ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 2/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 2 Απρλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής στο ζώδιο του Λέοντα και έπειτα, θα προχωρήσει στην Παρθένο. Γι αυτό το λόγο, το πρωινό της Κυριακής προσφέρεται για βόλτες, επαφές με αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το απόγευμα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο, μπορεί να αισθανθούμε λίγο μία ψυχολογική πίεση ή να πρέπει να κάνουμε μια προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή, η Σελήνη θα προχωρήσει το μεσημέρι στην Παρθένο και με την αντίθεση της προς τον Κρόνο θα σας υπενθυμίσει όλα τα «πρέπει» και τις υποχρεώσεις που έχετε σκοτεινιάζοντας έτσι λίγο τη διάθεση σας τις απογευματινές ώρες αλλά θα είναι κάτι παροδικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μεσημέρι της Κυριακής,  η Σελήνη θα προχωρήσει στη φιλική σας Παρθένο και με την αντίθεση της προς τον Κρόνο ίσως είναι κάπως δύσκολο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ή μπορεί να σας πιάνουν κάποιες ανασφάλειες η φοβίες σε κάποια σχέση. Θα είναι όμως κάτι παροδικό και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα είναι άνετη το πρωί αλλά από το μεσημέρι που θα προχωρήσει η Σελήνη στην Παρθένο κάτι φαίνεται ότι μπορεί να σας πιέσει. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες υποχρεώσεις στο σπίτι ή στη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο το μεσημέρι της Κυριακής και η αντίθεση της με τον Κρόνο μπορεί να σας ζορίσει λίγο σχετικά με τις υποχρεώσεις σας. Από την άλλη, είναι και ένα πολύ αποτελεσματικό πλαίσιο αν εστιάσετε σε αυτά που έχετε να κάνετε και συγκεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας. Ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα πιστεύετε πόσο παραγωγικοί μπορεί να είστε την Κυριακή. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και ακολουθήστε το με πειθαρχία και όλα θα πάνε καλά.

ΛΕΩΝ

Θετική θα είναι κι η Κυριακή μολονότι όχι ιδιαίτερα ξεκούραστη ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα με τη Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Κρόνο ενδεχομένως να έχετε υποχρεώσεις που πρέπει να φέρετε εις πέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Κυριακή, η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και μπορεί να νιώθετε «κάπως» χωρίς ακριβώς να συνειδητοποιείτε κι εσείς τι σας ρίχνει τη διάθεση. Ίσως θεωρείτε ότι μια σχέση σας ζορίζει αλλά αν το ψάξετε λίγο πιο βαθιά μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι δεν φταίει κάποιος άλλος, αλλά, ίσως δικές σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες.

ΖΥΓΟΣ

Την Κυριακή μέχρι το μεσημέρι θα έχετε καλύτερη διάθεση. Το μεσημέρι η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο και θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο. Μπορεί κάτι να σας ζορίζει ψυχολογικά που αφορά στη δουλειά ή μπορεί απλώς η σκέψη μιας φορτωμένης εβδομάδας να σας ρίχνει προσωρινά τη διάθεση. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι τα παρορμητικά έξοδα. Καλύτερα να τα αποφύγετε αν δεν είναι εντελώς
απαραίτητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Κυριακή είναι σχετικά πιο ξεκούραστη μέρα και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε για να χαλαρώσετε. Το απόγευμα της Κυριακής μπορεί ένα φιλικό σας πρόσωπο ή ένας συνεργάτης να σας απευθυνθεί προκειμένου να τον βοηθήσετε σε κάτι. Μην επωμίζεστε όμως εσείς το δικό του πρόβλημα γιατί έτσι δεν βοηθάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο κι από το μεσημέρι και έπειτα φαίνεται ότι τα θέματα της δουλειάς ή των υποχρεώσεων σας θα σας πιέσουν περισσότερο. Προσπαθήστε να μην πέφτετε ψυχολογικά και εστιαστείτε σε αυτά που πρέπει να κάνετε βάζοντας προτεραιότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Κυριακή βρίσκει τη Σελήνη στην Παρθένο σε κόντρα με τον Κρόνο και έτσι θα υποχρεωθείτε να διαθέσετε λίγο χρόνο στις υποχρεώσεις της δουλειάς, του διαβάσματος αν σπουδάζετε ή των αναγκών κάποιων
ανθρώπων από το στενό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο ευχάριστο το πρωινό της Κυριακής. Κάποια πρακτικά θέματα της δουλειάς ή των οικονομικών θα σας απασχολήσουν με τη Σελήνη στην Παρθένο από το μεσημέρι κι έπειτα καθώς σχηματίζει αντίθεση με τον
Κρόνο.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρωινό της Κυριακής είναι απείρως πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Δία. Από το μεσημέρι της Κυριακής καθώς η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο και σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο μπορεί να νιώσετε πιο περιορισμένοι ή πιεσμένοι αλλά θα είναι κάτι παροδικό. Ενδεχομένως, να
υπάρχουν απαιτήσεις από τους δικούς σας ανθρώπους που δεν θέλετε να τους χαλάσετε το χατίρι.