ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου.

Το πρωί της Κυριακής η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό βοηθώντας να βρούμε κάποιες ισορροπίες. Το βράδυ της Κυριακής έχουμε το τετράγωνο  Ήλιου – Πλούτωνα, μια όψη αρκετά απαιτητική που δημιουργεί αγωνία και ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο είτε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές είτε σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Ακόμη δείχνει καταπιεσμένο θυμό. Δείχνει επίσης τάση χειρισμού στις σχέσεις ή και πιο τοξικές καταστάσεις.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή το βράδυ έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα και ίσως νιώθετε ιδιαίτερα κουρασμένοι ή στρεσαρισμένοι από τις προηγούμενες μέρες. Το να έχετε να προετοιμαστείτε για την επόμενη εβδομάδα μπορεί να μην είναι το πιο ευχάριστο σενάριο για τη μέρα αλλά με καλή διάθεση και χωρίς να παίρνετε κάποια πράγματα προσωπικά όλα θα βγουν καλύτερα. Προσπαθήστε λοιπόν να μην πιέσετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας και βρείτε λίγο χρόνο να τον διαθέσετε στην ξεκούραση.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό. Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα δημιουργεί ένα πιο βαρύ κλίμα αλλά μην αφήνετε τη διάθεση των άλλων να επηρεάζει τη δική σας. Βρείτε κάτι που σας δίνει ευχαρίστηση να ασχοληθείτε είτε είναι ένα χόμπι ή ένας περίπατος με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Θέματα της δουλειάς θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Πιθανώς να χρειαστεί να δουλέψετε κάποιες ώρες κι ας είναι αργία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Κυριακή τα ξημερώματα σχηματίζεται η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό. Το βράδυ ο Ήλιος από τον Ταύρο συναντιέται με τον Πλούτωνα σε απαιτητική όψη τετραγώνου. Μπορεί να υπάρχει κάτι που σας δημιουργεί αγωνία και πιθανώς να μη βρίσκεται και η ιδανική λύση. Καθώς η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ενδεχομένως να σας βοηθήσει αρκετά με τις συμβουλές του να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε καταπιεσμένοι μέσα στο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον και να μη μπορείτε να εκφραστείτε όπως θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την όψη Ήλιου- Πλούτωνα ο τομέας της επικοινωνίας και των επαφών ενεργοποιείται ιδιαίτερα αλλά μπορεί ειδικά προς το βράδυ να συναντήσετε κάποιες συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν καθόλου. Σε αυτή την περίπτωση μην κρυφτείτε πίσω από τύπους και ευγένειες. Πείτε αυτό που νιώθετε με ειλικρίνεια και θα κερδίσετε περισσότερο τον σεβασμό των άλλων. Την Κυριακή ασχοληθείτε με κάτι που σας ενθουσιάζει ακόμη κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα μείνετε σπίτι. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποια προετοιμασία για την εβδομάδα που ξεκινά και να οργανώσετε κάποια πράγματα ώστε να τα βρείτε μπροστά σας.

ΛΕΩΝ

Η Κυριακή είναι λίγο πιο πιεστική με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μπορεί να σας βγαίνει καταπιεσμένος θυμός ή έντονα αρνητικά συναισθήματα κυρίως σε κάποια σχέση ενδεχομένως επαγγελματική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό ενώ σχηματίζεται και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Αυτή είναι μια έντονη όψη και μπορεί τα συναισθήματα σας για μια κατάσταση ή για έναν άνθρωπο να περνούν μέσα από δύσκολες ψυχικές διεργασίες. Μπορεί να παίρνετε απόφαση κάποια πράγματα ή να προσπαθείτε να τα ξεκαθαρίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Την Κυριακή τα ξημερώματα σχηματίζεται η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό. Ίσως ακόμη προσπαθείτε να καταλάβετε τι γίνεται σε μια κατάσταση επαγγελματική ή προσωπική ή πιθανώς να προσπαθείτε να εξερευνήσετε ένα παρασκήνιο το οποίο υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Από την άλλη μπορεί να σας απασχολούν θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και να προσπαθείτε να βρείτε λύσεις ή τρόπους για να έχετε περισσότερη υγεία. Πιθανώς κάποιος να σας εκμυστηρευτεί κι ένα μυστικό του ή μπορεί να αποταθεί σε σας για να τον βοηθήσετε με ένα δικό του πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ διαφορετική η Κυριακή το βράδυ με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Ίσως να υπάρχει κάποια ένταση σε μια σχέση είτε ερωτική είτε επαγγελματική πιθανώς όμως και με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες χειριστικές συμπεριφορές ή κάποιο πρόσωπο να απαιτεί την προσοχή και το χρόνο σας κι αυτό να σας καταπιέζει με κάποιο τρόπο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του χωρίς να κάνετε το δικό του πρόβλημα δικό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να έχετε κάποιες διαφωνίες στη δουλειά αλλά δεν χρειάζεται να υπερβαίνετε όρια την Κυριακή. Ακόμη οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας προσέξτε περισσότερο θέματα υγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σας κάνει πιο ισχυρογνώμονες και μπορεί οι απόψεις σας να κοντράρονται με κάποιου άλλου προσώπου στο χώρο της εργασίας σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικά παιχνίδια αν βλέπετε ότι το τραβάει η άλλη πλευρά. Ενδεχομένως να νιώθετε ότι κάπου αδικηθήκατε ή παρεξήγησαν άλλοι τις προθέσεις σας. Άλλοι μπορεί να έχετε ένα οικογενειακό θέμα που χρειάζεται να προσπαθήσετε για να λυθεί ή μπορεί να σας απασχολεί και η υγεία ή η φυσική σας κατάσταση ή ενός δικού σας προσώπου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά ζητήματα ή μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο με κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Ακόμη μπορεί να έχετε μια μεγάλη κόντρα με κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον που δείχνει ισχυρογνωμοσύνη.

ΙΧΘΥΕΣ

Την Κυριακή το βράδυ ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Με κάποιο τρόπο είτε μια προσωπική σας σχέση είτε μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί να σας ταλαιπωρήσει και να νιώθετε μέσα σας αρκετή αστάθεια. Τα θέματα της δέσμευσης είτε σε μια σχέση είτε σε μια δουλειά μπορεί να σας προκαλούν δυσφορία αλλά μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις πριν συνεκτιμήσετε πολλούς παράγοντες. Ακόμη δείξτε ειλικρινείς προθέσεις και πείτε αυτό που σας προβληματίζει στην άλλη πλευρά καθώς έτσι μπορεί να βγάλετε και άκρη από το να το κρατάτε μέσα σας.