ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Είναι μια μέρα για να δουλέψουμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, να οργανώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα στο μυαλό μας, στη δουλειά, το σώμα μας. Από την άλλη ίσως χρειάζεται σήμερα να τροποποιήσουμε ένα πλάνο μας, να κάνουμε αλλαγές καθώς το τρίγωνο με τον Ουρανό μας δίνει μαθήματα προσαρμοστικότητας.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη την διάρκεια της ημέρας και οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι τα τρίγωνα με τον Ουρανό και την ανάδρομη Αφροδίτη. Συνήθως οι μέρες που η Σελήνη βρίσκεται στα δύο ζώδια της διακυβέρνησης του Ερμή σε περιόδους ανάδρομου Ερμή όπως αυτή που έχουμε τώρα τα σημάδια της ασυνεννοησίας, των καθυστερήσεων ή των παρεξηγήσεων γίνονται λίγο πιο ευδιάκριτα.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ

Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δεν θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας. Η Σελήνη στην Παρθένο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στην δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Με το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να το παίρνετε κατάκαρδα. Εσείς μείνετε σταθεροί και με αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό που κάνετε και μια χαρά θα κυλήσει η μέρα. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, το σύντροφο και τους φίλους σας μετά την δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας γιατί οι εξελίξεις θα είναι πιο έντονες από τον επόμενο μήνα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Όμως μην περιμένετε να κλείνουν υποθέσεις αυτή την περίοδο καθώς είμαστε κάτω από την επιρροή του ανάδρομου κυβερνήτη σας Ερμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα επειδή η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και μια χιαστί όψη προς τον Κρόνο ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα σας ή να προσαρμοστείτε σε επιβαλλόμενες αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας ας πούμε. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της ημέρας επιλέγοντας προσεκτικά τις προτεραιότητες σας.

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ

Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες, συγκεντρωθείτε σε όλα όσα πρέπει να κάνετε και μην αφήνετε κανένα να διασπά την προσοχή σας με τα δικά του θέματα. Μολονότι είναι μια κουραστική μέρα μπορεί ταυτόχρονα να είναι και πολύ παραγωγική. Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα σας προτρέπει να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο σας σε όψη προς την Αφροδίτη είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στην ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες και όχι πάλι των άλλων.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Από την άλλη ίσως δεν είναι εύκολο να συντονιστείτε με τους συνεργάτες ή με τους άλλους ανθρώπους στο περιβάλλον που κινείστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί την συλλογική εργασία. Βέβαια μια χιαστί όψη προς τον Κρόνο μπορεί να δείξει διάφορα εκνευριστικά στην καθημερινότητα σας στην επαφή σας με τους άλλους. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε γιατί εύκολα θα αποσπάται η προσοχή σας από άλλα πράγματα και βάλτε προτεραιότητες στην μέρα σας για να μην υπάρχει χαώδης κατάσταση στο μυαλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και αύριο ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία. Βέβαια η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν την σημερινή μέρα και μην το αναβάλλετε για αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από την θέση της στην Παρθένο γίνεται πιο φιλική προς το ζώδιο σας σήμερα. Βέβαια σας κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα ή να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά μη επικοινωνώντας ακριβώς με το περιβάλλον σας. Κι αυτό είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή καθώς στην δουλειά μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε κι ανάδρομο Ερμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κτλ και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες για αύριο που η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα κάνει πιο δύσκολη την καθημερινότητα σας και την κρίση σας πιο αδύναμη κυρίως σε θέματα που αφορούν χρήματα.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία σήμερα καθώς η Σελήνη σχηματίζει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο.
Τα θέματα της δουλειάς μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στον Ταύρο από τις 18/01/2022;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/01/2022 – 23/01/2022;

Πότε θα έχουμε ανάδρομους πλανήτες το 2022;