ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή βοηθά να εκφράσουμε τις επιθυμίες μας και να μιλήσουμε από «καρδιάς» για όσα μας απασχολούν. Όμως σήμερα έχουμε μια ακόμη αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, στο ζώδιο της αδυναμίας του.

Μια γεμάτη και καθόλου βαρετή μέρα ξημέρωσε λοιπόν, στον γαλάζιο πλανήτη μας με τη Σελήνη να βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της στον Αιγόκερω δίνοντας έμφαση στην πρακτικότητα, τα επαγγελματικά μας σχέδια, τις υποχρεώσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19/2 εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα συλλογικής δουλειάς αλλά και στους στόχους σας. Αυτή η θέση είναι πιο αποδοτική αν συμπράξετε μαζί με άλλους θέτοντας κοινούς στόχους. Ευνοείται ακόμη η παρουσία σας στο διαδίκτυο ή η προβολή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον τομέα της καριέρας ο Ήλιος στον Υδροχόο, ωθεί το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σας. Θα χρειαστεί λοιπόν να σκύψετε πάνω από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της δουλειάς για να καταφέρετε να έχετε επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ίσως να μην έχετε και ιδιαίτερα κέφια καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες γυρίζουν μες το κεφάλι σας. Από την άλλη είναι μια θετική μέρα για να διεκπεραιώσετε οικονομικά θέματα και να προβείτε σε δοσοληψίες και αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο, δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πως θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πως θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε με διάλογο να βγάλετε άκρη και ακόμη γίνετε όσο πιο διπλωμάτες και ευγενικοί μπορείτε διαχειριζόμενοι με τακτ λεπτά ζητήματα καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή. Ξεκινήστε καταρχάς δίνοντας βήμα στην άλλη πλευρά να μιλήσει πρώτα και ακούστε με προσοχή και ενσυναίσθηση αυτά που σας αποκαλύπτονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι από τις μέρες της εβδομάδας που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να κανονίσετε κάποια έξοδο ή μια συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα και να διασκεδάσετε. Σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και ξεκινά για σας ένα πιο απαιτητικό διάστημα που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Προσπαθήστε με ηρεμία και χωρίς βιασύνη και παρόρμηση να επιλύσετε τις όποιες διαφορές με διάλογο καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή στον Αιγόκερω. Σήμερα ακόμη ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο και για τον επόμενο μήνα θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα προσωπικών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο σε ένα πιο κλειστό, πιο συναισθηματικό τομέα που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα χώρο πιθανώς του σπιτιού κάνοντας επισκευές, αναδιακόσμηση ή αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι πιο πιεστικοί και οι επαφές σας με τους άλλους είτε σε φυσικό επίπεδο είτε και μέσω διαδικτύου θα αυξάνονται και θα πληθύνονται. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Ερμή βοηθούν να είστε πιο πρακτικοί στον προσανατολισμό σας μες τη μέρα και να ασχοληθείτε αποτελεσματικά με τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είναι μια ιδιαίτερα πολυάσχολη και ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα για σας με ευκαιρίες για επαφές, συζητήσεις, σχέδια αλλά μέσα σας μπορεί να νιώθετε κάποιες ανασφάλειες. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια ή στήριξη από ένα δικό σας άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω στα μετόπισθεν του δικού σας ζωδίου σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή κι από τη μια αυξάνει τις προσδοκίες στις επαφές σας με τους άλλους κι από την άλλη θα έχετε μια τάση μεγαλύτερης εσωστρέφειας τη σημερινή μέρα και δεν θα εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να «πετάξετε» πολύτιμες ώρες από την ημέρα σας για να ακούτε παράπονα και γκρίνιες άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη σύνοδο Σελήνης – Ερμή στον Αιγόκερω φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε κι αυτό σημαίνει κάποιες ώρες δουλειάς παραπάνω. Από την άλλη θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας, αγαπητοί μου Ιχθύες.