ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται από νωρίς το πρωί στον Σκορπιό αλλά δε θα σχηματίσει σήμερα ιδιαίτερες όψεις. Παρόλα αυτά μπορεί να μας πιάνει μια μελαγχολική διάθεση ή να μην νιώθουμε τη συνήθη αυτοπεποίθηση μας.

H κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Χείρωνα που βρίσκεται στον Κριό. Ο Χείρωνας συμβολίζει τα τραύματα αλλά και την ίαση. Από τη μια φέρνει στην επιφάνεια κάποιο παλιό τραύμα πιθανώς σε κάποια ερωτική σχέση ή και σε μια φιλική σχέση κι από την άλλη αναδεικνύει και την ικανότητα μας να το γιατρέψουμε και να πάμε παρακάτω.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι πιθανόν να εκνευριστείτε για οικονομικά θέματα ή στις καθημερινές δοσοληψίες σας με τους συνεργάτες σας. Δώστε τόπο στην οργή και μην πιάνεστε από μια λέξη ή μια κίνηση και το αναγάγετε σε μείζον θέμα. Υπάρχει μια ένταση ειδικά στο χώρο της δουλειάς με την Αφροδίτη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας και μπορεί να παίρνετε πιο προσωπικά πράγματα απ’ ό,τι πρέπει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα ωθεί την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών αλλά με τη Σελήνη στον Σκορπιό και σε όλες τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα για σας καθώς οι άλλοι μπορεί να αξιώνουν από σας διάφορα πράγματα ή μπορεί να σας φέρνουν σε δύσκολη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Γενικά είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να σκεφτείτε το παρακάτω της ζωής σας είτε αφορά δουλειά είτε σπουδές, τα οικογενειακά σας θέματα αλλά σιγά σιγά και χωρίς βιασύνες και επιπόλαιες κινήσεις. Άλλωστε βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Άρη στο ζώδιο σας που δημιουργεί μεγαλύτερη ρευστότητα. Αυτό σημαίνει και απρόοπτα, καθυστερήσεις ή και ξαφνικά δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια σημαντική συμφωνία ή συμβόλαιο όσο κι αν σας πιέζουν οι άλλοι. Πάρτε το χρόνο σας όπως πρέπει και μην πιέζεστε. Από την άλλη σήμερα φαίνεται ότι δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε σε κάποια δραστηριότητα γιατί το μυαλό σας θα βρίσκεται σε διαφορετικά πράγματα. Γι’ αυτό προσπαθήστε να πειθαρχήσετε λίγο στο πρόγραμμα σας

ΛΕΩΝ

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας, καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και τις υποχρεώσεις σας σε προσωπικό κι οικογενειακό επίπεδο. Το εξάγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σας βάζει σε σκέψεις σε θέματα οικονομικών και επαγγελματικών. Αν δουλεύετε πολύ σκληρά και νιώθετε ότι σας αξίζει μια αύξηση, ίσως πρέπει να κάνετε μια συζήτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Σκορπιό στον τομέα της επικοινωνίας προσφέρεται και για να οργανώσετε καλύτερα τη μέρα ή την εβδομάδα σας ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα από σας. Προσπαθήστε τα δύσκολα και απαιτητικά να τα βάλετε στις πρώτες δυο μέρες και μην αφήσετε σημαντικές συζητήσεις ή δύσκολα θέματα από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή που θα είναι πιο απαιτητικές μέρες για σας.

ΖΥΓΟΣ

Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι υπερβολές σε γευστικούς πειρασμούς αλλά και τα έξοδα. Η πειθαρχία είναι το καλύτερο αντίδοτο. Η Σελήνη στον Σκορπιό ωθεί την προσοχή σας σε θέματα πρακτικά της δουλειάς κι εκεί θα έχετε περισσότερο άγχος γιατί θα υπάρχει ένταση. Από την άλλη ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα και μπορεί κάποια σχέση ή συνεργασία να σας ξυπνά περίεργες μνήμες σήμερα και να σας παίρνει κάποιες στιγμές από κάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας συμβάλλοντας στο άγχος. Σήμερα επίσης είναι μια μέρα που μπορεί να προκύψουν εξελίξεις και σε οικονομικά ζητήματα ή σε θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σας ζωή. Σαφώς δεν είναι η πιο προβλέψιμη μέρα της εβδομάδας και μπορεί από ώρα σε ώρα να αλλάζουν τα πράγματα και να πρέπει να προσαρμόζεστε στην εκάστοτε συνθήκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πορεία της Σελήνης στον Σκορπιό και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε άτονοι, χωρίς ενέργεια ή μπορεί να βγάζουν στην επιφάνεια περισσότερο άγχος και στρες. Μην πιέζεστε λοιπόν περισσότερο απ’ όσο αντέχετε κι επίσης δεν είναι κακό να δυσαρεστήσετε κάποιους αν δεν θέλετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις τους. Εκμεταλλευτείτε τις πρωινές ώρες στη δουλειά για να είστε παραγωγικοί και να ξεμπερδέψετε με τις εκκρεμότητες που έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με κάποιο τρόπο θα αποσπούν την προσοχή σας διάφορα πράγματα μες τη μέρα και δεν σας αφήνουν να εστιάσετε σε όλα αυτά που έχετε να ολοκληρώσετε. Η βιασύνη θα κάνει τα πράγματα χειρότερα όμως. Επειδή ταυτόχρονα έχουμε και το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Χείρωνα είναι πιθανό να προκύπτουν υποχρεώσεις που ο όγκος τους μπορεί να σας προκαλέσει δυσφορία παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επειδή θα είστε πιο επιρρεπείς σε αγορές απ’ ότι συνήθως για καθαρά ψυχολογικούς λόγους ελέγξτε καλά αν αυτά που θέλετε να πάρετε σας χρειάζονται όντως ή απλώς είναι μέσα στα πλαίσια του να καλύψετε άλλα κενά σε ψυχολογικό επίπεδο. Φυσικά αν κάτι το χρειάζεστε πραγματικά δεν σας εμποδίζει κανείς να το πάρετε αλλά προχωρήστε με λογική κι όχι με βιασύνη και παρόρμηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να βάλετε τα όρια σας (ίσως το πιο δύσκολο στη σημερινή μέρα) και προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στις δικές σας προσωπικές επιδιώξεις παρά στους άλλους ακόμη κι αν είναι οι πιο αγαπημένοι σας άνθρωποι. Σήμερα πλανάται μια τάση όλοι να παίρνουν λίγο πιο προσωπικά τα πράγματα απ’ ότι συνήθως και να είναι πιο ευαίσθητοι ή και οξύθυμοι στις αντιδράσεις τους.