ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 21 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Υδροχόου τόσο το Σάββατο όσο και στο μεγαλύτερο μέρος της Κυριακής μέχρι τις 18:49 που θα περάσει στους Ιχθύς. Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ήλιος προχωρά στους Διδύμους και σχηματίζει την κύρια όψη του Σαββατοκύριακου τη σύνοδο με τον Ερμή.

Η σύνοδος Ερμή – Ήλιου, θα μπορούσε να είναι μια θετική όψη για την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις συναλλαγές αλλά ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι δεν επιτρέπει πολλή αισιοδοξία.

Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία για να μην υπάρχουν μπερδέματα αλλά και στις μετακινήσεις. Ο Ήλιος θα παραμείνει μέχρι τις 21/6 στους Διδύμους και τα  θέματα της επικοινωνίας, των σχολείων, του εμπορίου, του τουρισμού θα μας απασχολήσουν περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στους Διδύμους σε μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Είναι μια καλή θέση για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα επικοινωνίας και για να ψαχτείτε πιο πολύ στον επαγγελματικό τομέα ή στις σπουδές. Θα ευνοήσει ιδιαίτερα το κομμάτι της επικοινωνίας. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι πιο πιεστικοί και οι επαφές σας με τους άλλους είτε σε φυσικό επίπεδο είτε και μέσω διαδικτύου θα αυξάνονται. Επειδή όμως η συγκεκριμένη πορεία του Ήλιου στους Διδύμους φέτος συμπίπτει μέχρι τις 4/6 με τον ανάδρομο Ερμή ενδέχεται σε όλα τα παραπάνω θέματα κάποιες μέρες να ταλαιπωρήστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – ανάδρομου Ερμή το Σάββατο δημιουργεί κάποια θέματα στην επικοινωνία ή μπορεί να σας αποσυντονίζει από το πρόγραμμα σας. Προσέξτε τα μπερδέματα στα οικονομικά και τις δοσοληψίες σας. Ο Ήλιος από τους Διδύμους από τις 21/6 φεύγοντας από το ζώδιο σας, κάνει προτεραιότητα από τώρα και για ένα μήνα τα οικονομικά σας ζητήματα. Αρκετές φορές όταν έχουμε ανάδρομους σημαντικούς πλανήτες όπως ο Ερμής που συμβαίνει να είναι ανάδρομος αυτή την περίοδο τα πράγματα δεν κινούνται με τις ταχύτητες που θα επιθυμούσαμε. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας απογοητεύει. Είστε από την φύση σας ψύχραιμοι και υπομονετικοί. Αξιοποιείστε αυτό το προτέρημα τις στιγμές που είναι απαραίτητο όπως τώρα. Μετά τις 4/6 θα αρχίσει μια καλύτερη πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρόνια πολλά Δίδυμοι μου! Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας τα ξημερώματα του Σαββάτου και ξεκινούν τα γενέθλια σας. Μολονότι οι γενικές συνθήκες είναι περίεργες τα φετινά γενέθλια είναι τουλάχιστον απαλλαγμένα από την επιρροή των εκλείψεων που δημιούργησαν αλλαγές και αστάθειες τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχει όμως ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας που περιπλέκει κάπως την καθημερινότητα σας αλλά κι αυτό θα καταφέρετε με ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ψυχραιμία να το διαχειριστείτε μέχρι τις 4/6 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Η Σελήνη στον φιλικό σας Υδροχόο σε όλη σχεδόν τη διάρκεια  του Σαββατοκύριακου θα διευκολύνει αρκετά την καθημερινότητα σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Ήλιος περνά στους Διδύμους όπου θα μείνει για ένα μήνα μέχρι να ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια στις 21/6 στο θερινό Ηλιοστάσιο. Προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας σε αυτό το διάστημα για να τα προλαβαίνετε όλα και για να βρίσκετε χρόνο να τον αφιερώνετε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αν υπάρχουν θέματα υγείας που έχετε παραμελήσει την περίοδο που θα βρίσκεται ο Ήλιος στους Διδύμους μπορείτε να τα βελτιώσετε. Βέβαια ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο τομέα μπορεί κάπως να επιβαρύνει την ψυχολογία σας ή να σας κάνει λίγο πιο μοναχικούς το επόμενο διάστημα.

ΛΕΩΝ

Η πορεία του Ήλιου στους Διδύμους από τα ξημερώματα του Σαββάτου μέχρι τις 21/6 θα είναι βοηθητική για το ζώδιο σας και θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε θέματα συλλογικής δουλειάς αλλά και στους στόχους σας. Αυτή η θέση είναι πιο αποδοτική αν συμπράξετε μαζί με άλλους θέτοντας κοινούς στόχους. Σαφώς σας ενδιαφέρει η επιτυχία των επαγγελματικών σας αλλά μην ξεχνάτε ότι οι προσωπικές σας σχέσεις και οι σχέσεις με τους ανθρώπους που δουλεύετε μαζί θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία σας προς την επιτυχία. Η σύνοδος Ήλιου – ανάδρομου Ερμή μπορεί να φέρει κάποιες τυχαίες συναντήσεις αυτό το γουηκέντ. Ευνοείται ακόμη η παρουσία σας στο διαδίκτυο ή η προβολή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ακόμη μια περίοδος που σας φέρνει πιο κοντά σε φίλους, συνεργάτες ή και άτομα από το παρελθόν που είχατε ίσως χαθεί για καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ήλιος περνά στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει για ένα μήνα μέχρι το θερινό Ηλιοστάσιο. Στον τομέα της καριέρας ο Ήλιος στους Διδύμους, εστιάζει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σας. Θα χρειαστεί λοιπόν να σκύψετε πάνω από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της δουλειάς για να τα καταφέρετε. Με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή βέβαια θα έχετε αρκετή σύγχυση σε θέματα εργασίας και την πορεία που πρέπει να επιλέξετε. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα ειδικά σε αυτή τη φάση και ιδιαίτερα αυτό το Σαββατοκύριακο που ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή. Περιμένετε μέχρι τις 4/6 που ο Ερμής θα γυρίσει ορθός για να πάρετε τελικές αποφάσεις.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Υδροχόο, έρχεται με περισσότερη ανακούφιση μετά από μια έντονη εβδομάδα που σας πίεσε πολύ και σίγουρα θα πρέπει να βρείτε διαφυγή σε πιο ευχάριστες και χαλαρές διεξόδους. Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και αρχίζει να γίνεται πιο βοηθητικός σε ό,τι αφορά θέματα επικοινωνίας με τους άλλους ή την απόδοση σας στη δουλειά και τις σπουδές. Από την άλλη βέβαια στα ίδια θέματα λόγω ανάδρομου Ερμή μπορεί μέχρι τις 4/6 να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πορεία του Ήλιου στους Διδύμους από το Σάββατο και για ένα μήνα μέχρι το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6, δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πως θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις και δάνεια ή πως θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη ο Ήλιος στους Διδύμους, σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε. Προσέξτε τις παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ήλιος περνά στους Διδύμους. Ακριβώς απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε. Τον επόμενο ένα μήνα μπορεί να ζοριστείτε αρκετά λόγω και ανάδρομου Ερμή όμως πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σας προσφέρει στήριξη. Μπορεί ακόμη να γνωρίσετε και κάποια νέα άτομα που μπορεί να σας φανούν βοηθητικά ή μπορεί να σας γίνουν κάποιες προτάσεις. Η σύνοδος Ήλιου – ανάδρομου Ερμή το Σάββατο μπορεί να φέρει και κάποιο πρόσωπο από τα παλιά που σας θυμάται τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και ξεκινά για σας ένα πιο απαιτητικό διάστημα που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη είναι πιθανόν να κάνετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις, επαγγελματικές συζητήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά. Αν είχατε αφεθεί και δεν προσέχατε όπως πρέπει την υγεία ή τη φόρμα σας εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξαναμπείτε σε ρυθμούς διατροφής, άσκησης ή να κάνετε τα απαραίτητα ώστε να περιποιείστε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και για τον επόμενο μήνα θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα προσωπικών σχέσεων, ο έρωτας, η δημιουργία και τα παιδιά, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία. Σε ιδιαίτερα καλή θέση ο Ήλιος θα αναπτερώσει το ηθικό σας κι έτσι ακόμη και τα δύσκολα που μπορεί να προκύψουν με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 4/6, να τα βλέπετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΙΧΘΥΕΣ

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με απαιτήσεις σε πρακτικό επίπεδο και μεγαλύτερη πίεση από συνεργάτες προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ένα πιο κλειστό, πιο συναισθηματικό τομέα που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα χώρο πιθανώς του σπιτιού κάνοντας επισκευές, αναδιακόσμηση ή αλλαγές. Άλλοι μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Ο συμβολισμός του Ήλιου στους Διδύμους

Βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε την Αφροδίτη στον χάρτη σας