ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 20 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Την Κυριακή τη μέρα της εαρινής ισημερίας έχουμε την είσοδο του Ήλιου στον Κριό. Συνοδεύεται όμως από το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και την ακόλουθη είσοδο της από τον Ζυγό στον Σκορπιό που δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα.

ΚΡΙΟΣ

Αν το προηγούμενο διάστημα νιώθατε ζορισμένοι και πιο κλειστοί ψυχολογικά, μπερδεμένοι σε σχέση με τη δράση σας ή τις σχέσεις σας, τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν στο μυαλό σας. Θα σιγουρευτείτε για όσα θέλετε να κυνηγήσετε σε αυτή τη γενέθλια χρονιά και για τα πράγματα που θα αφήσετε πίσω σας. Την Κυριακή έχετε την τιμητική σας. Ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο σας και ξεκινούν τα φετινά σας γενέθλια. Θα αρχίσετε να νιώθετε ότι βγαίνετε στο φως, τα ενεργειακά σας επίπεδα ανεβαίνουν, κάτι που θα διαπιστώσετε περισσότερο μέσα στον Απρίλιο. Οι πρωτοβουλίες από τώρα μέχρι τις 19/4 μπορεί να πιάσουν τόπο και να σας εξελίξουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει για κάθε ζώδιο μια περίοδος κάθε χρόνο που είναι πιο «κλειστή», οι άμυνες πιο χαμηλές και η δράση εκδηλώνεται σε ένα πιο εσωτερικό ή παρασκηνιακό επίπεδο. Είναι πάντα η περίοδος πριν τα γενέθλια μας. Για σας τους Ταύρους αυτή η πιο «εσωστρεφής» περίοδος ξεκινά από την Κυριακή. Ο Ήλιος περνά στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με το τέλος καταστάσεων, ώστε να φύγει ό,τι δεν έχει θέση στη ζωή σας και να προετοιμάσετε το έδαφος για το καινούριο. Μέχρι τις 19 Απριλίου είναι μια περίοδος που προτεραιότητα πρέπει να είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση. Είναι ακόμη μια περίοδος για να κάνετε συζητήσεις, ίσως σε ένα πιο μυστικό επίπεδο, για το μέλλον της δουλειάς ή να προετοιμάσετε κάποιο νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε το επόμενο διάστημα.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Καιρός να ανανεώσετε τους τρόπους που επικοινωνείτε, να γίνετε πιο ενεργητικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κατεβάσετε εφαρμογές τεχνολογίας που θα σας διευκολύνουν ή να διαγράψετε ό,τι δεν χρειάζεστε. Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον Κριό και η έμφαση πλέον φεύγει από τον τομέα της καριέρας και προχωρά στον τομέα των στόχων, της συνεργασίας, της συλλογικής δουλειάς, των φίλων. Το «μαζί» θα σας πάει καλύτερα από δω και κάτω σε όλες τις δραστηριότητες σας. Εκπροσωπείτε ούτως ή άλλως ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια και είναι ευτυχία για σας να μπορείτε να μοιράζεστε τις σκέψεις, τις ιδέες, τις αποφάσεις σας με τους άλλους στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ώρα της πρωτοβουλίας και της δράσης έρχεται την Κυριακή. Με την εαρινή ισημερία και την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στο πιο ψηλό και φιλόδοξο κομμάτι του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα, που συνδέεται εκτός των άλλων και με τα θέματα της καριέρας σας. Από τώρα μέχρι τις 19/4, που θα παραμείνει εκεί ο Ήλιος, είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε στη λεπτομέρεια τους τα φιλόδοξα σχέδια σας, να κάνετε μια επανεκκίνηση στα επαγγελματικά ή να βάλετε σε ένα πλάνο τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να εξελίξετε τη δουλειά σας.

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ήλιος, περνά την Κυριακή στον φιλικό σας και επίσης πύρινο Κριό και ετοιμάζεται να βάλει φτερά στις φιλοδοξίες και τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας. Η ανάγκη σας για περισσότερη ελευθερία, περιπέτεια και νέους ορίζοντες στη ζωή σας, θα είναι περισσότερο τονισμένη από ποτέ! Για παράδειγμα τώρα μπορείτε να ταξιδέψετε, να πειραματιστείτε επαγγελματικά, να μάθετε μια ξένη γλώσσα, να βρείτε νέους τρόπους έκφρασης, ένα νέο γνωστικό αντικείμενο που σας συναρπάζει, να εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε στην κουζίνα με συνταγές άλλων χωρών, να μάθετε περισσότερα για μια άλλη κουλτούρα διαβάζοντας και κάνοντας έρευνα στο διαδίκτυο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Κυριακή έχουμε εαρινή ισημερία, με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στο ετήσιο φαινομενικό ταξίδι του στο ζωδιακό. Για σας ο Κριός είναι το ζώδιο που κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σας, όμως όχι τα οικονομικά που προέρχονται από τη δουλειά σας, αλλά όλα τα υπόλοιπα. Διατροφές, ασφάλειες, επενδύσεις, κληρονομιές, φορολογικά δεδομένα, οικονομικές δοσοληψίες με το δημόσιο, τα χρήματα από συνεταιρισμούς, αλλά και τα χρήματα του συντρόφου σας. Μέχρι τις 19/4 ίσως σας απασχολήσουν περισσότερο όλα τα παραπάνω και μάλιστα θα μπορούσατε να έχετε και οικονομικό όφελος αν τα ψάξετε λίγο περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Η μαγική στιγμή της χρονιάς που ο Ήλιος περνά στον Κριό και για το δικό σας ωροσκόπιο σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημείο στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, συμβολίζει όλες τις σπουδαίες σχέσεις στη ζωή σας προσωπικές και επαγγελματικές. Από δω και κάτω βέβαια «οι άλλοι» στη ζωή σας είναι αυτοί που δίνουν τον ρυθμό κι εσείς απλά αντιδράτε θετικά ή αρνητικά στις κινήσεις που κάνουν. Μέχρι τις 19/4 θα σας απασχολήσει το μέλλον μιας συνεργασίας ή μιας ερωτικής σχέσης ή και του γάμου σας. Το «μαζί», κάτι που ούτως ή άλλως από τη φύση σας θεωρείτε σημαντικό, θα είναι απαραίτητη συνθήκη προόδου.

Ζώδια Σήμερα – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Κυριακή έχουμε εαρινή ισημερία, τη στιγμή που ο Ήλιος περνά στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, τον Κριό. Αυτή είναι μια μαγική στιγμή ανανέωσης κάθε χρόνο και για σας οι τομείς που επιδέχονται βελτίωσης, προόδου και ανανέωσης είναι αυτοί της φυσικής σας κατάστασης και υγείας, αλλά και της δουλειάς ή των καθημερινών σας ρουτινών. Μέχρι τις 19/4, βάλτε ένα καλύτερο πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας, να κοιμάστε περισσότερο, να τρώτε ποιοτικότερα και πιο υγιεινά, να ασκείστε έστω ελαφρά, να ξεκουράζεστε. Επίσης, δείτε καλύτερα τις προοπτικές σε επαγγελματικό επίπεδο. Στείλτε βιογραφικά, περάστε από συνεντεύξεις, συζητήστε περισσότερο με γνωστούς και φίλους τις φιλοδοξίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος περνά στον τομέα της δημιουργίας, της ψυχαγωγίας, της επιχειρηματικότητας, της φήμης, του έρωτα, των φλερτ και των παιδιών. Όλα αυτά μπορούν μέχρι τις 19/4, που θα παραμείνει σε αυτό τον τομέα, να έχουν εξαιρετικές εξελίξεις. Εσείς οι ίδιοι, μετά από ένα πιο ασαφές, εσωτερικό και πιο βαρύ για την ψυχολογία σας διάστημα, είναι σαν να βγαίνετε στο φως και αποκτάτε περισσότερη αισιοδοξία, αλλά και καλύτερη διάθεση. Κι όταν αυτά τα δυο συστατικά είναι εμφανή στη ζωή σας, τότε δεν σας σταματά τίποτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας ο Κριός συμβολίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας περισσότερο, αλλά και τα νέα ξεκινήματα που μπορείτε να κάνετε ή προετοιμάζετε. Πλέον την εποχή της τεχνολογίας ακόμη κι από τον χώρο του σπιτιού σας μπορείτε να κάνετε μια εκκίνηση, ας είναι καλά το διαδίκτυο. Από την άλλη, είναι μια περίοδος αυτή που εκτείνεται μέχρι τις 19/4 που μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι ως οίκημα και την ανανέωση του, αλλά και την οικογένεια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον Κριό σημαίνοντας την εαρινή ισημερία. Θα γίνετε πιο ενεργητικοί και διεκδικητικοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα θέλετε να περάσετε τα μηνύματα σας, να εκφράσετε τις απόψεις σας. Από τώρα και μέχρι τις 19/4 με μεγαλύτερη έμφαση στον Απρίλιο, αυτή η θέση θα σας ενεργοποιήσει ιδιαίτερα στον τομέα της επικοινωνίας, των συμφωνιών, της διαφήμισης της δουλειάς σας, του μάρκετινγκ, των σπουδών και των επαφών με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα γενέθλια σας ολοκληρώνονται την Κυριακή καθώς ο Ήλιος προχωρά στον Κριό και σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία. Το ζώδιο του Κριού συμβολίζει για εσάς όλο το αξιακό σας σύστημα. Όλα αυτά που είναι σημαντικό να έχετε, τα οικονομικά και υλικά σας αποκτήματα και με κάποιο τρόπο θα βοηθήσει να ενισχυθούν τα έσοδα σας. Από την άλλη, πιθανώς να κάνετε κι εσείς από την πλευρά σας διάφορες κινήσεις, προκειμένου να διώξετε από πάνω σας το άγχος κάποιου χρέους ή να επιτύχετε ένα καλύτερο διακανονισμό ή μια οικονομική συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Γεννημένοι ανάμεσα στους Ιχθύς και στον Κριό: Το μεταίχμιο της αναγέννησης

Άρης στα ζώδια: Ερωτική διεκδίκηση και σεξουαλικότητα

Τα 4 ζώδια που δίνουν τις καλύτερες συμβουλές, το καθένα στον τομέα του