ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/06

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 19 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη είναι δείκτης της διάθεσης και της καθημερινότητας μας και σήμερα περνάει στους Ιχθύς και ενισχύεται από το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι πιο χαλαρή μέρα. Ενδεχομένως να μην έχετε πολλά κέφια για κοινωνικότητες και να αποζητάτε να χαλαρώσετε λίγο σπίτι σας ή κάνοντας μια βόλτα αλλά χωρίς πιέσεις. Πιθανώς να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να θέλετε να απομονωθείτε λίγες ώρες ακόμη κι από τα κοντινά σας πρόσωπα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι μια πολύ διαφορετική μέρα σίγουρα με πιο ήπια ενέργεια και ευχάριστες επαφές με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι μέρα που θα σας υποχρεώσει ίσως να εργαστείτε κάποιες ώρες ή μπορεί να έχετε προγραμματίσει να ασχοληθείτε με δουλειές στο σπίτι. Από την άλλη μπορεί να προετοιμάζεστε για τη δουλειά της επόμενης εβδομάδας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο δική σας μέρα με τη Σελήνη στους Ιχθύς και πιθανώς να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά ή να κανονίζετε κάποια εκδρομή ή ένα ταξιδάκι για το επόμενο διάστημα.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα είναι πιο ουδέτερη μέρα για σας με τη Σελήνη στους Ιχθύς και καλά θα κάνετε να την εκμεταλλευτείτε για λίγη ξεκούραση.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο κοινωνική ως μέρα με τη Σελήνη στους Ιχθύς και με το ωραίο εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα θέλετε να ψάξετε διαφυγή από την καθημερινότητα αλλά και να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα δεν είναι τόσο βαριά ως ατμόσφαιρα όσο το Σάββατο και μέσα σε όλα όσα έχετε να κάνετε θα βρείτε και τρόπο να ψυχαγωγηθείτε.

Ζώδια Σήμερα – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς και βελτιώνει τη διάθεση σας. Σας κάνει να τα βλέπετε όλα λίγο πιο αισιόδοξα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα είναι μια εσωστρεφής μέρα για σας και θα σας απασχολήσουν ζητήματα προσωπικά σας ή του σπιτιού και της οικογένειας σας.

Ζώδια Σήμερα – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο άνετη μέρα για σας και θα καταφέρετε να την αξιοποιήσετε προς όφελος σας. Μέσα σε όλα όσα έχετε κατά νου να κάνετε βρείτε λίγο χρόνο για να δείτε και κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή να κανονίσετε μια έξοδο.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο ουδέτερη. Καλά θα κάνετε να βρείτε λίγο χρόνο για να το ρίξετε έξω και να περάσετε όμορφα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο δική σας μέρα με τη Σελήνη να προχωρά στο ζώδιο σας. Από τη μια θα θέλετε να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, την οικογένεια και το σπίτι κι από την άλλη θα ψάχνετε τρόπους διαφυγής από τη ρουτίνα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Κρόνος 2022: Καρμικές αναθεωρήσεις και καρμικοί έρωτες

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Ο συμβολισμός του Ήλιου στους Διδύμους