ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα πραγματοποιείται η τυχερή όψη του Νοεμβρίου, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στους Ιχθύς, που μπορεί να σημαίνει θετικές εξελίξεις για κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού.

Ο Δίας, όπου παρεμβαίνει κάποιες φορές μάς κάνει υπεραισιόδοξους κι αυτό θέλει λίγη προσοχή να μην έχουμε υπέρμετρες προσδοκίες και να χάνουμε την επαφή μας με την πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα το τρίγωνο Ήλιου – Δία είναι μια πιο αισιόδοξη όψη που σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κι ότι έχετε τη δύναμη να καταφέρετε πολλά. Η σημερινή μέρα βρίσκει ακόμη την Σελήνη απέναντι σας στον Ζυγό στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας που ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις και τις επαφές σας με τους άλλους. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε σε πρακτικά θέματα και κυρίως οικονομικά το ξεκίνημα της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό στρέφει την προσοχή στα θέματα της δουλειάς και σας δημιουργεί λίγο μεγαλύτερο στρες. Μια σύνθετη μέρα η σημερινή καθώς σχηματίζεται το τυχερό τρίγωνο Ήλιου – Δία αλλά η Σελήνη σας ζορίζει λίγο από τον Ζυγό στα θέματα της εργασίας ή της φυσικής κατάστασης και υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο Ήλιου – Δία συνδέει τον τομέα της καθημερινότητας με τον τομέα της καριέρας. Εκμεταλλευτείτε την μέρα αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό, να κάνετε μια παρουσίαση, να δώσετε εξετάσεις. Σήμερα μπορεί να λάβετε ηθική ικανοποίηση στο χώρο της δουλειάς ακούγοντας μια θετική κριτική ή μπορεί ακόμη να μάθετε νέα για μια προαγωγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου – Δία ειδικά για κάποιους από σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου μπορεί να είναι πολύ τυχερό. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά με ξένους ή εξωτερικό, με το δημόσιο, νομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν στην προώθηση της δουλειάς σας μπορεί να τύχουν ευνοϊκών εξελίξεων. Ακόμη αν ασχολείστε επαγγελματικά με τον χώρο της επικοινωνίας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των εκδόσεων, τον κόσμο του διαδικτύου ή της διαφήμισης μπορεί να έχετε θετικές προοπτικές.

ΛΕΩΝ

Είναι μια ιδανική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε ένα βιογραφικό, να ζητήσετε οικονομική βοήθεια ίσως κι από κάποιο άτομο της οικογένειας σας, να βρείτε τον κατάλληλο τεχνικό αν θέλετε να κάνετε μια επιδιόρθωση ή να βρείτε το κατάλληλο σπίτι αν ψάχνετε να μετακομίσετε. Προσέξτε λίγο περισσότερο στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας όμως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Για σας ο Ήλιος σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Δία, ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, το μεταφορικό σας μέσο, τις μετακινήσεις, τις σπουδές, την μετεκπαίδευση, τα σεμινάρια, ενώ μπορεί να έχετε και κάποια θετική είδηση ή πληροφορία και για κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Ακόμη ευνοεί συμφωνίες και συζητήσεις με μελλοντικούς συνεργάτες ή και αποφάσεις με το σύντροφο σας για την εξέλιξη της σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα θετικά νέα μπορεί να αφορούν στα οικονομικά γι’ αυτό ίσως πρέπει να αξιοποιήσετε την ημέρα για οικονομικές συζητήσεις, συμφωνίες. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τους συνεργάτες, τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή ακόμη και καλά νέα για θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να υπάρχει ένα πιο έντονο παρασκήνιο στον χώρο εργασίας αλλά εσείς προσπαθήστε να απέχετε συνειδητά. Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Δία, με τον Ήλιο ακόμη στο ζώδιο σας, είναι από τις καλύτερες μέρες της εβδομάδας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, τους νέους, την δημιουργία, τις επιχειρήσεις, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας την κάνει μια από τις πιο θετικές της εβδομάδας για σας. Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή καθώς ο Ήλιος συναντά σε όψη τριγώνου τον κυβερνήτη σας Δία και κάποιοι από σας μπορεί να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους συγκατοικείτε, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την ψυχολογία σας, την υγεία σωματική και πνευματική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό στο μεγαλύτερο μέρος της Δευτέρας δίνει έμφαση στην καριέρα και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις κάνοντας αρκετά απαιτητική τη μέρα. Η σημερινή μέρα κυριαρχείται από το ευοίωνο και τυχερό τρίγωνο Ήλιου – Δία και καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου τόσο σε θέματα στόχων, όσο και σε ζητήματα που αφορούν στις σπουδές, την επιμόρφωση, την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς και των ταλέντων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ίσως από τις λίγες ημέρες του μήνα που μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις και ειδήσεις τόσο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας αλλά και την καριέρα ειδικά αν είστε γεννημένοι τέλος του ζωδίου. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον φιλικό σας Ζυγό και σας φέρνει σε επαφή με περισσότερο κόσμο.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μια θετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό ή να ζητήσετε μια χάρη από κάποιον ανώτερο στη δουλειά, ένα καθηγητή σας, ακόμη όμως και για να έχετε ένα ευχάριστο οικονομικό νέο ή νέα για ένα ταξίδι. Η Σελήνη στον Ζυγό στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που άπτονται των οικονομικών σας αλλά και των πρακτικών θεμάτων της καθημερινότητα σας.