ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι κύριες όψεις της Σελήνης σήμερα, είναι η αντίθεση της από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο τις πρωινές ώρες που δημιουργεί νευρικότητα, βιασύνη και απρόοπτα, ένα εξάγωνο με τον Ερμή που βοηθά να διορθώσουμε κακώς κείμενα στη συμπεριφορά ή στις σχέσεις μας και το τετράγωνο με τον Κρόνο που γεμίζει ασφυκτικά το πρόγραμμα μας με αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες.

Το σπουδαίο νέο της Τρίτης είναι η είσοδος του Δία στον Κριό τις απογευματινές ώρες.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το βράδυ σήμερα τα πράγματα είναι πιο απαιτητικά σε ό,τι αφορά τους ρυθμούς στη δουλειά σας και ενδεχομένως να έχετε και πολλές συζητήσεις να κάνετε σε σχέση με τα οικονομικά ή να κλείσετε εκκρεμότητες. Από σήμερα, ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας κι αυτό αν μη τι άλλο είναι λόγος για να χαίρεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιοι μπορεί να σας σκέφτονται πολύ θετικά από δω και κάτω και να θέλουν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε ένα στόχο σας. Εξαιρετική η βοήθεια του Δία και σε ό,τι αφορά την υγεία και την φυσική σας κατάσταση μέχρι τις 16/05/23. Κατά τα άλλα σήμερα θα νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με άτομα που κατέχουν σημαντική θέση στη ζωή σας είτε είναι σε προσωπικό επίπεδο σύντροφος και φίλοι είτε με τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από σήμερα ο Δίας στον Κριό, μέσα στον τομέα που κυβερνά τους στόχους, τους συνεργάτες, τη συλλογική δουλειά, αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία θα σας βάλει σε ένα καινούριο μονοπάτι αναζητήσεων. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας, δημιουργώντας περισσότερο άγχος για τις υποχρεώσεις σας και ίσως πιο ασφυκτικά προγράμματα ή και δυσκολίες στη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα που ο Δίας περνά στον Κριό είναι η στιγμή για να εφαρμόσετε ό,τι μάθατε και να ενισχύσετε τον τομέα της καριέρας με κάθε τρόπο. Άλλωστε θα είναι ο πιο σημαντικός τομέας στη ζωή σας με ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, για επιχειρηματικές κινήσεις ή και για μια προαγωγή. Τώρα όμως πρέπει να δείτε ποιοι θα είναι οι νέοι επαγγελματικοί ή προσωπικοί σας στόχοι και με τον ενθουσιασμό που δίνει ο Δίας να τους υλοποιήσετε.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας από τον Κριό, πλέον θα δώσει ώθηση στους στόχους σας, θα ξυπνήσει μέσα σας το πνεύμα της περιπέτειας και της αναζήτησης και θα σας βάλει σε μια διαδικασία να ψαχτείτε περισσότερο ώστε να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας αλλά και να σημειώσετε και πρόοδο είτε στις σπουδές, είτε στη δουλειά είτε ακόμη και στην προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μέχρι το απόγευμα σήμερα οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες θα είναι πολλές και σε διάφορα μέτωπα τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι και μπορεί να υπάρχουν και απρόοπτα στο πρόγραμμα σας. Το βράδυ θα είναι πιο χαλαρό δίνοντας σας την δυνατότητα να ψυχαγωγηθείτε και να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Η συνεργασία και γενικότερα οι συνέργειες με άλλους είναι αυτό που θα σας πάει ένα βήμα παρακάτω στην ζωή σας και θα σας επιτρέψει να σημειώσετε εξαιρετική πρόοδο. Όμως αυτή η θέση του Δία μακροπρόθεσμα μπορεί να έχει οφέλη και για την ερωτική σας ζωή. Είτε με ένα σημαντικό νέο έρωτα, είτε με μια απόφαση για μια πιο ισχυρή δέσμευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ονειρευτείτε την ιδανική δουλειά, τους συνεργάτες που θα θέλατε να σας περιβάλλουν, ονειρευτείτε ακόμη το ιδανικό σώμα και ξεκινήστε με μικρά και σταθερά βήματα να πραγματοποιείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Κατά τα άλλα η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας κάνοντας ιδιαίτερα απαιτητική την Τρίτη με έντονους ρυθμούς αλλά κάποιες στιγμές και με υψηλούς τόνους στις σχέσεις σας. Το βράδυ θα είναι πιο άνετο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας περνά στον φιλικό σας Κριό ενεργοποιώντας τον τομέα της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, του έρωτα, των χόμπι και των πραγμάτων που σας κάνουν να νιώθετε ευγνωμοσύνη για τη ζωή. Φυσικά, για κάποιους η χαρά όλη μπορεί να αφορά την απόκτηση ενός απογόνου. Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία την οποία θα αντιληφθείτε σταδιακά καθώς θα ξετυλίγεται το επόμενο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως το επόμενο διάστημα αποφασίσετε ότι πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές ή κάποιες επισκευές ή ακόμη να πάρετε απόφαση να μετακομίσετε. Κάποιους από την άλλη μπορεί η μοναξιά να σας έπεισε ότι σας λείπει η συντροφικότητα και να είστε πιο δεκτικοί στην προοπτική συμβίωσης ή της δημιουργίας της δικής σας οικογένειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τώρα και μέχρι τις 16/05/23 ο Δίας θα ενισχύσει με κάθε τρόπο το επικοινωνιακό σας στυλ, θα σας ενθαρρύνει να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις, να πειραματιστείτε σε νέα επαγγελματικά πεδία, να προωθήσετε τη δουλειά ή τα ταλέντα σας. Αν ασχολείστε με τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και τα ΜΜΕ επαγγελματικά τότε η σκηνή είναι δική σας από δω και κάτω για να πρωταγωνιστήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Από δω και κάτω στόχος είναι όχι μόνο τα λεφτά… εννοείται κι αυτά, αλλά γενικότερα η απόκτηση μεγαλύτερης ασφάλειας τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Από τώρα με μικρά βήματα μέχρι τον Μάιο του 2023 θα καταφέρετε να οικοδομήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή σας και να προοδεύσετε κιόλας. Κατά τα άλλα, η Τρίτη είναι μια απαιτητική μέρα με αρκετές υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους αλλά και ευκαιρίες για περισσότερες συζητήσεις και επαφές.