ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 2/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου.

Όλα τα ζώδια σήμερα θα έχουν μια δύσκολη μέρα. Θα είναι όμως αποτελεσματική και παραγωγική, ακριβώς επειδή θα έχουμε την διάθεση να πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Η Σελήνη μέχρι το τέλος της ημέρας, εξακολουθεί όπως και χθες να βρίσκεται στον Σκορπιό. Είναι μια θέση που δεν της ταιριάζει ιδιαίτερα, αλλά με τις όψεις που σχηματίζει ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη και ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα βοηθά να φέρνουμε εις πέρας το πρόγραμμα μας χωρίς πολλά προβλήματα.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος,  αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα η σημερινή μέρα προσφέρεται. Απαιτητική μέχρι το τέλος της η σημερινή μέρα, μολονότι μπορεί να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί με ό,τι καταπιαστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ:

Είστε από τα ζώδια που η Σελήνη και σήμερα δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση. Αφορμή μπορεί να είναι μια προσωπική σχέση ερωτική ή επαγγελματική. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από εσάς, ενώ δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο όταν εσείς ζητάτε κάτι από εκείνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η αλήθεια είναι ότι έχετε επωμιστεί πολλές ευθύνες τον τελευταίο καιρό και η πίεση που νιώθετε να είστε παραγωγικοί και να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες γίνεται μέρα με την μέρα και πιο έντονη. Από το απόγευμα κι έπειτα όμως η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να σας φέρει σε ένα όριο αντοχών και να μην ανεχθείτε κάποια συμπεριφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Θέματα παιδιών, μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσετε γι’ αυτά. Ακόμη μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση αλλά προσέξτε γιατί είστε επιρρεπείς σε χειρισμούς και συναισθηματικούς εκβιασμούς. Αναγνωρίστε στον εαυτό σας ή την άλλη πλευρά αυτό το παιχνίδι ελέγχου και προσπαθήστε να απέχετε συνειδητά.

 

 

 

ΛΕΩΝ:

Ανήκετε στα ζώδια που σήμερα θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα οικογένειας ή σπιτιού ή και τα προσωπικά σας. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σημαντική μέρα και για σοβαρές συζητήσεις, επικοινωνία, διαπραγματεύσεις. Μέχρι το βράδυ, εκμεταλλευτείτε την πιο ήπια για το ζώδιο σας επιρροή της Σελήνης από τον Σκορπιό, ώστε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας ή απλώς για να απολαύσετε απερίσπαστοι μια πιο άνετη μέρα στην καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ:

Οι φιλοδοξίες σας θα είναι αυξημένες σήμερα και φαίνεται ότι μπορεί να εισπράξετε κάποια αναγνώριση για τους κόπους σας. Είστε ανάμεσα στα ζώδια που σήμερα θα οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, θα δείτε τα διαδικαστικά και πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και θα βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται σε όλη την διάρκεια της Πέμπτης στο ζώδιο σας και κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Μόνο που σήμερα σας βαραίνουν και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι και στους άλλους ή μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί από εσάς.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Είστε από τα ζώδια που σήμερα μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ζητήματα ή και θέματα υγείας, στα οποία δεν βρίσκετε λύσεις όπως τις επιθυμείτε. Από την άλλη μπορεί να απορροφά την ενέργεια σας ένα σημαντικό επαγγελματικό πόνημα και να σας κάνει να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι στα πρέπει και τις υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Μέχρι το τέλος της, η μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και μπορείτε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων αγόγγυστα. Μάλιστα νιώθετε ότι έχετε και υποστηρικτές που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τους ημερήσιους στόχους σας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη που επηρεάζει τις βραδινές ώρες μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση σε μια σχέση είτε με ένα φίλο είτε συνεργάτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Κουραστική και απαιτητική η μέρα στο σύνολο της καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στην δουλειά, κάποια σχέδια για την εξέλιξη της καριέρας σας, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο που έχουν προτεραιότητα και δεν σας αφήνουν σε καμία περίπτωση να την βγάλετε χαλαρά.

ΙΧΘΥΕΣ:

Είστε στα ζώδια που σήμερα νιώθετε πιο άνετα μέχρι αργά το βράδυ, που η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Σκορπιό. Έτσι με λιγότερο άγχος και κόπο, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας αλλά και να χαρείτε και κάποιες δραστηριότητες που σας ηρεμούν και σας διασκεδάζουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/11/2021 – 5/12/2021

– Καλές και δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου 2021 για τα 12 ζώδια

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

Ποια τοξικά μοτίβα συμπεριφοράς έχουν την τάση να επαναλαμβάνουν τα ζώδια μέσα στις σχέσεις τους;