας αφήνει να συγκεντρωθούμε όπως θα θέλαμε σε όσα έχουμε να κάνουμε, ενώ οι σκέψεις μας μπορεί να μας δημιουργήσουν συναισθηματική αναμόχλευση. Ακόμα, δημιουργεί προβλήματα ή και καθυστερήσεις σε επικοινωνίες και μετακινήσεις.

Από την άλλη, η κύρια όψη της μέρας που σχηματίζεται τις πρωινές ώρες είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που λειτουργεί σαν μαγνήτης της έντασης στις επαφές μας, προκαλώντας παιχνίδια εξουσίας, έντονο συναισθηματισμό κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, τάση για ζήλια, κτητικότητα, αλλά και εμμονές.

ΚΡΙΟΣ

Είναι κρίμα να μην αξιοποιήσετε το μοναδικό τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που σας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σήμερα. Το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας, Άρη, θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση θα μπορούσατε να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο και να έχετε και κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα αποφύγετε εννοείται να μπλέξετε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, πόσο μάλλον να τα ξεκινήσετε εσείς. Αντίθετα αν εστιαστείτε στις υποχρεώσεις που έχετε και δεν αφήσετε να σας παρασύρουν οι άλλοι μπορεί να βγάλετε μεγάλο όγκο δουλειάς σήμερα. Αποφύγετε να υψώσετε τόνους σε προσωπικές σχέσεις και να μαλώσετε για οικονομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς οι σημερινές όψεις παραπέμπουν σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας είναι σημαντικό να απέχετε ή να είστε αποστασιοποιημένοι από «δράματα» τρίτων για να μπορείτε να διατηρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Με κάποιο τρόπο η μέρα σας δίνει μαθήματα υπομονής γι’ αυτό προσπαθήστε να ιεραρχήσετε καλύτερα τις προτεραιότητές σας, ώστε να έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με όσα επείγουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν βάλετε πολύ στιβαρά όρια θα μπορούσε να είναι και μια σούπερ δυναμική ημέρα για σας με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα, που ο λόγος σας έχει μεγαλύτερη πειθώ προς τους άλλους. Το μελανό σημείο της ημέρας για τους αδέσμευτους είναι να νιώθουν πιο έντονη την ανάγκη της συντροφικότητας και να μελαγχολούν.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να δείτε λίγο πιο ψύχραιμα θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή με τη Σελήνη στον Τοξότη. Είναι η μέρα που ευνοεί τις ζήλιες, την καχυποψία και την κτητικότητα στις σχέσεις, καθώς θα προσπαθείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο. Αντ’ αυτού, κοιτάξτε να αξιοποιήσετε θετικά το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα αποκτώντας μεγαλύτερο έλεγχο στη δουλειά και στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα μπορεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις πάνω σε μια οικονομική πρόταση που μπορεί να σας έχει γίνει. Ή μπορεί να έχετε μυστικές συνομιλίες ή συνεντεύξεις για δουλειά που σας δελεάζουν με ένα θετικό οικονομικό όφελος, αλλά προσέξτε να τις κάνετε τις απογευματινές ώρες για να αποφύγετε μια υπόσχεση σε ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή που πιθανώς να μην πραγματοποιηθεί.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να μην βιάζεστε, μην προχωράτε σε συμπεράσματα αν δεν έχετε όλα τα στοιχεία στη διάθεση σας και αξιοποιήστε την ορμή και την δύναμη σας θετικά για να σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να είναι εξαιρετικά αποδοτικό σε μια επαγγελματική συμφωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επειδή η Σελήνη κάνει απαιτητική όψη το πρωί με τον Ερμή και υποβοηθείται κι από το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και υψηλούς τόνους ειδικά όταν διαπραγματεύεστε πολύ υποκειμενικά πράγματα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να εστιαστείτε κυρίως σε θέματα επαγγελματικά γιατί από κει μπορεί να έχετε κάποιο κέρδος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή τις πρωινές ώρες μπορεί να νιώθετε απογοήτευση γιατί δεν πάνε τα πράγματα με τους ρυθμούς που θέλετε μπροστά κι όλο και κάτι σας εμποδίζει, είτε οι συνθήκες της εποχής για να κάνετε αυτό που θέλετε, είτε άλλοι ανασταλτικοί παράγοντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο Ήλιου -Πλούτωνα σάς καλεί να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων με μια μοναδική ίσως λύση «προτεραιότητες». Εσείς πρέπει να βρείτε τι είναι αληθινά αυτό που πρέπει να πέσετε με τα μούτρα σήμερα και τι πρέπει να περιμένει. Τις βραδινές ώρες προσέξτε τις διαφωνίες κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε τη σημερινή μέρα να κάνετε ένα σωστό διαμοιρασμό ευθυνών και υποχρεώσεων για να βγει καλύτερα η ημέρα σας. Από την άλλη, η όψη Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί για όσες- ους είναι αδέσμευτες-οι να δημιουργήσει μια τάση να επιστρέφετε με το μυαλό σας στο παρελθόν, μολονότι βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι αυτό δεν οδηγεί πουθενά.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τις πρωινές ώρες καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία ή και στις μετακινήσεις σας. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε εξαντλημένοι από τον φόρτο εργασίας. Προσέξτε οικονομικά ζητήματα τις βραδινές ώρες, αλλά και ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας και είναι προτεραιότητα.