ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, 20 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα τα ξημερώματα, ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και ξεκινούν τα γενέθλια του δευτέρου ζωδίου του ζωδιακού που μας βάζει για τα καλά στην καρδιά της άνοιξης. Στο επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά θέματα, τα θέματα της ενέργειας, η ασφάλεια μας αλλά και οι επενδύσεις μας ερωτικές, συναισθηματικές και οικονομικές.

Η Σελήνη παραμένει στον εξωστρεφή και ταξιδιάρη Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σχηματίζοντας τετράγωνα με τους πλανήτες στους Ιχθύς και συγκεκριμένα με την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Δία και ένα εξάγωνο με τον Κρόνο που είναι βοηθητικό για να «πατήσουμε» λίγο στο έδαφος και να είμαστε πιο υπεύθυνοι για τις πράξεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε καλύτερη διάθεση, και θα είστε πιο πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους. Βέβαια καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνα με τους πλανήτες στους Ιχθύς, δεν πρέπει να έχετε μεγάλες προσδοκίες συγκέντρωσης στις υποχρεώσεις σας καθώς το μυαλό θα ξεφεύγει εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο σας τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης και ξεκινούν τα φετινά γενέθλια σας και μολονότι οι γενικές συνθήκες είναι περίεργες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη σας. Πάντα τα γενέθλια μας όταν σηματοδοτούνται από επιρροές του Κρόνου και φέτος και των εκλείψεων είναι γενέθλια που δεν ξεχνάμε, γιατί διαφοροποιούν την πορεία της ζωής μας. Ξεκινά η δική σας προσωπική Πρωτοχρονιά με νέα σχέδια, νέες υποσχέσεις προς τον εαυτό σας και νέες δραστηριότητες.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά θα είναι μια αρκετά εξωστρεφής μέρα για σας με έμφαση στις σχέσεις σας αλλά και μεγαλύτερη πίεση ίσως από τα θέματα της καριέρας. Τα ξημερώματα ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο, όπου και θα μείνει μέχρι τις 20/5. Σ’ αυτό το διάστημα προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας για να τα προλαβαίνετε όλα και για να βρίσκετε χρόνο να τον αφιερώνετε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ξημερώματα ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/5 εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα συλλογικής δουλειάς, αλλά και στους στόχους σας. Αυτή η θέση είναι πιο αποδοτική αν συμπράξετε μαζί με άλλους θέτοντας κοινούς στόχους. Ευνοείται ακόμη η παρουσία σας στο διαδίκτυο ή η προβολή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Τοξότη ενεργοποιεί τον τομέα της διασκέδασης, της χαράς, των δραστηριοτήτων που σας χαροποιούν και σας κάνει πιο ενεργητικούς και τολμηρούς στη δράση σας. Ακόμη δίνει μια πιο ερωτική διάσταση στη μέρα. Τα ξημερώματα ο κυβερνήτης σας Ήλιος προχωρά στον Ταύρο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/5. Στον τομέα της καριέρας ο Ήλιος στον Ταύρο, ωθεί το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από το μεσημέρι κι έπειτα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας θέματα, την οικογένεια σας και γενικώς θα περιοριστείτε περισσότερο στο σπίτι ή στο οικογενειακό σας πλαίσιο. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να «πετάξετε» πολύτιμες ώρες από την ημέρα σας για να διασκορπίσετε την ενέργεια σας σε θέματα άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Θα θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία σας είτε στον φιλικό σας κύκλο, είτε στα μέσα που ακολουθείτε, είτε σε μια νέα ομάδα με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Γενικώς θα θέλετε να κινηθείτε, να επικοινωνήσετε με κόσμο, να έχετε ευχάριστες επαφές και ίσως ετοιμάζεστε και για ένα ταξίδι για να περάσετε κάπου μακριά από το σπίτι σας το Πάσχα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά είναι πιο διασκεδαστική η σημερινή μέρα και πιο ήπια από προδιαγραφές μετά από ένα σχετικά πιεστικό ξεκίνημα εβδομάδας. Τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, ακριβώς απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο και ξεκινά για σας ένα πιο απαιτητικό διάστημα για τις επόμενες 4 εβδομάδες που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη είναι πιθανόν να μάθετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά. Αν είχατε παρατήσει τις καλές συνήθειες διατροφής και άσκησης καιρός να ενεργοποιηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα προσέξτε επίσης σε ποιον εμπιστεύεστε τα μυστικά σας ή τα σχέδια σας για το μέλλον. Επειδή θα είστε πιο παρορμητικοί και θα έχετε διάθεση να μοιραστείτε τις σκέψεις σας θα πρέπει να είστε και επιλεκτικοί με αυτούς που ανοίγετε την καρδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας δίνεται μια καλή αφορμή να ασχοληθείτε περισσότερο με τα του «οίκου» σας αλλά και να βρείτε χρόνο να τον αφιερώσετε στα δικά σας πρόσωπα. Η Σελήνη όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Τοξότη, δημιουργεί έντονη επιθυμία να επικοινωνήσετε με φίλους, να κάνετε κάποια σχέδια για το βράδυ σας μαζί τους, ενώ με κάποιο τρόπο σας χαλαρώνει μετά από αρκετό καιρό που πιεστήκατε σε πολλά επίπεδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι η έλλειψη συγκέντρωσης που μπορεί να σας τρώει πολύτιμες ώρες μέσα στη μέρα και να μην είστε όσο παραγωγικοί θα θέλατε. Τα ξημερώματα ο Ήλιος προχωρά σε μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας στον Ταύρο ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Θα ευνοήσει το λόγο σας προφορικό και γραπτό και το κομμάτι της επικοινωνίας ιδιαιτέρως για τον επόμενο μήνα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Αφροδίτη στους Ιχθύς 05/04/2022 – 02/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Κλήρο της τύχης