ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα «ζωντανή» από πλευράς ενέργειας ημέρα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία, στις επαφές, στις συναντήσεις.

Η Πέμπτη ευνοεί την δημιουργία, μας εμπνέει και μας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους καθώς ο Ήλιος από τον Ταύρο συναντά σε όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Σήμερα όμως σχηματίζεται και το τετράγωνο του νεοφερμένου Δία στον Ταύρο με τον Πλούτωνα που αφορά σε εξελίξεις στο παγκόσμιο σκηνικό, σκάνδαλα, αύξηση της έντασης στις πολεμικές εστίες στον πλανήτη αλλά πιθανώς και πολλά παιχνίδια δύναμης και εξουσίας.

ΚΡΙΟΣ

Με κάποιο τρόπο μπορεί σήμερα να σας αποκρύπτονται στοιχεία ή να σας λένε άλλα και να εννοούν άλλα. Αν κάτι δεν σας «κολλάει» σε αυτά που ακούτε, δεν είναι κακό να αφουγκραστείτε εκείνη τη στιγμή το συναίσθημα σας και να εμπιστευθείτε ίσως λιγότερο τα αυτιά σας. Η Σελήνη στον Ταύρο συναντά σε θετική όψη την Αφροδίτη και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αλλά με θετικές προδιαγραφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα, ενδεχομένως να υπάρχει κάποιου είδους σύγχυση σε θέματα που αφορούν μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε κοινές απόψεις, στόχους, δραστηριότητες. Αν πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις σε αυτό το τομέα ας είστε κάπως επιφυλακτικοί τουλάχιστον σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αξιοποιήστε τη μέρα για να προωθήσετε τις προσωπικές σας υποθέσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου προσέξτε με το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα σήμερα πως εσείς οι ίδιοι μπορεί να παραποιείτε μια αλήθεια για να την «ταιριάξετε» σε μια προκαθορισμένη άποψη που έχετε για κάποια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μείνετε σταθεροί στα πλάνα που έχετε ήδη εκπονήσει είτε αναφέρονται στις σπουδές είτε στη δουλειά σας και μην παίρνετε ρίσκο σε αδοκίμαστο έδαφος. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου επηρεάζεστε από το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα. Εσείς μπορεί να σκέφτεστε ίσως να κάνετε κάποια επιχειρηματική κίνηση με κάποιο στενό σας φίλο ή συνεργάτη ή με κάποιο τρόπο να συνεργαστείτε.

ΛΕΩΝ

Είναι μια μέρα που δεν προσφέρεται για σημαντικές πρακτικές αποφάσεις κυρίως αν αφορούν δουλειά ή χρήμα. Προσφέρεται βέβαια για ένα σωρό δραστηριότητες λιγότερο πρακτικές. Αν κάνετε μια εργασία που η βάση της είναι η καλλιτεχνία είναι μια υπέροχη μέρα. Είναι σημαντικό όμως με αυτή την όψη να έχετε μια αντικειμενική και σωστή εικόνα των οικονομικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το άγχος σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονο αν είστε γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου σας καθώς με το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα από τη μια έχετε την ανάγκη να ελευθερωθείτε από μια κατάσταση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά κι από την άλλη νιώθετε υποχρεωμένοι να απολογείστε για τις επιλογές σας. Μην το κάνετε! Η Σελήνη στον Ταύρο, θα είναι εξαιρετικά βοηθητική για τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Αν πρέπει να πάρετε μια σοβαρή απόφαση καλά θα κάνετε να το ψάξετε από όλες τις απόψεις και πιθανώς να ζητήσετε και μια δεύτερη γνώμη. Στα θέματα των συνεργασιών καλό είναι να δείτε όχι μόνο την πρακτική οικονομική πλευρά και το όποιο όφελος αποκομίσετε από αυτή αλλά και τι θα σας στοιχίζει από πλευράς της δικής σας προσωπικής ελευθερίας και του ελεύθερου χρόνου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να μην αναλαμβάνετε τα πάντα εσείς και να μοιράσετε τις ευθύνες είτε στο χώρο της δουλειάς είτε και στο χώρο του σπιτιού. Δεν είναι κακό να ζητάτε βοήθεια και να μην φορτώνετε τόσο πολύ τον εαυτό σας. Αντίθετα βρείτε λίγο χρόνο έστω τις βραδινές ώρες για να σας «νταντέψετε».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή όψη εξαγώνου Ήλιου – Ποσειδώνα, είναι αρκετά απαιτητική όψη, αν δεν την διαχειριστείτε όπως πρέπει. Καταρχάς, πρέπει να διατηρήσετε τα όρια όσο κι αν είναι δύσκολο είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις. Δευτερευόντως θα πρέπει να είστε αρκετά φειδωλοί σε αυτά που μοιράζεστε με ανθρώπους, που τώρα γνωρίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση, αλλά και συγκεντρωμένοι στην επικοινωνία σας. Θέματα που σχετίζονται με την δουλειά, τους συνεργάτες μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερο άγχος σήμερα ή μπορεί να έχετε περισσότερες συζητήσεις μαζί τους. Θέματα που αφορούν στις προσωπικές ερωτικές σας σχέσεις μπορεί να εξελιχθούν πολύ καλύτερα σήμερα με τη Σελήνη στον Ταύρο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να υπογράψετε συμβόλαια, να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για την δουλειά ή τα οικονομικά σας. Ακόμη μην μπλέκετε αισθήματα και χρήματα και μην πιστεύετε σε «μεγάλα λόγια και υποσχέσεις» που σας ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πέμπτη, συγκαταλέγεται στις μέρες που πρέπει να προσέξετε τις επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες εκτός αν έχετε κάνει ένα εξονυχιστικό έλεγχο αλλά και να ρίξετε ευθύνες στον εαυτό σας ή άλλους χωρίς να έχετε όλα τα δεδομένα. Μερικές φορές νομίζουμε ότι ξέρουμε κάτι αλλά είμαστε επηρεασμένοι είτε από άλλους είτε από αυτό που εμείς οι ίδιοι θέλουμε να πιστέψουμε.