ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα είναι ιδιαίτερα ενεργητική καθώς θα πραγματοποιήσει μια πλειάδα όψεων είτε θετικών όπως το τρίγωνο με τον Ερμή τις πρωινές ώρες και πιο απαιτητικών όπως το τετράγωνο με τον Ουρανό το βραδάκι που φέρνει απρόοπτα. Με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα την κύρια όψη της ημέρας θα προσπαθήσουμε να βρούμε ουσία, βάθος και δεν θα μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και των σχέσεων.

ΚΡΙΟΣ

Πιο κοινωνική η σημερινή μέρα καθώς η Σελήνη στον Λέοντα και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, σάς καλούν να συμμετέχετε περισσότερο στις κοινωνικές ομάδες στις οποίες δραστηριοποιείστε και σε συνέργειες στον χώρο της εργασίας σας. Είναι μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα και μπορεί να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες από ένα τηλεφώνημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ιδιαίτερα έντονη Σελήνη στον Λέοντα σε συνδυασμό με τις Πλουτώνιες όψεις της ημέρας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι οι άνθρωποί σας δεν σας επιστρέφουν με τον τρόπο που προσδοκάτε την αγάπη κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια. Το μοναδικό εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που σας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στον τομέα επικοινωνίας ειδικά τις πρωινές ώρες που σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή θα είστε λαλίστατοι και θα θέλετε να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με όλους πολύ ανοιχτά. Το βράδυ όμως καλά θα κάνετε να σκεφτείτε αρκετά τι θα πείτε πριν μιλήσετε και πως θα το πείτε για να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια σήμερα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και τη διπλωματική σας στάση στο περιβάλλον που κινείστε. Είναι σημαντικό να απέχετε από «δράματα» τρίτων για να μπορείτε να διατηρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Με κάποιο τρόπο η μέρα σας δίνει μαθήματα υπομονής.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας και κάνει την Πέμπτη κάπως πιεστική. Παρ’ όλα αυτά εσείς νιώθετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Μάλιστα αν βάλετε πολύ στιβαρά όρια θα μπορούσε να είναι και μια σούπερ δυναμική ημέρα για σας με το εξάγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα που ο λόγος σας έχει μεγαλύτερη πειθώ προς τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη από τον Λέοντα σας βρίσκει σε μια πιο συναισθηματική φάση τις πρωινές ώρες και με το τρίγωνο της προς τον Ερμή θα θέλετε να επικοινωνήσετε και τις πιο βαθιές σας σκέψεις με κάποιο άτομο που νιώθετε πολύ κοντά του. Το βράδυ όμως είναι πολύ διαφορετικό καθώς το τετράγωνο με τον Ουρανό μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να μην ξοδέψετε αδίκως πολύτιμο χρόνο σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας ωφελούν. Ακόμη βάλτε τα όρια σας σε φίλους και γνωστούς αν νιώθετε ότι σας απασχολούν από το έργο που έχετε. Από την άλλη προσοχή σε έξοδα που μπορεί να κάνετε χωρίς να τα έχετε υπολογίσει όπως πρέπει για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα της καριέρας, σάς ωθεί σήμερα να βάλετε τα δυνατά σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Παρ’ όλα αυτά η απαιτητική όψη με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης με άτομα από το επαγγελματικό ίσως όμως και από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να μην βιάζεστε στα συμπεράσματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Λέοντα ειδικά τις πρωινές ώρες που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή, σάς κάνει πρόθυμους να συμμετέχετε σε συζητήσεις και γενικώς να επικοινωνήσετε. Παρ’ όλα αυτά επειδή στην πορεία της μέρας η Σελήνη κάνει απαιτητική όψη με τον Ουρανό, φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και υψηλούς τόνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κύρια όψη της ημέρας το εξάγωνο του Ήλιου – Πλούτωνα σάς σπρώχνει σε μια ανάγκη να ελέγξετε τους γύρω σας. Μπορεί να νιώθετε απογοήτευση γιατί δεν πάνε τα πράγματα με τους ρυθμούς που θέλετε μπροστά κι όλο και κάτι σας εμποδίζει. Ένα αίσθημα ανικανοποίητου μπορεί να είναι έντονο ειδικά τις βραδινές ώρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πως μπορείτε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή; Από τη μια οι υποχρεώσεις από την άλλη στην προσωπική σας ζωή. Η Σελήνη στον Λέοντα και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας σάς καλούν να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων με μια μοναδική ίσως λύση «προτεραιότητες».

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα δεν είναι ανάγκη να επωμιστείτε όλα τα βάρη εσείς κυρίως στο χώρο της εργασίας. Προσπαθήστε να κάνετε ένα σωστό διαμοιρασμό ευθυνών και υποχρεώσεων. Το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί για όσες- ους είναι αδέσμευτες-οι να δημιουργήσει μια τάση να επιστρέφετε με το μυαλό σας στο παρελθόν.