ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/02

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς ανάβει ένα μικρό φως ελπίδας για το μέλλον. Μας βάζει σε διαδικασία να σκεφτούμε τι καινούριο μπορούμε να βάλουμε στην καθημερινότητα μας και σε τι νέα ξεκινήματα να επενδύσουμε.

Σε κάθε περίπτωση το φεγγάρι αυτό ενισχύει τη διαίσθηση μας, κάνει τα όνειρα μας πιο έντονα, πολλαπλασιάζει τις τάσεις φυγής από τα δυσάρεστα της πραγματικότητας και είναι θετική για να κάνουμε πλάνα για το μέλλον. Η εκτός ζωδίου σύνοδος της με τον Κρόνο δίνει την υπόσχεση διάρκειας σε ό,τι ξεκινάμε τώρα.

ΚΡΙΟΣ

Πιθανώς να δουλεύετε τώρα κάποιο πλάνο μυστικά και να μην θέλετε να αποκαλύψετε σε κανένα τίποτε. Ακόμη είναι πιθανόν να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες κι αφορά εσάς ή σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Πιθανώς να υπάρχει ένα θέμα υγείας ή ένα τραύμα από το παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο που αναμοχλεύεται αυτές τις μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως η νέα Σελήνη στους Ιχθύς να αφορά ένα νέο στόχο σας που μπορεί να υλοποιηθεί με τη βοήθεια ενός φιλικού προσώπου ή και τη στήριξη ενός δυνατού συνεργάτη σε επαγγελματικό επίπεδο ή ενός προϊσταμένου. Από σήμερα περνά στον Κριό, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη και θα ενισχύσει τη διαισθητική, συναισθηματική και δημιουργική σας πλευρά μέχρι τις 16/03 που θα περάσει στο ζώδιο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι πολύ πιθανόν να σας προτείνουν μια προαγωγή, μια καινούρια δουλειά ή μπορεί να αλλάζουν οι συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα κι εσείς καλείστε να προσαρμοστείτε. Πιθανώς βέβαια να υπάρχει και μια δική σας ανάγκη να κάνετε τώρα μια αλλαγή σε επαγγελματικό επίπεδo. Σε κάθε περίπτωση ακόμη μια μέρα που δεν υπάρχει κάτι άλλο που να απορροφά τόσο πολύ το ενδιαφέρον σας όσο οι επαγγελματικές και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Mπορεί να ψάχνεστε με καινούρια πράγματα που θέλετε να μάθετε ή να σπουδάσετε. Φυσικά οι τάσεις φυγής θα είναι πιο έντονες ειδικά αυτή την εβδομάδα. Αν το επιθυμείτε μπορείτε να οργανώσετε έστω μια εκδρομή για τις Απόκριες που έρχονται για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα.

ΛΕΩΝ

Για κάποιους λόγους η ερωτική σας ζωή φαίνεται μάλλον αδιάφορη ή ίσως ο σύντροφός σας να μην αποτελεί πηγή χαράς και ευτυχίας. Επειδή όλο αυτό το σκηνικό θα αλλάξει καλό είναι να έχετε υπομονή και όπως πολύ σοφά λέει μια αγγλική παροιμία να πηγαίνετε με το κύμα. Προσέξτε περισσότερο και θέματα υγείας καθώς μπορεί να νιώθετε πολύ κουρασμένοι ή άτονοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικότερα αυτές τις ημέρες και σχεδόν μέχρι τις 20/3, ο τομέας σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές θα σας απασχολήσει περισσότερο. Ο Φεβρουάριος στο υπόλοιπό του όπως και ο Μάρτιος είναι μήνες που εστιάζουν περισσότερο στο «εμείς» παρά στο «εγώ». Θέλετε δεν θέλετε θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους για να είστε ευτυχείς και ικανοποιημένοι σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πιθανώς να χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες νέες ευθύνες ή ένα άλλο πόστο ή μπορεί ακόμη ο ερχομός ενός νέου συναδέλφου να σας δημιουργήσει ένα προσωρινό ξεβόλεμα. Από την άλλη μπορεί να παίρνετε απόφαση να αλλάξετε δουλειά ή να κάνετε μια δική σας δουλειά. Σημαντικό είναι να προσέχετε και θέματα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είστε μόνοι-ες τώρα μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες. Αν έχετε ήδη μια σχέση οι μέρες αυτές μπορεί να είναι η αφορμή για να συνδεθείτε πιο βαθιά με τον σύντροφο σας. Άλλοι τομείς που επηρεάζονται από την δραστηριοποίηση του ζωδίου των Ιχθύων είναι αυτός της δημιουργίας και των παιδιών. Ένα όνειρο, μια επιθυμία ή μια προσδοκία σας μάλλον φαίνεται να είναι λίγο πιο κοντά στην υλοποίηση της.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Γενικώς είναι μέρες λίγο άβολες (δεν σας ταιριάζει η Ιχθυακή επιρροή) και ίσως νιώσετε κάποιες ανασφάλειες ή να ξυπνήσουν θέματα από το παρελθόν. Το θετικό είναι ότι σιγά σιγά θα ξεκινήσουν καλύτερες μέρες οπότε οπλιστείτε με υπομονή, μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και κάνετε προτεραιότητα δουλειά και οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Ιχθύες είναι ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας αλλά μπορείτε να περιμένετε μια έντονη αύξηση στους ρυθμούς της καθημερινότητας σας πιθανώς όμως και κάποιες ευκαιρίες για συζητήσεις, μετακινήσεις, αγοραπωλησίες, συμφωνίες ή ταξίδια. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ ή γράφετε είναι ένα θετικό διάστημα για να διαφημίσετε τη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

H σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να έχει κι ένα θετικό σενάριο για σας δηλαδή μια μικρή αύξηση του εισοδήματος σας. Αν έχετε διαπραγματεύσεις και οικονομικές συζητήσεις να κάνετε, έχετε περισσότερη εύνοια με αυτό το φεγγάρι.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η διαίσθηση σας θα είναι ανεπτυγμένη ενώ μπορεί να έχετε και πολύ ζωντανά όνειρα αυτές τις μέρες. Από την άλλη θα πρέπει να είστε πολύ προσγειωμένοι στις απαιτήσεις της δουλειάς και της καθημερινότητας σας και να μην ονειροβατείτε για να μην σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες.