ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 19 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Μια πολύ τυχερή όψη δεσπόζει κατά τη διάρκεια της ημέρας και πρόκειται για την σύνοδο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία. Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού μπορεί να έχουν θετικές εξελίξεις σήμερα, λοιπόν.

Προσοχή να μην καταφύγουμε σε υπερβολές ή υποσχεθούμε πράγματα που δεν θα καταφέρουμε να τηρήσουμε. Αύριο θα σχηματιστεί η πρώτη έκλειψη του 2023 και πιθανώς από σήμερα να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ή μια πιο δύσκολη επικαιρότητα.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια θετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό ή να ζητήσετε μια χάρη από κάποιον ανώτερο στην δουλειά, ένα καθηγητή σας, ακόμη όμως και για να έχετε ένα ευχάριστο οικονομικό νέο. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι ο άκρατος ενθουσιασμός με κάτι καινούριο χωρίς πρώτα να το έχετε ελέγξει καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια πιο αισιόδοξη μέρα που σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κι ότι έχετε τη δύναμη να καταφέρετε πολλά. Βέβαια πολλά συμβαίνουν σε παρασκηνιακό επίπεδο με αυτή την όψη. Από την άλλη αν σας απασχολεί ένα θέμα υγείας είναι από τις μέρες που μπορείτε να βρείτε κάποια λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα μπορεί να έρθουν θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τους μελλοντικούς στόχους σας, τους φίλους, τους συνεργάτες, το κοινωνικό σας δίκτυο γενικότερα, αλλά και τις ομάδες που μπορεί να συμμετέχετε κι αφορούν στα κοινά ή τις όποιες δραστηριότητες μοιράζεστε με άλλους καθώς η Σελήνη και ο Δίας βρίσκονται σε αυτόν τον τομέα στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να λάβετε ηθική ικανοποίηση στον χώρο της δουλειάς ακούγοντας μια θετική κριτική ή μπορεί ακόμη να μάθετε νέα για μια προαγωγή. Θετικά μπορεί να πάει κι ένα θέμα που αφορά την οικογένεια ή και το σπίτι. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό, να κάνετε μια παρουσίαση, να δώσετε εξετάσεις.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία ειδικά για κάποιους από σας που έχετε γεννηθεί στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου μπορεί να είναι πολύ τυχερή. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά με ξένους ή εξωτερικό, με το δημόσιο, νομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν στην προώθηση της δουλειάς σας μπορεί να τύχουν ευνοϊκών εξελίξεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι μια ιδανική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε ένα βιογραφικό, να ζητήσετε οικονομική βοήθεια ίσως κι από κάποιο άτομο της οικογένειας σας, να βρείτε τον κατάλληλο τεχνικό αν θέλετε να κάνετε μια επιδιόρθωση ή να βρείτε το κατάλληλο σπίτι αν ψάχνετε να μετακομίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Γενικότερα φαίνεται ότι οι επαφές σας θα είναι πιο ευχάριστες ενώ θα είναι έντονη η εξωστρέφεια σας. Νέες γνωριμίες και προτάσεις είναι μέσα στα σενάρια της Τετάρτης. Ευνοούνται συμφωνίες και συζητήσεις με μελλοντικούς συνεργάτες ή και αποφάσεις με το σύντροφο σας για την εξέλιξη της σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα θετικά νέα μπορεί να αφορούν στα οικονομικά γι’ αυτό ίσως πρέπει να αξιοποιήσετε την ημέρα για οικονομικές συζητήσεις. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τους συνεργάτες, τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματικές ή ακόμη και καλά νέα για θέματα που αφορούν στην υγεία και την φυσική σας κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Δία στον Κριό χαρίζει μια πιο αισιόδοξη πνοή στη μέρα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, τους νέους, τη δημιουργία, τις επιχειρήσεις, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάντα η συνάντηση Σελήνης- Δία προσφέρει αισιοδοξία και παρά τα δύσκολα δεν αφήνει την ελπίδα να σβήσει. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα αλλά μην βιάζεστε στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας και μη ξεχνάτε ότι βαδίζουμε προς την πρώτη έκλειψη της χρονιάς που θα λάβει χώρα αύριο το πρωί δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα κυριαρχείται από την ευοίωνη και τυχερή όψη Σελήνης– Δία και καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας τόσο σε θέματα στόχων, συλλογικής δουλειάς, επαφών με συνεργάτες και φίλους όσο και σε ζητήματα που αφορούν στις σπουδές, την επιμόρφωση, την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι ίσως από τις λίγες ημέρες του μήνα που μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις και ειδήσεις τόσο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας αλλά και την καριέρα ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας. Αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε βιογραφικά, να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία η σημερινή μέρα είναι σίγουρα από τις πιο θετικές.