ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 2/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη μέχρι το τέλος της ημέρας, εξακολουθεί όπως και χθες να βρίσκεται στον Ταύρο και μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενεργή σχηματίζοντας πολλές όψεις στη διάρκεια της Δευτέρας. Το πρωί της Δευτέρας σχηματίζεται το «φευγάτο» εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δίνοντας μια αίσθηση ατονίας ή και σύγχυσης στο ξεκίνημα της εργάσιμης εβδομάδας.

ΚΡΙΟΣ

Με κάποιο τρόπο θα καταλαγιάσουν και κάποιες ίσως ανασφάλειες που είχατε σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα μολονότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να νιώσετε πλήρως ασφαλείς στα επαγγελματικά. Η αίσθηση του ανικανοποίητου είναι το κυρίαρχο συναίσθημα σχεδόν μέχρι τις 18/01. Ένα πιεστικό οικονομικό θέμα μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό από το απόγευμα κι έπειτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας με ευκαιρίες να είστε δημιουργικοί αλλά και συγκεντρωμένοι στα πρακτικά σας θέματα. Μην ξεχνάτε όμως μέσα σε όλα να προσέχετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ακόμη αποφύγετε τις εντάσεις σε μια σχέση τις βραδινές ώρες καθώς μπορεί να μην καταφέρετε εύκολα να αυτοκυριαρχηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν ξεπεράσετε την αρχική δυσθυμία και συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε να κάνετε θα δείτε ότι η Δευτέρα ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που στο τέλος της θα έχετε σημειώσει πρόοδο. Καλή μέρα επίσης αν θέλετε να ξεκινήσετε να ασχολείστε περισσότερο με θέματα δίαιτας, διατροφής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι το τέλος της, η μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και μπορείτε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων αγόγγυστα. Μάλιστα νιώθετε ότι έχετε και υποστηρικτές που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Από την άλλη αγαπητοί μου Καρκίνοι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση σε μια σχέση είτε με ένα φίλο είτε συνεργάτη αλλά το πιθανότερο είναι πως θα είναι παροδική.

ΛΕΩΝ

Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά, κάποια σχέδια για την εξέλιξη της καριέρας σας, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο που έχουν προτεραιότητα και δεν σας αφήνουν σε καμία περίπτωση να την βγάλετε χαλαρά. Προσπαθήστε να μην φορτώσετε ιδιαίτερα το πρόγραμμα σας σήμερα και μην βάζετε πολύ σημαντικές υποχρεώσεις τις μεσημεριανές ώρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας τις μεσημεριανές ώρες, θα έχετε βοήθειες από τους δικούς σας ανθρώπους κι αν υπάρχει κάποιο νομικό ζήτημα, ένα θέμα σπουδών, κάτι που αφορά σε ένα μελλοντικό σας επαγγελματικό σας σχέδιο που σας απασχολεί ενδεχομένως να σημειώσετε πρόοδο προς την επίλυση του ειδικά προς το βράδυ.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα η σημερινή μέρα προσφέρεται. Αν υπάρχουν θέματα οικονομικών που σχετίζονται με την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο ή ακόμη σας κυνηγούν από το παρελθόν μπορεί σήμερα να υπάρχει κάποια πρόοδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις μεσημεριανές ώρες που η Σελήνη συναντά σε τετράγωνο τον Κρόνο σίγουρα θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προνοητικοί, ψύχραιμοι αλλά και υπομονετικοί σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας. Με κάποιο τρόπο μπορεί κάποιος να σας εκνευρίσει ειδικά αν επιμένει στις απόψεις του. Αποφύγετε τις κακοτοπιές και επανέλθετε μια άλλη μέρα που θα είστε κι εσείς πιο ψύχραιμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το πρωί με το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα είστε λίγο μπερδεμένοι ή μπορεί αν εργάζεστε να έχετε απροθυμία να πάτε στη δουλειά. Όμως το μεσημέρι με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι θέλετε να κάνετε και θα καταφέρετε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς. Η αλήθεια είναι ότι έχετε επωμιστεί πολλές ευθύνες τον τελευταίο καιρό και η πίεση που νιώθετε να είστε παραγωγικοί και να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες γίνεται μέρα με την μέρα και πιο έντονη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Mπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση αλλά προσέξτε γιατί είστε επιρρεπείς σε χειρισμούς και συναισθηματικούς εκβιασμούς. Αναγνωρίστε στον εαυτό σας ή την άλλη πλευρά αυτό το παιχνίδι ελέγχου και προσπαθήστε να απέχετε συνειδητά. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα τις βραδινές ώρες επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο κι εσείς μπορεί να έχετε περισσότερη πίεση, νεύρα ή και θυμό αν τα πράγματα δεν γίνονται όπως θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας. Μπορεί μια υπόθεση του παρελθόντος που είναι σε εκκρεμότητα σε σχέση με ένα ακίνητο, ένα στενό συγγενή να σας δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μέχρι το βράδυ, εκμεταλλευτείτε την πιο ήπια για το ζώδιο σας επιρροή της Σελήνης από τον Ταύρο, ώστε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας ή απλώς για να απολαύσετε απερίσπαστοι μια πιο άνετη μέρα στην καθημερινότητα σας. Σαφώς θα έχετε ένα απαιτητικό πρόγραμμα και σήμερα απλά η δουλειά θα βγαίνει πιο εύκολα. Σημαντική μέρα και για σοβαρές συζητήσεις, επικοινωνία.