ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/09

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη περνάει τη μέρα στον Λέοντα σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Δία και τον Χείρωνα στον Κριό. Η έμφαση δίνεται στις όμορφες πλευρές της ζωής, τη χαρά, τον έρωτα, τη διασκέδαση.

Είναι μια μέρα κατά την οποία τίποτε δεν φαίνεται απίθανο. Είναι μία καλή μέρα για να ολοκληρώσουμε εκκρεμότητες, να περιποιηθούμε τον εαυτό μας να κάνουμε μια έξοδο με φίλους για δείπνο αλλά και να διαπραγματευτούμε επαγγελματικά θέματα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα ξυπνά το παιδί που κρύβετε μέσα σας που θέλει να ανακαλύψει, να παίξει, να γελάσει. Η μέρα σας προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Αν εργάζεστε προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας για να τελειώσετε σύντομα με αυτές. Αν είστε γονείς ίσως σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τα παιδιά σας. Η σημερινή είναι ίσως η πιο θετική μέρα όλης της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Πιθανώς να σας πιάνει νοσταλγία για κάποια πρόσωπα ή είστε πιο συναισθηματικοί σήμερα στις αντιδράσεις σας. Είναι μία από τις μέρες που θα ευχαριστηθείτε να μείνετε σπίτι με τους αγαπημένους σας. Ίσως νιώθετε κουρασμένοι-ες. Σε γενικές γραμμές παρά την κόντρα θέση της Σελήνης προς το ζώδιο σας η μέρα έχει μια θετική αύρα και σας επιτρέπει να σημειώσετε πρόοδο με όσα κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται σε μια θετική θέση προς το ζώδιο σας, δίνοντας μια πιο εξωστρεφή και επικοινωνιακή χροιά στη μέρα. Θα πιάνετε κουβέντα με όλους σήμερα. Αν εργάζεστε το βάρος θα πέσει στις επίσημες επαφές και επικοινωνίες για τη δουλειά σας. Επιπλέον είναι μια θετική μέρα για οικονομικές δοσοληψίες και για να συζητήσετε γενικότερα θέματα οικονομικά και σχέσεων.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ευχάριστη μέρα είναι για σας η Τετάρτη. Μπορείτε σήμερα να περάσετε όμορφα, να δείτε φίλους και γενικώς να είστε πιο χαλαροί. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις παρορμητικές αγορές. Γιατί με τη Σελήνη στον τομέα των οικονομικών δεν μπορείτε εύκολα να πειθαρχήσετε την παρόρμηση σας και ίσως κάνετε αγορές που δεν σας χρειάζονται. Από την άλλη μπορεί να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στη δουλειά.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας φέρνοντας σας στο επίκεντρο αλλά προσδίδοντας σας παράλληλα και λίγο άγχος για την εξέλιξη των υποθέσεών σας. Είναι μια από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας αφού η Σελήνη σχηματίζει μόνο καλές όψεις και δεν φέρνει εμπόδια. Εξαιρετική μέρα για να δείτε τις προοπτικές ενός επαγγελματικού σας σχεδίου, θεμάτων σπουδών αλλά και ταξιδιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σάς δημιουργεί τάσεις φυγής. Με κάποιο τρόπο δεν θέλετε αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε να τα μοιραστείτε με άλλους. Αν εργάζεστε είναι από τις μέρες που θα προτιμούσατε να μη σας μιλάνε οι άλλοι πολύ. Είναι όμως μια ιδανική μέρα είτε για μια έξοδο με φίλους ή αν έχετε χρόνο να διαθέσετε στον εαυτό σας και να τον περιποιηθείτε.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη από τον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της Τετάρτης, δίνει έμφαση στους φίλους και μάλιστα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί μαζί τους. Ακόμη κι αν έχετε αρκετές υποχρεώσεις βρείτε χρόνο για να κανονίσετε μια έξοδο με τη παρέα σας. Η Σελήνη αυτή αναφέρεται γενικότερα στις ομάδες, τους οργανισμούς , τα γκρουπ που λαμβάνετε μέρος ακόμα και τα social media. Δεν είναι απίθανο να έχετε και μια θετική έκβαση σε ένα επαγγελματικό- οικονομικό ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα, το μυαλό σας σίγουρα θα είναι στον τομέα της καριέρας. Ίσως να προκύψει και κάποια συναισθηματική αντίδραση σε σχέση με τη δουλειά. Ο 10ος οίκος που διελαύνει η Σελήνη είναι ο πιο ορατός στο ωροσκόπιο μας έτσι αυτό που νιώθετε θα είναι δύσκολο να το κρύψετε από τους άλλους. Ίσως σήμερα υπάρχει κάποια εξέλιξη που να σας αναστατώσει στο χώρο της δουλειάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με μια ταξιδιάρα Σελήνη έρχεται η Τετάρτη καθώς για το δικό σας ηλιακό ωροσκόπιο θα διελαύνει στον 9ο οίκο που σχετίζεται με τα ταξίδια κι όχι μόνο. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να φύγετε για το σαββατοκύριακο ή σκέφτεστε το επόμενο ταξίδι σας. Ακόμη μπορεί να έρχεστε σε επαφή με άτομα που έρχονται από το εξωτερικό. Δεν είναι απίθανο να υπάρχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον ή εξελίξεις στα προσωπικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Τετάρτη είναι μια μέρα που σας ρίχνει στα βαθιά των συναισθηματικών σας σχέσεων. Αν όλα πάνε καλά στα προσωπικά σας, μπορείτε να απολαύσετε ακόμη περισσότερο την επαφή με το σύντροφο σας. Αν τα πράγματα είναι ζόρικα ίσως νιώσετε πίεση. Σε κάθε περίπτωση συζητήστε ό,τι προκύπτει. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα. Προσοχή στις παρορμητικές αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια σούπερ κοινωνική μέρα είναι η Τετάρτη με τη Σελήνη να δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με τους φίλους σας αλλά και το σύντροφο σας. Με κάποιο τρόπο μπορεί να νιώθετε πιο δημοφιλείς σήμερα . Είναι η ιδανική μέρα για να κανονίσετε μια έξοδο, να κάνετε πλάνα για το Σαββατοκύριακο και γενικά να περάσετε όμορφα. Απλά θα είστε λίγο πιο συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι σήμερα με όσα σας λένε και οι αντιδράσεις σας μπορεί να φαίνονται υπερβολικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στρέφει την προσοχή σας σε θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας, στις σχέσεις με συνεργάτες ή στους ανθρώπους που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε σας. Το πρόγραμμα σας θα είναι γεμάτο με υποχρεώσεις αλλά η μέρα έχει μια καλή ροή, έτσι οι δουλειές σας θα γίνονται ανεμπόδιστα. Η μέρα προσφέρεται ακόμη και για να κάνετε κάτι σε σχέση με την υγεία, τη διατροφή, τη φυσική σας κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/09/2022 – 25/09/2022

Γεννημένοι ανάμεσα στην Παρθένο και στον Ζυγό: Το μεταίχμιο της ομορφιάς