ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα είναι η μέρα του Χειμερινού Ηλιοστασίου που σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι είναι η μέρα που ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και ξεκινούν τα γενέθλια του 10ου ζωδίου του ζωδιακού.

Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, να μας κάνει πιο ευαίσθητους και πιο ευσυγκίνητους και με το τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια πιο νοσταλγική και φευγάτη διάθεση. Τις βραδινές ώρες η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη και τον χαοτικό Πλούτωνα δημιουργώντας έκρυθμη ψυχολογία. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν ίσως μια πιο πιεσμένη ημέρα.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Μολονότι θα μπορούσατε να μπείτε στη διαδικασία να αναβάλλετε ή να αποφύγετε να κάνετε κάποια πράγματα καλύτερα να μην το κάνετε γιατί αφενός θα τα βρείτε μπροστά σας κι αφετέρου θα τα έχετε συνεχώς στο μυαλό σας να σας δημιουργούν άγχος. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της καριέρας κάνοντας σχεδόν μονοδιάστατη την περίοδο των επόμενων εβδομάδων.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Αν σας γίνει κάποια πρόταση είτε από φίλους είτε από συνεργάτες φανείτε λίγο συντηρητικοί στο να βιαστείτε να πείτε «ναι» και πάρτε το χρόνο σας να το σκεφτείτε. Σήμερα περνά και ο Ήλιος στον Αιγόκερω κάνοντας σας πιο ανήσυχους για το μέλλον αλλά και πιο πρόθυμους να πειραματιστείτε προκειμένου νιώσετε ικανοποίηση από τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Προσπαθήστε να δουλέψετε ή να φέρετε εις πέρας όσα έχετε με ένα πιο μετριασμένο ρυθμό ώστε να καταφέρετε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Από την άλλη μπορεί σήμερα να σας φορτώνουν με δικές τους ευθύνες και άλλοι κι όλο αυτό να σας δημιουργεί παράλληλα και εκνευρισμό. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω δίνει έμφαση στη συναισθηματική σας ζωή αλλά και στα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ψύχραιμοι μπορείτε και ευέλικτοι. Βασιστείτε περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις και μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Ακόμη αν έχετε κανονίσει κάτι με το σύντροφο ή τους φίλους σας το βράδυ και τελευταία στιγμή σας το αναβάλλουν μην το πάρετε προσωπικά. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις σχέσεις, το γάμο και τις συνεργασίες.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Αντί να αγχώνεστε και να πιέζετε τον εαυτό σας, μην βάζετε χρονοδιαγράμματα ειδικά αν πρόκειται για τις επαγγελματικές σας ασχολίες. Οι όψεις σήμερα μπορεί να σας βάζουν σε μια διαδικασία να σκεφτείτε παρελθοντικές σας αποφάσεις για την καριέρα ή και την κατεύθυνση της ζωής σας γενικότερα, αλλά το παρελθόν δεν αλλάζει φίλοι μου. Απλά σκεφτείτε πως μπορεί να αποφύγετε στο μέλλον να ξανακάνετε τα ίδια λάθη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Μπορεί να δέχεστε προσκλήσεις από φίλους και σας είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε και με ποιους να μοιραστείτε τη μέρα σας. Προς το βράδυ μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με το σύντροφο σας ή ένα φίλο όχι όμως σε κάτι καινούριο αλλά ίσως σε κάτι που κρατάτε μέσα σας καιρό και με μια αφορμή ξαναέρχεται στην επιφάνεια. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει έμφαση στη δημιουργικότητα, τα θέματα των παιδιών, του έρωτα.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο αλλά η αντίθεση της με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη, σκιάζει τη μέρα με πιο βαριά συναισθήματα ή με αρκετή καχυποψία. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για κάποια επαγγελματικά θέματα ή μπορεί κάποιος συνεργάτης να λειτουργεί με ένα τρόπο που νιώθετε ότι προσπαθεί να σαμποτάρει τη δική σας δουλειά.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Μπορεί ένα φίλος, ένας συνεργάτης ή ακόμη κι ο σύντροφός σας να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα. Μπορείτε να ρωτήσετε ευθέως πάντως από το να σπάτε το κεφάλι σας να δείτε για ποιο λόγο μπορεί να υπάρχει μια περίεργη συμπεριφορά. Σήμερα προχωρά και ο Ήλιος στον Αιγόκερω δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Τοξότες σκιάζει λίγο τη διάθεση σας ακόμη κι αν δε συμβαίνει κάτι στη δική σας ζωή που να είναι δυσάρεστο. Αλλά μην αφήνεστε στην απογοήτευση. Κοιτάξτε αν μπορείτε πρακτικά να βοηθήσετε σε κάτι, προστατέψτε όσο μπορείτε τον εαυτό σας κι όσους αγαπάτε και κρατήστε το ηθικό ψηλά όσο κι αν φαίνεται δύσκολο. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα των οικονομικών και της αυτοεκτίμησης σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Σήμερα μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε κάποιο σημαντικό άτομο για σας είτε είναι συνεργάτης, φίλος, είτε ακόμη κι ο ίδιος σας ο σύντροφος σας, αλλά τα λόγια και οι συμβουλές που θα δώσετε να ακουστούν στ’ αυτιά του σαν κριτική. Προσοχή σε μια ερωτική σχέση η οποία φαίνεται να είναι δελεαστική αν είστε μόνες-οι αλλά μπορεί να κρύβει παγίδες. Από δω και κάτω θα νιώθετε πιο ενδυναμωμένοι και πιο αποφασισμένοι να επιτύχετε τους στόχους σας.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Σήμερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε αντιπαραθέσεις στο χώρο της δουλειάς σας, αλλά και θέματα που σχετίζονται με την υγεία. Υγεία, δουλειά φωτίζει κι ο Ήλιος στην είσοδό του στον Αιγόκερω σήμερα. Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν μπορείτε να είστε ευχάριστοι σε όλους αγαπητοί μου Υδροχόοι οπότε βγείτε από αυτή την ουτοπία τουλάχιστον σήμερα ιδιαίτερα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

ΙΧΘΥΕΣ:

Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που εκτός όλων όσων έχετε κατά νου να κάνετε, προκύπτουν κι έξτρα ευθύνες ή απρόοπτα με κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι φιλική προς το ζώδιο σας αλλά όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ οι αιχμηρές της αντιθέσεις προς τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη μπορεί να σας δημιουργήσουν περίεργα συναισθήματα και τάση για εκνευρισμούς και θυμό.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις για το 2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω;

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει