ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 19 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα, η Σελήνη έχει προχωρήσει στον Υδροχόο όπου και θα παραμείνει όλη τη διάρκεια της ημέρας. Από τον Υδροχόο θα σχηματίσει θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή και θα διώξει λίγη από την ένταση
του Σαββάτου βοηθώντας μας να βρούμε λύσεις αλλά και να έχουμε πιο ευχάριστες επαφές.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο και σε πολύ θετικές όψεις με τον Ερμή και την Αφροδίτη, η σημερινή μέρα είναι αρκετά άνετη. Κανονίστε να δείτε φίλους, να κάνετε σχέδια για το άμεσο μέλλον και να κάνετε πιο χαλαρωτικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα θέματα των υποχρεώσεων και της δουλειάς δεν θα σας αφήσουν χαλαρούς ούτε την Κυριακή καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο διελαύνει στον τομέα της καριέρας. Όμως οι θετικές της όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή μπορεί να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα είναι πιο ευχάριστη σε σχέση με τη χθεσινή και σας καλεί να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα έχετε περισσότερα κέφια και όρεξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Κυριακή είναι πιο άνετη μέρα σχετικά και θα θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι, να το ετοιμάσετε για τις
γιορτινές μέρες ή μπορεί να έχετε κανονίσει μια συγκέντρωση με φίλους και συγγενείς για να διασκεδάσετε.

ΛΕΩΝ

Aρκετά πιο χαλαρή και διασκεδαστική ως μέρα η Κυριακή και μάλιστα με τη Σελήνη στον Υδροχόο σε όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή, μπορεί να έχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον κυρίως για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα είναι σχετικά πιο ήπια μέρα και μολονότι μπορεί να έχετε κάποιες υποχρεώσεις σε κοινωνικό ή οικογενειακό επίπεδο, θα καταφέρετε και λίγο να ξεκουραστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Σούπερ κοινωνική για σας η Κυριακή, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και
εξάγωνο με τον Ερμή. Κανονίστε μια έξοδο με φίλους, καλέστε σπίτι σας αγαπημένα πρόσωπα και χαλαρώστε όσο μπορείτε γιατί έρχεται μια απαιτητική εβδομάδα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα
παρορμητικά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Κυριακή είναι σχετικά πιο χαλαρή μέρα αναφορικά με τις όψεις που σχηματίζονται και θα περάσετε πολύ καλύτερα αν εστιαστείτε στις προσωπικές σας υποθέσεις και χαλαρώσετε στη θαλπωρή του σπιτιού
σας με άτομα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα χωρίς να προσποιείστε κάτι άλλο από αυτό που είστε. Ασχοληθείτε και με τον χώρο του σπιτιού και το πώς θα τον ομορφύνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο επικοινωνιακή μέρα με τις ωραίες όψεις της Σελήνης από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη και τον Ερμή και θα περάσετε όμορφα αν αποφασίσετε μια έξοδο με φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πολύ πιο άνετη η Κυριακή με τη Σελήνη στον Υδροχόο. Αν φτάσατε τις προηγούμενες ημέρες σε μια οριακή κατάσταση σε μια σχέση με εντάσεις η Κυριακή προσφέρει τις κατάλληλες προδιαγραφές για να βρείτε ισορροπίες και να γλυκάνετε την κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από το μεσημέρι του Σαββάτου η Σελήνη  βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο αλλά σήμερα σχηματίζει μόνο θετικές όψεις. Έτσι, ναι μεν θα υπάρχει μια κυκλοθυμία στη συμπεριφορά σας αλλά θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε και κάποιες ώρες όμορφα με αυτούς που αγαπάτε.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή με τη Σελήνη στον Υδροχόο, ίσως χρειάζεται να βάλετε πιο σθεναρά όρια στις σχέσεις σας. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες παιδιάστικες συμπεριφορές και ανασφάλειες από κάποια άτομα. Με ευγενικό τρόπο και χωρίς να τους κατηγορείτε για πράγματα διαχωρίστε τη θέση σας και προφυλάξτε την ενέργεια σας.