ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 20 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη το μεγαλύτερο μέρος της μέρας βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει θετικές όψεις με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σύνοδο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ήλιο στον Ταύρο.

Η Πλουτώνια επιρροή δίνει ένταση στις επαφές μας με τους άλλους και δίνει έμφαση στην αρνητικότητα, την καχυποψία και τις εμμονές. Από την άλλη είναι βοηθητική αν θέλουμε να εξερευνήσουμε κάτι σε βάθος. Η απάντηση απέναντι σε όλο αυτό είναι να έχουμε ανοιχτό μυαλό και ευελιξία στις συζητήσεις μας.

Από τις 15:53 το απόγευμα η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο κάνοντας λίγο πιο χαλαρό κι ευχάριστο το βράδυ της Παρασκευής.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα ίσως σας ζορίσει, ειδικά αν στο περιβάλλον σας έχετε απόλυτα άτομα που προσπαθούν να σας χειριστούν. Ίσως κι εσείς οι ίδιοι να έχετε ένα πιεστικό θέμα που μπορεί να αφορά και στο παρελθόν το οποίο απασχολεί το μυαλό σας αυτές τις μέρες. Οι εμμονές και οι φόβοι θεριεύουν και καλό είναι να προσπαθήσετε να μην τους δίνετε τροφή. Από το απόγευμα η Παρασκευή γίνεται πιο διασκεδαστική.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας είναι αυτά που σας απασχολούν περισσότερο σήμερα. Η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα κι ίσως παρατηρείτε ότι κολλάτε περισσότερη ώρα όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα σε σχέση με ό,τι έχετε συνηθίσει. Δώστε χρόνο σε κάποια άλλη δραστηριότητα, να αποσπάται η προσοχή σας από το πρόβλημα ώστε να επανέλθετε σε αυτό με πιο καθαρό μυαλό αργότερα. Από το απόγευμα θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα ένα επαγγελματικό σας project.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας σάς απασχολούν σήμερα και προσπαθείτε να βάλετε μία τάξη σε αυτά. Η μέρα επιτρέπει να βρείτε πρακτικές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα ή να κάνετε ένα καλύτερο οικονομικό πλάνο. Δείξτε προσοχή στις επαφές σας με τους άλλους και κυρίως με συνεργάτες ή πελάτες, αλλά και με τους φίλους σας. Κάτι στην επικοινωνία σας μπορεί να φέρει αγανάκτηση, θυμό ή και αρνητικές σκέψεις. Από το απόγευμα η διάθεση σας θα φτιάξει και θα σκέφτεστε ίσως μια εκδρομή για το σαββατοκύριακο και εξόδους με φίλους.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με πίεση ξεκινά η Παρασκευή φέρνοντας μία αίσθηση έντασης στις σχέσεις σας. Δείξτε προσοχή στις σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους και ακούστε τους με ανοιχτό μυαλό. Ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες που η επικοινωνία πλήττεται κυρίως από ακραίες απόψεις ή από τάση επιβολής των απόψεων μας στους άλλους. Ασχοληθείτε περισσότερο και με την προσωπική σας ζωή. Το βράδυ προμηνύεται πολύ ευχάριστο κι ίσως αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, να έχετε μια θετική είδηση για μια επαγγελματική εξέλιξη.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Με υποχρεώσεις ξεκινά η Παρασκευή, ωστόσο δεν πρέπει για χάρη τους να παραλείψετε να δείτε πιο σοβαρά θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σας πλάνα, μπορεί να νιώθετε ότι σας ταλαιπωρούν σήμερα, αφού η μέρα εντείνει τις εμμονές ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Μη μεγεθύνετε τις φοβίες και το άγχος σας και κυρίως προσπαθήστε να μην τα μεταδίδετε και στους άλλους. Το απόγευμα μπορείτε να κανονίστε μια έξοδο με το ταίρι σας ή τους φίλους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σας και επιτρέπει να βρείτε όμορφες διεξόδους στη διάρκεια της μέρας. Η σύνοδος με τον Πλούτωνα όμως, λειτουργεί σαν ένα «αγκάθι» στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Για κάποιους μπορεί να προβληματίζει είναι μια κατάσταση που αφορά μια σχέση, μια συνεργασία ή οικονομικά θέματα. Προσπαθήστε να μην αφήνεται την ψυχολογία σας έρμαιο στις αρνητικές σκέψεις. Από το απόγευμα μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα οικονομικά ή καριέρας.

ΖΥΓΟΣ

Το σπίτι και η οικογένεια σάς απασχολούν σήμερα. Ο λόγος σας μπορεί να γίνει αιχμηρός και να νιώθετε καχύποπτοι απέναντι στους άλλους, οπότε προσπαθήστε σήμερα να μην κολλάτε σε πράγματα και λόγια και να δείτε την μεγάλη εικόνα. Βάλτε τις δικές σας προτεραιότητες και ασχοληθείτε με αυτές. Από το απόγευμα της Παρασκευής η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά. Το βράδυ ίσως φέρει μια θετική εξέλιξη σε θέματα που αφορούν ταξίδια, νομικές υποθέσεις ή τα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει εξαιρετική πρόοδο στον τομέα της επικοινωνίας, αρκεί βεβαίως, να μην σας πιάσουν φοβίες, εμμονές, και υπερβολικό άγχος που θα επηρεάσει την καλή σας απόδοση. Αν σήμερα έχετε εξετάσεις, μια παρουσίαση στην οποία πρέπει να πείσετε τους συνομιλητές σας για όσα λέτε, μη δώσετε σημασία στο άγχος αλλά στον στόχο σας. Από το απόγευμα δεν θα βλέπετε την ώρα να γυρίσετε σπίτι στο ταίρι σας ή να συναντηθείτε με ένα δικό σας πρόσωπο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τάση σας την Παρασκευή θα είναι να ανησυχείτε περισσότερο από το κανονικό για ό,τι γίνεται στην καθημερινότητα σας ή να κολλάτε σε πράγματα του παρελθόντος. Είναι επίσης μία μέρα που σας απασχολούν ιδιαίτερα τα οικονομικά σας. Ασχοληθείτε με ό,τι είναι πρακτικό και μπορείτε με την επέμβασή σας να το φτιάξετε. Από το απόγευμα κι έπειτα θα νιώσετε να ελαφραίνει η διάθεσή σας και θα θέλετε να μιλήσετε και να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.Ίσως έχετε μια εξέλιξη σε ερωτικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Παρασκευή προβλέπεται έντονη για σας γιατί εκθέτει την ψυχολογία σας και στους άλλους. Μπορεί να μην καταφέρνετε να κρύψετε τα συναισθήματά σας, αφού ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, η σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα δημιουργεί ένα εσωτερικό άγχος ή αγωνία για τις εξελίξεις στην ζωή σας. Αν όμως το άγχος είναι παραγωγικό μπορεί να είναι μέχρι και βοηθητικό. Από το απόγευμα κι έπειτα θα διαπιστώσετε ότι η διάθεσή σας βελτιώνετε. Ίσως έχετε μια θετική εξέλιξη σε θέματα δουλειάς ή σπιτιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα δικό σας θέμα υγείας είτε κάποιου δικού σας προσώπου, ή ακόμα και κάτι επαγγελματικό που σας πιέζει λίγο περισσότερο σάς προκαλεί μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Από το να αφήσετε το μυαλό σας ανεξέλεγκτο, είναι καλύτερα να ψάξετε τι είναι αυτό που σας αγχώνει και πως θα το καταπολεμήσετε πρακτικά. Από το απόγευμα αλλάζει η διάθεση σας και θα είστε πιο πρόθυμοι να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Μια ευχάριστη εξέλιξη ίσως έρθει σε θέματα προσωπικών σχέσεων.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι παραγωγική και διευκολύνει τη συλλογική δουλειά, η σύνοδος της με τον Πλούτωνα επηρεάζει αρνητικά τον τρόπο που σκέφτεστε. Ίσως νιώθετε αγωνία για την πορεία της καριέρας ή των οικονομικών σας ή να ταλαιπωρείτε τον εγκέφαλο σας με τα άγχη σας. Σήμερα δεν είναι μια καλή μέρα για αντιπαραθέσεις. Αποφύγετε τις και ξεκουράστε τον εγκέφαλό σας. Από το απόγευμα κι έπειτα οι ρυθμοί γίνονται πιο χαλαροί κι ευχάριστοι. Ίσως έρθει κι ένα θετικό νέο για τα οικονομικά σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2022

Ανάδρομος Ερμής 11/05/2022 – 23/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας; Ποια 4 ζώδια μπορεί να έχουν κέρδη;;

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις