ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 21 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη, τις περισσότερες ώρες της μέρας, θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, κάνοντας απαιτητική τη μέρα για τα παρορμητικά ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου κυρίως του τρίτου δεκαημέρου. Ενδέχεται να έχετε αρκετές υποχρεώσεις και τρέξιμο αλλά να έρθετε και αντιμέτωποι με περίεργες συμπεριφορές που θα σας ξενίσουν.

Το βράδυ του Σαββάτου φιλοξενεί μια δυνατή νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου. Επηρεάζονται κυρίως οι
Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου που έχουν να αντιμετωπίσουν κάπως ουρανοκατέβατες καταστάσεις ή ξαφνικές και αναπάντεχες αλλαγές στην προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στον Αιγόκερω, σήμερα  θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά ή οι ποικίλες υποχρεώσεις σας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια πιεστική κατάσταση ή με ένα άτομο που θέλει να σας επιβάλλει τις δικές του απόψεις. Η νέα Σελήνη το βράδυ του Σαββάτου δίνει έμφαση στις επαφές ή τις κοινές δραστηριότητες με φίλους, συνεργάτες ή και τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Το εξάγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας ανάβει το πράσινο φως σε πολλούς τομείς, όπως στον έρωτα, στην δουλειά, στα οικονομικά αλλά και στις νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη σε επίπεδο επικοινωνίας η σημερινή μέρα, αλλά προσέξτε τις απογευματινές ώρες γιατί ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να σας επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις. Προσέξτε βέβαια και τα δικά σας κολλήματα και εμμονές. Για άλλη μια φορά η καριέρα δέχεται τις ισχυρότερες επιδράσεις, ειδικά με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο, η ενώ η πιθανότητα μιας αλλαγής και δη ουρανοκατέβατης σας ξενίζει η σας απωθεί. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις εξελίξεις της εποχής και να δείξετε πνεύμα συμβιβασμού και προσαρμοστικότητας…αν θέλετε να μην νοιώσετε έντονα τους κραδασμούς αυτής της νέας Σελήνης- κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαήμερου.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα οικονομικά αλλά και οι συνεργασίες σας είναι στο επίκεντρο και ενδεχομένως να έχετε κάποιες ιδέες για το πώς θα τα βελτιώσετε. Από την άλλη όμως, μπορεί να σας πιάνει και καχυποψία σχετικά με τον ρόλο που παίζουν συγκεκριμένοι άνθρωποι στο περιβάλλον της δουλειάς και να νιώθετε καταπίεση. Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο το βράδυ του Σαββάτου έρχεται να σας ελευθερώσει. Αν έχετε ένα νομικό θέμα προσπαθήστε το ακριβώς μετά τη νέα Σελήνη. Εξαιρετικό το φεγγάρι αυτό και για να δείτε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας πλάνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, κάποια σχέση ή συνεργασία που πιθανώς έχετε, σας προβληματίζει. Προσέξτε όμως τις κτητικές συμπεριφορές απέναντι στους άλλους. Αν νοιώθετε κουρασμένοι από τις πολλές ώρες δουλειάς
και τις μέτριες αμοιβές μέχρι τώρα, τότε, έχετε κάθε λόγο να ελπίζετε πως σ΄ αυτό τον μήνα κάτι μπορεί να αλλάξει ακόμη και ουρανοκατέβατα όπως μία αύξηση, μια αποζημίωση, ακόμη και μια χρηματοδότηση ή ένα δάνειο για να ξεκινήσετε εσείς οι ίδιοι τη δική σας δουλειά ή να κάνετε μια επένδυση. Γενικώς η νέα Σελήνη βάζει μπροστά στη λίστα με τις προτεραιότητες, τον τομέα «οικονομικά» ό,τι κι αν σημαίνει για τον καθένα ξεχωριστά αυτό.

ΛΕΩΝ

Θέματα που αφορούν στη φυσική σας κατάσταση και υγεία και τις αλλαγές που πρέπει να υιοθετήσετε προκειμένου να είστε πιο υγιείς και σε φόρμα, είναι στο επίκεντρο. Η νέα Σελήνη το βράδυ του Σαββάτου ακριβώς απέναντί σας στο ζώδιο του Υδροχόου και φυσικά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών
ορίζει μια σύνθετη εικόνα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορεί να υπάρχει αρκετή ένταση και να τη νοιώθετε σε κάθε επαφή σας με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σας. Όμως αυτή η νέα Σελήνη δυναμώνει τις θετικές προοπτικές να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, να μπείτε σε μια νέα σχέση ή συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, προσφέρονται αρκετές ευκαιρίες να χαλαρώσετε κάπως. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να είστε περισσότερο προβληματισμένοι για μια ερωτική σχέση ή για κάτι που μπορεί να αφορά κάποιο σας παιδί αν είστε γονείς. Πολλές οι έννοιες αυτό το διάστημα αλλά και τα ευχάριστα και ουρανοκατέβατα «καλά» κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Κάτι συναρπαστικό φαίνεται ότι θα προκύψει με τη νέα Σελήνη που σχηματίζεται το βράδυ του Σαββάτου ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Τα θέματα υγείας και κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η ενέργεια και η προσοχή σας βρίσκεται σε θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Κάτι φαίνεται ότι μπορεί να σας προβληματίζει και νιώθετε την ανάγκη να τους προστατέψετε. Προσέξτε όμως για να μη δώσετε την
εντύπωση ότι προσπαθείτε να τους ελέγξετε. Το βράδυ του Σαββάτου σχηματίζεται μια φιλική προς εσάς νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Ο έρωτας, η δημιουργία και τα παιδιά είναι ό,τι θα σας απασχολήσει περισσότερο. Δυνατές συγκινήσεις επιφυλάσσει αυτή η νέα Σελήνη και προσφέρει και μια ευκαιρία σε όσους-ες επιθυμούν να αποκτήσουν απογόνους…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιρροή του Κρόνου φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της αλλά ακόμη είναι έντονη ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο το βράδυ του Σαββάτου το σπίτι μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να απορροφά ένα μεγάλο μέρος των εσόδων σας ένα ακίνητο είτε αυτό αφορά το χώρο του σπιτιού (μια μετακόμιση), είτε το χώρο της επιχείρησης σας. Ή μπορεί με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο το βράδυ του Σαββάτου να σκέφτεστε να κάνετε μια επαγγελματική αρχή από το χώρο του σπιτιού και τώρα να μπαίνετε σε αναζήτηση χώρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μμπορεί να σας απασχολούν πρακτικά επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα. Το βράδυ του Σαββάτου σχηματίζεται η νέα Σελήνη του Ιανουαρίου στον φιλικό σας Υδροχόο, που θα σας προσφέρει ευκαιρίες κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο και σε θέματα σπουδών χωρίς. Οι επόμενες 15 ημέρες είναι το διάστημα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε προκειμένου να διαμορφώσετε νέες συνθήκες στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες ή να συζητήσετε για καινούριες. Το εξάγωνο της νέας Σελήνης με τον Δία προάγει την επικοινωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φίλοι, οι συνεργάτες ή κάποιοι συγγενείς μπορεί να απευθύνονται σε σας προκειμένου να τους συμβουλέψετε. Προσπαθήστε όμως να μην υιοθετήσετε τα δικά τους προβλήματα και βαρύνετε εξαιτίας τους. Το βράδυ του Σαββάτου σχηματίζεται η νέα Σελήνη στον Υδροχόο που ανοίγει τις προοπτικές σας
σε οικονομικά ζητήματα. Μπορεί να υπάρξουν καινούριες προτάσεις, ευκαιρίες και τρόποι εξεύρεσης νέων πηγών εσόδων. Ακόμη είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή νέα Σελήνη για τις δοσοληψίες σας αν θέλετε να κάνετε κάποια αγοραπωλησία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη που σχηματίζεται το βράδυ του Σαββάτου φέρνει νέες ευκαιρίες σε πολλά επίπεδα- ακόμη και σε επίπεδο ταξιδιών αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Σε καμία περίπτωση μην αφήνετε αυτό το διάστημα ανεκμετάλλευτο γιατί κρύβει «χρυσές» ευκαιρίες να κάνετε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Αν νοιώθετε ότι ταλαιπωρήστε σε μια σχέση ή μια συνεργασία που δεν έχει ελπίδες να ανορθωθεί πείτε «αντίο» και μην το σκέφτεστε. Καιρός να αφήσετε και λίγο χώρο για να ανθίσουν νέες καταστάσεις και άνθρωποι στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν υπάρχει κάτι που κάνετε με ζήλο, επιμονή και εμμονή αυτή την περίοδο είναι «να σκέφτεστε»! Κι επειδή οι σκέψεις ή μάλλον τα σενάρια κουράζουν περισσότερο από τις πράξεις, λίγο πριν τα γενέθλιά σας νοιώθετε και πιο κουρασμένοι αλλά και πιο αποφασισμένοι να αλλάξετε πολλά πράγματα στην ζωή σας. Χρειάζεται λίγο υπομονή να φτάσουμε στην περίοδο των γενεθλίων σας για να έχετε μια καλύτερη εικόνα όσων θα έρθουν. Η νέα Σελήνη πάντως στο ζώδιο του Υδροχόου το βράδυ του Σαββάτου μπορεί να φέρει κάποιες ευκαιρίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.