ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 21 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Κυριακή είναι λίγο πιο κουραστική καθώς η κυρίαρχη όψη είναι η αντίθεση του Ερμή από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς η οποία ενεργοποιείται κι από τα τετράγωνα που σχηματίζει η Σελήνη με τους δυο πλανήτες. Η όψη αυτή δημιουργεί μια τάση έλλειψης συγκέντρωσης ή το μυαλό μας μπορεί να τρέχει σε μέρη μακρινά που περάσαμε όμορφα και σε στιγμές του παρελθόντος με μια νοσταλγία. Από την άλλη ίσως μια είδηση, κάτι που μαθαίνουμε ή διαβάζουμε να επηρεάσει πολύ την διάθεση μας. Καλό είναι όμως να μην βασίζουμε τις αποφάσεις ή τις πράξεις μας σε πράγματα που δεν έχουμε πλήρως εξερευνήσει αν είναι αλήθεια ή απλώς «ψευδείς ειδήσεις». Μην ξεχνάμε πάντα την κάπως απατηλή φύση του Ποσειδώνα.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή ενδεχομένως ένα παλιότερο θέμα ή ένα θέμα δουλειάς που δεν έχει επιλυθεί όπως πρέπει, να σας ταλαιπωρεί ακόμη και να σας δημιουργεί άγχος. Από την άλλη πρέπει να προσέξετε κι εσείς πως συζητάτε με τους άλλους, γιατί εύκολα μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις και μπερδέματα καθώς η κύρια όψη είναι η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή, παίζει με το μυαλό και τη φαντασία σας και πιθανώς σας δημιουργεί σύγχυση κυρίως για θέματα δουλειάς και καθημερινότητας. Αποφύγετε να αποφασίσετε κάτι την Κυριακή καθώς η κρίση σας μπορεί να είναι επηρεασμένη και να τα βλέπετε όλα με το λάθος πρίσμα είτε πολύ αρνητικά είτε πολύ θετικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Την Κυριακή που επηρεάζει η αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα αποφύγετε καλύτερα να συζητήσετε οικονομικά θέματα με συνεργάτες γιατί δεν θα οδηγηθείτε εύκολα σε λύσεις. Ακόμη προσέξτε τα ψιλά γράμματα σε όρους, συμβόλαια, αγορές. Διαβάστε με προσοχή και μην προσπερνάτε επιπόλαια κάτι που μπορεί να στοιχίσει στο πορτοφόλι σας. Από την άλλη ίσως κωλύεστε λόγω των οικονομικών να ολοκληρώσετε ένα στόχο σας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από την άλλη σας κάνει λίγο πιο νοσταλγική τη διάθεση σας και φέρνει αναμνήσεις από μια ερωτική σχέση που σας δημιουργεί ακόμη ερωτηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Κυριακή με την αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα ίσως δυσκολευτείτε λίγο με θέματα οικογενειακά. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε αν θέλετε να πείσετε κάποιους από το οικογενειακό περιβάλλον για την ορθότητα των δικών σας απόψεων ή σχεδίων δράσης. Το πιθανότερο είναι ότι μπορεί να παρεξηγηθούν τα λόγια σας. Αφήστε μια τέτοια συζήτηση να την κάνετε τις επόμενες μέρες που θα είναι πιο ευνοϊκές. Βρείτε λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας και να χαλαρώσετε τις βραδινές ώρες. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές και προσέξτε την αφηρημάδα.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Κυριακή κυριαρχεί η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα που μπορεί κάπως να σας αποπροσανατολίσει σε θέματα επικοινωνίας. Προσέξτε τι διαβάζετε, τι μαθαίνετε και τι μεταφέρετε. Η όψη αυτή είναι η όψη των ψευδών ειδήσεων. Από την άλλη ας είστε πιο προσεκτικοί και στην οδήγηση καθώς θα έχετε την τάση να είστε πιο αφηρημένοι και με ελλειμματική προσοχή.

ΛΕΩΝ

Την Κυριακή χρειάζεται προσοχή όμως σε οικονομικές δοσοληψίες, σε συζητήσεις περί οικονομικών ή σε παρορμητικές αγορές. Βλέπετε η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα δε βοηθά ιδιαίτερα τέτοιες δραστηριότητες. Αν δραστηριοποιείστε στα κοινά ή έχετε κάποιο ρόλο σε μια ομάδα, ένα οργανισμό, κάποιο σύλλογο ενδεχομένως να υπάρχουν μπερδέματα ή και σύγχυση σε σχέση με τους στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Κυριακή η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει δυσκολίες στις σχέσεις με ανωτέρους, συνεργάτες, συνέταιρους και μια τάση σύγχυσης. Ίσως πρέπει να κανονίσετε μια σοβαρή συζήτηση να την κάνετε από αύριο και όχι σήμερα. Αν δεν είναι εφικτό κοιτάξτε να επανέλθετε αργότερα. Ακόμη είναι πιθανό να σας απασχολήσουν θέματα οικογενειακά ή αν είστε γονείς ζητήματα που αφορούν στα παιδιά σας. Η Κυριακή σε κάθε περίπτωση δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σοβαρές αποφάσεις.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Από την άλλη την Κυριακή σας πιάνουν και οι τάσεις φυγής σας με την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα κι αν δεν έχετε κάνει αρκετές διακοπές φέτος μπορεί να ονειρεύεστε με ανοιχτά μάτια. Προσοχή όμως μην «σκοντάψετε» στην πραγματικότητα των υποχρεώσεων σας. Ίσως να προκύψει κάποιο θέμα στη δουλειά ή μπορεί να σας πιάνει άγχος για τα επαγγελματικά σας ειδικά αν επιστρέφετε στη δουλειά από Δευτέρα. Σαφώς η Κυριακή δεν προσφέρεται για λήψεις σημαντικών αποφάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Κυριακή είναι μια μέρα που σας βρίσκει σε μια νοητική σύγχυση καθώς η κύρια επιρροή είναι η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα η οποία ενεργοποιείται κι από τα τετράγωνα της Σελήνης προς του δυο πλανήτες. Ίσως δε νιώθετε σίγουροι για ένα στόχο σας ή για κάποια φιλική ή επαγγελματική σας σχέση. Προσέξτε όμως τα συμπεράσματα που βγάζετε, καθώς η μέρα μπορεί να σας μπερδέψει ή να σας παραπλανήσει. Το ίδιο ισχύει και για θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας δηλαδή μπορεί να προκύψει κάποιο λάθος ή να υπάρχει ένα πρόβλημα που χρειάζεται να διερευνηθεί σε βάθος. Μην μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική μέρα καθώς κυριαρχεί η αντίθεση του Ερμή προς τον Ποσειδώνα που ενεργοποιείται ακόμη περισσότερο από τα τετράγωνα της Σελήνης προς τους δυο πλανήτες. Η όψη αυτή δημιουργεί ένα θολό τοπίο σε σχέση με τα μελλοντικά σας επαγγελματικά σχέδια κι αυτό ενδεχομένως σας αγχώνει. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε αποφάσεις κάτω από αυτή την επιρροή. Ακόμη προσέξτε λίγο περισσότερο σχέσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ακούστε περισσότερο, μιλήστε λιγότερο και μη πιστεύετε πάντα ό,τι ακούτε και διαβάζετε χωρίς να το ελέγξετε για την ορθότητα του. Προσοχή ακόμη στις διαδρομές και τις μετακινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Κυριακή δεσπόζει η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Η όψη μάλιστα ενισχύεται κι από τα τετράγωνα που σχηματίζει η Σελήνη με τους δυο πλανήτες. Η μέρα έχει μια τάση για παρεξηγήσεις και μπερδέματα οπότε αποφύγετε μια επαγγελματική συνάντηση ή να βασιστείτε σε μια πληροφορία και να αναλάβετε δράση. Ακόμη προσέξτε στην διατροφή σας, την επικοινωνία και τις δοσοληψίες ειδικά τις ηλεκτρονικές αλλά και τις μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή δεσπόζει η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Αυτή η όψη χρειάζεται αρκετή προσοχή καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε εσφαλμένες εντυπώσεις σχετικά με ένα πρακτικό ή οικονομικό θέμα. Γενικά αποφύγετε οικονομικές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις τη μέρα αυτή. Εξοικονομήστε χρόνο, ώστε να κάνετε μια δραστηριότητα που ευχαριστεί εσάς τους ίδιους.

ΙΧΘΥΕΣ

Την Κυριακή ίσως να υπάρχει κάποιο θέμα με ένα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον ή να προκύψει μέσα στη μέρα ένα θέμα που σας δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση και άγχος σε θέματα σχέσεων και πιθανώς δεν ξέρετε πως να το διαχειριστείτε. Βλέπετε η κύρια επιρροή της μέρας είναι η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Γνώμη μου αντί να βασανίζετε τον εγκέφαλο σας κερδίστε χρόνο και αντιμετωπίστε το από αύριο που θα είναι πιο θετική μέρα. Καλύτερα θα είναι να αποφύγετε να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης ή συνεργασίας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ποια ζώδια κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πρώτη και με ποιο χαρακτηριστικό

Πώς να κάνετε έναν Λέοντα να σας ερωτευθεί

Πώς θα μας επηρεάσει ο Ερμής από τις 04/08/2022 έως τις 25/08/2022 από την Παρθένο