ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, 21 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η μέρα ξεκινά με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ταύρο μια θετική όψη που δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα, μας χαρίζει ζωντάνια και βοηθά να έχουμε αρμονικές σχέσεις. Στην πορεία η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο προς τον Άρη στους Ιχθύς τις μεσημεριανές ώρες που δίνει ώθηση στα σχέδια μας, μας κάνει πιο ενεργητικούς και χαρίζει αποφασιστικότητα.

Πιο παραγωγική και πιο σταθερή η Μεγάλη Πέμπτη για όλους, καθώς η Σελήνη περνά στον γήινο Αιγόκερω στις 06:52 το πρωί. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει σε όλη την διάρκεια της μέρας πιέζοντας μας με κάθε τρόπο να γίνουμε πιο αποδοτικοί, πιο παραγωγικοί αλλά και πιο ρεαλιστές.

ΚΡΙΟΣ

Και δυναμική θα έχετε και κυρίως συγκέντρωση και προσήλωση στους φιλόδοξους στόχους σας. Λίγο κουραστική η Μεγάλη Πέμπτη, καθώς έρχεστε ενώπιον των υποχρεώσεων σας, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα και χρειάζεται να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και να μην τις κουβαλάτε σπίτι Πασχαλιάτικα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Μεγάλη Πέμπτη είναι μια θετική μέρα για να δείτε και τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας στη δουλειά ή γενικότερα στη ζωή σας και πιθανώς να τροποποιήσετε τη στάση σας για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω πιθανώς κάποιοι να ταξιδεύετε για να αλλάξετε παραστάσεις για το Πάσχα ή το μυαλό ταξιδεύει ψάχνοντας λίγη έμπνευση και διαφορετικές εικόνες.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Σαφώς δεν είναι η πιο χαλαρή μέρα, μολονότι μέχρι το τέλος της μπορεί να έχετε καταφέρει να σημειώσετε πρόοδο σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Προσέξτε βέβαια σήμερα τα έξοδα σας και μην παρασύρεστε σε περιττές αγορές. Η Σελήνη σε όλη την διάρκεια της μέρας στον Αιγόκερω, αναζωπυρώνει τις ανησυχίες σας σχετικά με κάποια πρακτικά οικονομικά ζητήματα και σας κάνει να αμφιταλαντεύεστε σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις θετικές όψεις της Σελήνης θα καταφέρετε να βρείτε κάποια λύση ή έστω μια εναλλακτική σε ένα πιεστικό θέμα που μπορεί να προέκυψε τις προηγούμενες μέρες με την Πανσέληνο. Από την άλλη με τη Σελήνη στον τομέα των σχέσεων η μέρα έχει μια εξωστρέφεια για σας και καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε για να περάσετε καλά με τα πρόσωπα που επιθυμείτε.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Είναι η κατάλληλη μέρα για να οργανώσετε τα θέματα του σπιτιού για τις επόμενες ημέρες ειδικά αν έχετε να φιλοξενήσετε φίλους και συγγενείς σπίτι σας ή στο εξοχικό σας ή να ολοκληρώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις για να είστε πιο χαλαροί το Σαββατοκύριακο της Ανάστασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να βρείτε όμως πιο ικανοποιητικές λύσεις σε όλα και να περάσετε καλά στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Προσπαθήστε να βρείτε κάτι άλλο να σας τραβήξει την προσοχή και να διοχετεύσετε θετικά την ενέργεια σας. Η Σελήνη, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα βρίσκεται στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών, των σχεδίων σας για το μέλλον, της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης φέρνοντας στο προσκήνιο κάποιο από αυτά τα θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη είναι ιδιαίτερα θετικές στη διάρκεια της ημέρας κι έτσι θα έχετε βοήθειες και στήριξη από συνεργάτες και τα άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον ώστε να σημειώσετε πρόοδο και να μπορέσετε να ηρεμίσετε το Σαββατοκύριακο της Ανάστασης. Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, ένα ακίνητο ή την οικογένεια σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο ενώ αν είστε οικοδεσπότες για τα γεύματα της γιορτής μπορεί να έχετε πολλές προετοιμασίες σήμερα και αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κουραστική η Μεγάλη Πέμπτη, κυρίως σε νοητικό επίπεδο αφού θα χρειαστεί να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια στην καθημερινότητα σας προκειμένου να ολοκληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί αντιμετωπίζετε πιο δύσκαμπτους συνεργάτες ή πελάτες ανάλογα με την δουλειά που κάνει ο καθένας ή ακόμη κάποιες απαιτήσεις από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα και τις ανοιχτοχεριές. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση για τα οικονομικά σας η μέρα προσφέρεται όπως επίσης αν θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές και δοσοληψίες. Οι βραδινές ώρες είναι εξαιρετικές για μια έξοδο, για να κανονίσετε ένα δείπνο με φίλους και γενικώς για να περιποιηθείτε πιο ξένοιαστα τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε όλη την διάρκεια της ημέρας σας βρίσκει συγκεντρωμένους και εστιασμένους στις προτεραιότητες σας και όποια «πρέπει» έχει ο καθένας από σας. Βέβαια κάτω από την επιφάνεια και την προσήλωση στις υποχρεώσεις σας μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι συναισθηματικά ή να νιώθετε ότι πιέζεστε από μια κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο μπορεί να νιώθετε τα ενεργειακά σας επίπεδα πιο χαμηλά χωρίς απαραίτητα να υπάρχει μια συγκεκριμένη αιτία. Ή απλώς μπορεί να έχετε τις «κλειστές» σας όπως συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Από την άλλη ίσως έχετε τάσεις φυγής. Αν έχετε κανονίσει ένα ταξίδι θα είναι μια χαρά γιατί θα συντονιστείτε με την επιρροή αυτή. Αν όχι βρείτε διέξοδο στην τέχνη, δείτε μια ταινία, ακούστε μουσική μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με κοινωνικές υποχρεώσεις και όλα θα πάνε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό που θέλει προσοχή είναι να μην αναλωθείτε σε «υποθέσεις» άλλων ακόμη κι αν αυτοί οι άλλοι μπορεί να είναι και οι ίδιοι οι φίλοι σας. Επιλέξτε την παρέα αυτών που σας κάνουν να ξεκουράζεστε ή να νιώθετε πιο ανάλαφρα. Σε γενικές γραμμές η συλλογική δουλειά ευνοείται όπως ευνοούνται σήμερα και οι μετακινήσεις, τα ταξίδια, οι κοινωνικές επαφές.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Εκλείψεις Απριλίου – Μαΐου 2022: Πώς θα μας επηρεάσουν;

Αφροδίτη στους Ιχθύς 05/04/2022 – 02/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις