ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η σημερινή μέρα φέρει την επιρροή του εξαγώνου Ήλιου – Πλούτωνα που μας κάνει να νιώθουμε πιεστικά την ανάγκη αλλαγών στη ζωή μας, θέλοντας να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε δεν μας αρέσει και δεν επιθυμούμε, όμως καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές αυτή την στιγμή, τελικά όλο αυτό δημιουργεί θυμό και ατμόσφαιρα έντασης.

Οι μεσημεριανές ώρες δεν προσφέρονται για σοβαρές αποφάσεις και ενέργειες καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Καλύτερα να ξεκουραστούμε και να ασχοληθούμε με ό,τι μας χαλαρώνει και μας δίνει χαρά.

ΚΡΙΟΣ

Πιθανώς με την όψη Ήλιου – Πλούτωνα να νιώθετε ότι ένα άτομο παίζει λίγο με το νευρικό σας σύστημα ή προσπαθεί να ρίξει κάπως την αυτοπεποίθηση σας. Όμως από την άλλη, ίσως εσείς οι ίδιοι νιώθετε έτσι γιατί μπορεί να παρεξηγήσατε κάτι που σας είπε ή πήρατε πολύ προσωπικά μια κριτική. Το καλύτερο φυσικά που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να διαλευκάνετε την κατάσταση μιλώντας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η τάση σας θα είναι να είστε πιο υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. Παρ’ όλα αυτά οι σημερινές όψεις μπορεί να σας κάνουν ιδιαίτερα ισχυρογνώμονες στις απόψεις σας και να μην δείχνετε συμβιβαστική διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σταματήστε να αγωνιάτε και να αγχώνεστε και κοιτάξτε να είστε πιο πρακτικοί στους καθημερινούς σας στόχους χωρίς να βαραίνετε το μυαλό και την ψυχή σας με μεγάλες προσδοκίες. Το στρες δεν βοηθά πουθενά αντιθέτως σας αποδυναμώνει. Σήμερα με την όψη Ήλιου -Πλούτωνα ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας ή μπορεί να βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ιδιαίτερα έντονη Σελήνη στον Υδροχόο σε απαιτητικές όψεις σε συνδυασμό με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ευαίσθητοι στις σχέσεις σας τόσο προσωπικές όσο κι επαγγελματικές. Κι εκεί αρχίζει η εσωτερική πάλη με τον εαυτό σας σε σχέση με τις επιλογές σας και στην πορεία αυτή η δυσαρέσκεια μπορεί να βγει σαν νεύρα ή γκρίνια.

ΛΕΩΝ

Ίσως νιώθετε βαθιά μέσα σας την ανάγκη να αλλάξετε τα πράγματα στη δουλειά ή στον τρόπο που δουλεύετε αλλά πιθανώς τα οικονομικά θέματα να μπαίνουν στη μέση και να σας σταματούν προς το παρόν τουλάχιστον. Προσπαθήστε να μην απαισιοδοξείτε και επίσης αποφύγετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις στον χώρο του σπιτιού με συγκατοίκους ή την οικογένειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στους Ιχθύς και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα παραπέμπουν σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, είναι σημαντικό να απέχετε ή να είστε αποστασιοποιημένοι από «δράματα» τρίτων για να μπορείτε να διατηρείτε την ψυχική σας ηρεμία.

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεται προσοχή στις επαφές σας με άλλους που ξέρετε ότι επηρεάζουν πάντα την διάθεση σας ή προσπαθούν να σας «φορέσουν» τη δική τους. Από τη μια οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά και τους συνεργάτες, πελάτες ή ανωτέρους και χρειάζονται την αφοσίωση σας για να βγουν εις πέρας και από την άλλη στην προσωπική σας ζωή όλο και κάποιος θα παραπονιέται γιατί δεν νιώθει ότι είναι προτεραιότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα που αφορούν στο παρελθόν ή στην οικογένεια σας, μπορεί να επανέρχονται στο προσκήνιο προκειμένου να βρείτε μια πρακτική λύση.
Το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει κάπως πιεστικούς απέναντι στους συνεργάτες σας και να κατηγορηθείτε από εκείνους ότι γίνεστε δογματικοί ή ότι ξεπερνάτε κάποια όρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον πλανήτη της μεταμόρφωσης, τον Πλούτωνα μπορεί να φέρουν εντάσεις ενδεχομένως και σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας. Ή μπορεί η έλλειψη πόρων προκειμένου να πραγματοποιήσετε κάτι που θέλετε να δημιουργεί κατήφεια, ειδικά όταν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε όπως θα θέλατε και στις ανάγκες των αγαπημένων σας ή των παιδιών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στον τομέα επικοινωνίας από το απόγευμα, έχετε μπροστά σας κάποιες θετικές ώρες για να εκφραστείτε ελεύθερα, να κάνετε πιο κατανοητές τις θέσεις σας, να σημειώσετε πρόοδο σε θέματα σπουδών και δουλειάς. Τις πρωινές ώρες καλά θα κάνετε να σκεφτείτε αρκετά τι θα πείτε πριν μιλήσετε και πώς θα το πείτε καθώς οι δύσκολες όψεις που κάνει η Σελήνη μπορεί να εκτροχιάσει τα πράγματα σε μια σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επειδή η καχυποψία είναι η λέξη που περιγράφει καλύτερα μια μέρα σαν την σημερινή με το εξάγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα προσπαθήστε να μην δημιουργείτε περισσότερη ένταση ψάχνοντας συνέχεια να βρείτε κρυμμένα κίνητρα και ύποπτες κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το μυαλό σας θα είναι στις πρακτικές σας ενασχολήσεις της δουλειάς, των σπουδών ή των όποιων υποχρεώσεων έχετε αλλά και στα προσωπικά σας. Από την άλλη σήμερα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό προς τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κι αυτό μπορεί να σας οδηγεί σε υπεραναλύσεις ή προβολές στους άλλους και να είστε πιο νευρικοί και καχύποπτοι με ό,τι σας λένε.