ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 19 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Αιγόκερου ωθώντας την προσοχή μας σε σχέσεις κυρίως επαγγελματικής φύσης και προβλήματα κυρίως πρακτικά που πρέπει να επιλύσουμε, αλλά ίσως συναντάμε αντιστάσεις από άτομα που ενδιαφέρονται μόνο για το συμφέρον τους ή για το πως θα παίξουν παιχνίδια εξουσίας με τους άλλους.

Ο Ήλιος συναντά σε όψη τριγώνου τον Πλούτωνα σήμερα, μια όψη που παραπέμπει στην ανάγκη μας να έχουμε τον έλεγχο στη ζωή μας. Όσο ο έλεγχος περιορίζεται στον ίδιο μας τον εαυτό τα πράγματα δεν ξεφεύγουν. Η όψη αυτή είναι δυνατή για να είμαστε αποφασιστικοί στη ζωή μας, να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει, να απαλλαγούμε δια παντός από μια κακή συνήθεια.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για κάποια επαγγελματικά θέματα ή μπορεί κάποιος συνεργάτης να λειτουργεί με ένα τρόπο που νιώθετε ότι προσπαθεί να σαμποτάρει τη δική σας δουλειά. Παρόλα αυτά αν δεν είστε σίγουροι για κάτι μην υποθέτετε τα χειρότερα και σαφώς προσπαθήστε να διαχωρίσετε τα συναισθήματα σας και να εκλογικεύσετε μια κατάσταση από το να αφήνεστε στο θυμό ή την ένταση να σας παρασύρει σε συμπεριφορές που μπορεί να μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί ένα φίλος, ένας συνεργάτης ή ακόμη κι ο σύντροφός σας να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα. Σαφώς δεν είστε μάντης για να ξέρετε τι έχει ο άλλος στο μυαλό του κι επηρεάζει τη συμπεριφορά του. Μπορείτε να ρωτήσετε ευθέως πάντως από το να σπάτε το κεφάλι σας να δείτε για ποιο λόγο μπορεί να υπάρχει μια περίεργη συμπεριφορά. Ενδεχομένως να μην σας αφορά καν και να σχετίζεται με κάτι δικό του.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι σκιάζει λίγο τη διάθεση σας ακόμη κι αν δε συμβαίνει κάτι στη δική σας ζωή που να είναι δυσάρεστο. Αλλά μην αφήνεστε στην απογοήτευση. Είναι διαφορετικό να μην έχεις κέφια κι άλλο να αφήνεις να σε ρουφήξει η απαισιοδοξία και η απογοήτευση για ό,τι συμβαίνει.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε κάποιο άτομο σημαντικό για σας είτε είναι συνεργάτης, φίλος, είτε ακόμη κι ο ίδιος σας ο σύντροφος σας αλλά τα λόγια και οι συμβουλές που θα δώσετε να ακουστούν στ’ αυτιά του σαν κριτική. Ίσως αντί να τους υποδείξετε πως μπορούν να κάνουν κάτι να δείτε αν μπορείτε να βοηθήσετε ουσιαστικά να κάνουν ελαφρύτερο το φορτίο τους. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε τα όρια σας σήμερα γενικότερα.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Ό,τι κι αν κάνετε κάποιος θα θέλει περισσότερα ή θα τα θέλει διαφορετικά καμωμένα και στο τέλος μένει μόνο ο θυμός. Εσείς κάνετε αυτό που μπορείτε και έχετε να προσφέρετε είτε αφορά τους στενούς συνεργάτες σας είτε κάποιο προϊστάμενο και μην μπαίνετε στη διαδικασία της αποδοχής ή μη των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που εκτός όλων όσων έχετε κατά νου να κάνετε προκύπτουν κι έξτρα ευθύνες ή απρόοπτα. Γι’ αυτό ας είστε πιο προσεκτικοί. Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι φιλική προς το ζώδιο σας αλλά το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα μπορεί να σας δημιουργήσει περίεργα συναισθήματα και τάση για εκνευρισμούς και θυμό τον οποίο να εκδηλώσετε με λάθος τρόπο σε αγαπημένα σας πρόσωπα είτε είναι ο σύντροφός σας είτε ένα σας παιδί αν είστε γονείς.

ΖΥΓΟΣ

Μολονότι θα μπορούσατε να μπείτε στη διαδικασία να αναβάλλετε ή να αποφύγετε να κάνετε κάποια πράγματα καλύτερα να μην το κάνετε γιατί αφενός θα τα βρείτε μπροστά σας κι αφετέρου θα τα έχετε συνεχώς στο μυαλό σας να σας δημιουργούν άγχος. Πιο εύκολο είναι να ξεμπερδεύετε γρήγορα με όλα όσα σας πιέζουν και να κερδίσετε χρόνο να κάνετε αυτά που επιθυμείτε και κυρίως να ξεκουραστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι από τις αρκετά πιεστικές μέρες στο καθημερινό σας πρόγραμμα και καλά θα κάνετε να είστε αρκετά φειδωλοί με τις υποσχέσεις που δίνετε και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε, γιατί μπορεί να φανείτε ασυνεπείς. Αν σας γίνει κάποια πρόταση είτε από φίλους είτε από συνεργάτες φανείτε λίγο συντηρητικοί στο να βιαστείτε να πείτε «ναι» και πάρτε το χρόνο σας να το σκεφτείτε.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να δουλέψετε ή να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας με ένα πιο μετριασμένο ρυθμό ώστε να καταφέρετε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Από την άλλη μπορεί σήμερα να σας φορτώνουν με δικές τους ευθύνες και άλλοι κι όλο αυτό να σας δημιουργεί παράλληλα και εκνευρισμό. Αν και συνήθως δεν αντιδράτε με νεύρα και μπορείτε να ελέγξετε αυτά που λέτε ίσως σήμερα να μην τα καταφέρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα σε όλη τη διάρκεια της μέρας αλλά μπορεί τα πλάνα που έχετε ή το πρόγραμμα που έχετε καταστρώσει να μην σας βγαίνει με τον τρόπο που θέλετε κυρίως αν εξαρτάται κι από άλλους είτε είναι οι συνεργάτες σας είτε είναι οι φίλοι σας. Μην το παίρνετε όμως προσωπικά καθώς η μέρα δεν ευνοεί τις συνέργειες, τις ομαδικές προσπάθειες και με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να προκύπτουν και χειριστικά παιχνίδια ή παιχνίδια εξουσίας σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί εσείς να έχετε όλη την καλή διάθεση αλλά απρόβλεπτοι παράγοντες να μπαίνουν στη μέση και να σας βγάζουν εκτός του χρονικού πλαισίου που έχετε ορίσει. Αντί να αγχώνεστε όμως και να πιέζετε περισσότερο τον εαυτό σας μη βάζετε χρονοδιαγράμματα ειδικά αν πρόκειται για τις επαγγελματικές σας ασχολίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στον φιλικό σας Αιγόκερω σήμερα μια θέση αρκετά βοηθητική, μπορεί να νιώθετε ότι ο χρόνος κυλάει μέσα από τα χέρια σας και ίσως δεν προλαβαίνετε να κάνετε όσα είχατε υπολογίσει μες τη μέρα. Από την άλλη μπορεί να δέχεστε προκλήσεις από συνεργάτες ή από άτομα που έχουν επιρροή στα επαγγελματικά σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2022

Ανάδρομος Ερμής 11/05/2022 – 23/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας; Ποια 4 ζώδια μπορεί να έχουν κέρδη;;

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις