ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η μέρα ευνοεί τις συνέργειες, τις παρέες, την κοινωνικότητα. Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας τότε οι στόχοι επιτυγχάνονται πιο εύκολα. Η Σελήνη παραμένει στον κυκλοθυμικό Καρκίνο κάνοντας μας λίγο πιο σκεπτικούς ή μελαγχολικούς κάποιες στιγμές μες τη μέρα.

Μια πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα μπορεί να κάνει τη διαφορά σήμερα. Ο Ήλιος, τελευταία μέρα στον Τοξότη, σχηματίζει μια θετική όψη εξαγώνου με τον τυχερό Δία στον Υδροχόο, δίνοντας μας ελπίδα τουλάχιστον να αντέχουμε στις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Είναι μια μέρα που γιορτάζει την συλλογική δουλειά, τη φιλία και δίνει αισιοδοξία για την υλοποίηση των στόχων σας. Μια μέρα με αρκετές θετικές όψεις η σημερινή καθώς σχηματίζεται το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία μια όψη που ευνοεί κυρίως τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Το εξάγωνο Ήλιου – Δία συνδέει τον τομέα των οικονομικών με τον τομέα της καριέρας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα που σας ευνοεί και η Σελήνη στον Καρκίνο, αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό, να κάνετε μια παρουσίαση, να δώσετε εξετάσεις. Σήμερα μπορεί να λάβετε ηθική ικανοποίηση στο χώρο της δουλειάς ακούγοντας μια θετική κριτική ή μπορεί ακόμη να μάθετε νέα για μια προαγωγή.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η Σελήνη στον Καρκίνο όπως και η φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω που ξεκινά από σήμερα στρέφουν την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών αλλά και των βαθύτερων συναισθημάτων σας. Το εξάγωνο Ήλιου – Δία ειδικά για κάποιους από σας μπορεί να είναι πολύ τυχερό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία συνδέει για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο τα θέματα της δουλειάς, των επαγγελματικών σας στόχων με τον τομέα των οικονομικών. Είναι μια ιδανική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε ένα βιογραφικό, να ζητήσετε οικονομική βοήθεια ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου ή και στο δεύτερο δεκαήμερο καθώς ευνοήστε από το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Πιθανώς να σας γίνει κάποια θετική πρόταση, να κάνετε μια νέα γνωριμία, να οριστικοποιήσετε κάποια συνεργασία ή να προωθηθεί κάποιος στόχος σας. Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα για τους γεννημένους-ες στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου. Η σημερινή μέρα φαίνεται ότι κρύβει για κάποιους ευχάριστες εκπλήξεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Τα θετικά νέα μπορεί να αφορούν στα οικονομικά γι’ αυτό ίσως πρέπει να αξιοποιήσετε την ημέρα για οικονομικές συζητήσεις, συμφωνίες. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια. Η Σελήνη στον Καρκίνο δίνει έμφαση στους φίλους, τους συνεργάτες και τη συλλογική δουλειά.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, τους νέους, τη δημιουργία, τις επιχειρήσεις, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ. Στις θετικές εξελίξεις της μέρας συμβάλλει και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό για τους γεννημένους αρχές τρίτου δεκαημέρου.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η συνάντηση Ήλιου- Δία προσφέρει αισιοδοξία και παρά τα δύσκολα που βιώνουμε όλοι αυτή την εποχή δεν αφήνει την ελπίδα σε ένα καλύτερο αύριο να σβήσει. Μπορεί να λάβετε μια απάντηση που περιμένατε σήμερα ή ακόμη να κάνετε βήματα προόδου και συμφιλίωσης με ένα άτομο από το στενό σας περιβάλλον που πιθανώς η σχέση σας είχε δοκιμαστεί στο παρελθόν. Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να προσφέρει κάποιες λύσεις επικοινωνίας στους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η σημερινή μέρα κυριαρχείται από το ευοίωνο και τυχερό εξάγωνο Ήλιου – Δία. Καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε τόσο σε θέματα στόχων, συλλογικής δουλειάς, επαφών με συνεργάτες και φίλους όσο και σε ζητήματα που αφορούν στις σπουδές, την επιμόρφωση, την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς και των ταλέντων σας, την βελτίωση σχέσεων με συγγενείς και φίλους, αλλά ακόμη και για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας τις επόμενες ημέρες και να κερδίσετε χρόνο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ίσως έχετε θετικές εξελίξεις και ειδήσεις τόσο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας αλλά και τα επαγγελματικά σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό επηρεάζει τους γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου φέρνοντας αναπάντεχες λύσεις σε προβλήματα ή και γνωριμίες που μπορεί να σας ενθουσιάσουν.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Είναι μια θετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό ή να ζητήσετε μια χάρη από κάποιον ανώτερο στην δουλειά, ακόμη όμως και για να έχετε ένα ευχάριστο οικονομικό νέο. Η σημερινή μέρα με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία που περνά τις τελευταίες ημέρες του στο ζώδιο σας, είναι από τις θετικές του μήνα τόσο για θέματα που σχετίζονται με την προώθηση των επαγγελματικών σας, την διαφήμιση της δουλειάς ή των ταλέντων σας, τις σπουδές, τις επαφές με ξένους ή εξωτερικό, το μέλλον σας γενικότερα.

ΙΧΘΥΕΣ:

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι ευεργετικό για τους γεννημένους-ες στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου και μπορεί να έχετε ένα ξαφνικό νέο ή μια διευκόλυνση σε ένα επαγγελματικό θέμα. Θετικό είναι το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία μια όψη που κυριαρχεί στη σημερινή μέρα και που μπορεί να σας ευνοήσει αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας τόσο σε θέματα επαγγελματικά, της κατεύθυνσης της καριέρας σας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με υγεία.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις για το 2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω;

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει