ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 2/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 2 Ιουνίου.

Το μότο των ημερών είναι «ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί» κι αυτό μας απελευθερώνει κάπως, καθώς αντί να ανησυχούμε συνέχεια για όλα, εστιάζουμε στο να βρούμε λύσεις και είναι πιο εύκολο να τις βρούμε φυσικά. Θα θέλουμε να ακολουθήσουμε τις επιθυμίες μας, θα είμαστε πιο ανοιχτοί με τα συναισθήματά μας και πιο υποστηρικτικοί απέναντι στους άλλους.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Ό,τι κι αν επιθυμείτε να κάνετε σήμερα, η επιλογή είναι δική σας. Δεν είναι ανάγκη να ακολουθήσετε κανενός άλλου τις επιθυμίες και τις ανάγκες. Αν είστε σπουδαστές ίσως δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε εύκολα στο διάβασμά σας γιατί οι πειρασμοί θα είναι μεγάλοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχετε εκκρεμότητες της δουλειάς ασχοληθείτε μαζί τους μεν αλλά μην περάσετε όλη τη μέρα κάνοντας πράγματα που «πρέπει» μόνο. Από την άλλη προσέξτε ιδιαίτερα την τάση σας για έξοδα. Πιθανώς καλύπτουν άλλες ανάγκες σε αυτή τη φάση κι όχι ότι σας χρειάζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Εξαιρετικό γουηκέντ για εκδρομές, ταξίδια, εξόδους με φίλους, για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε. Με Ήλιο, Αφροδίτη και Δία στο ζώδιο σας θα είστε στο επίκεντρο κάθε παρέας και σίγουρα είναι το ιδανικότερο Σαββατοκύριακο για να το ρίξετε έξω με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα σας προσελκύουν άτομα με διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον δικό σας, πιθανώς κι άτομα μιας άλλης κουλτούρας ή και εθνικότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα θέματα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών θα είναι προτεραιότητα, όχι όμως μόνο
αυτές τις μέρες, αλλά και μέχρι τις 09/06 που ο Άρης θα περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας. Από την άλλη οι όψεις της Σελήνης με τους πλανήτες στους Διδύμους σας καλούν να ασχοληθείτε περισσότερο με τις
ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης και υγείας, να βρείτε χρόνο για μια βουτιά τώρα που ζέστανε ο καιρός ή να χαλαρώσετε στο σπίτι σας κάνοντας μόνο ευχάριστες δραστηριότητες.

 

ΛΕΩΝ

Εξαιρετικές μέρες για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας και να απολαύσετε την παρέα των φίλων σας. Μολονότι ο Ιούνιος στο σύνολό του δεν θα είναι ο πιο άνετος της ζωής σας, κάπου βαθιά μέσα σας σιγοκαίει η ελπίδα ότι τα πράγματα στο μέλλον θα φτιάξουν κι έτσι είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή είναι εξαιρετική μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και συνεργάτες ή με άτομα από το
εργασιακό σας περιβάλλον όχι απαραίτητα για δουλειά, αλλά για να τα πείτε και να περάσετε ευχάριστα. Από την άλλη είναι έντονες μέρες και σε ερωτικό επίπεδο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα για
καλοπέραση γιατί μπορεί να χάσετε το μέτρο.

ΖΥΓΟΣ

Συνήθως η ενέργεια της Σελήνης στον Κριό σας αρέσει και σας ταιριάζει, αφού ενεργοποιεί και την ερωτική σας ζωή, κάτι που μπορείτε να απολαύσετε ιδιαίτερα όσοι είστε σε αναζήτηση σχέσης και θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες και να φλερτάρετε. Οι άλλοι (σύντροφος, φίλοι, συνεργάτες) μπορεί να βοηθήσουν να ανοίξουν οι ορίζοντες σας και σίγουρα είναι από τα πιο ωραία διαστήματα για να εξερευνήσετε όλες τις δυνατότητες και τις προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιθανώς αυτές τις μέρες να μιλήσετε αρκετά για θέματα που αφορούν οικονομικά ενώ δεν είναι απίθανο να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση που θα έχει και εξαιρετικό οικονομικό ενδιαφέρον. Καλές μέρες αν θέλετε να περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Κριό σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ήλιο την Κυριακή. Η αστρολογική αυτή συνθήκη σας ταιριάζει πολύ, σας χαλαρώνει και σας ευνοεί να ασχοληθείτε κυρίως με αυτά που αγαπάτε και σας ευχαριστούν, είτε είναι η παρέα σας, είτε τα παιδιά σας, ένα χόμπι, ένα δημιουργικό σας σχέδιο, ο σύντροφός σας. Εξαιρετική μέρα για εξόδους, εκδρομές, φλερτ και γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τις ωραίες όψεις της Σελήνης προς τους πλανήτες στους Διδύμους και τον Υδροχόο είναι ωραίες μέρες για να αναθερμάνετε σχέσεις με συνεργάτες ή να κάνετε κάτι που σχετίζεται με την εμφάνισή σας και θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στους Διδύμους την
Κυριακή ευνοώντας επαφές, φλερτ, νέες γνωριμίες, την εκδήλωση των συναισθημάτων σας. Μη χάσετε μέχρι τις 17/06 τις πολλές ευκαιρίες που θα έχετε να τονώσετε την ερωτική σας ζωή. Ιδιαίτερα η πρώτη εβδομάδα
του Ιουνίου είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη από τον Κριό σχηματίζει μόνο θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ήλιο την Κυριακή και μπορεί να σχεδιάσετε ένα όμορφο πρόγραμμα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να σας βγει χωρίς απρόοπτα. Θα θέλετε σίγουρα να αφιερώσετε χρόνο στα μέλη της οικογένειας σας ή στο να περιποιηθείτε και να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού σας. Ευνοούνται επίσης οι οικογενειακές συναθροίσεις αλλά προσέξτε λίγο περισσότερο την τάση σας για έξοδα για να τους ευχαριστήσετε όλους.