ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 18 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Στην πορεία της μέρας έχουμε μια ιδιαίτερα βοηθητική όψη. Πρόκειται για το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Διδύμους μια από τις πιο θετικές και όμορφες όψεις που δημιουργεί καλύτερο κλίμα στις σχέσεις και τις επαφές μας με τους άλλους.

Η Σελήνη προχωρά στις 04:09 τα ξημερώματα στο ζώδιο του Κριού, το ζώδιο που θα σχηματιστεί η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 20/04. Και μάλιστα μια αρκετά σπάνια υβριδική Ηλιακή έκλειψη στην τελευταία μοίρα αυτού του ζωδίου που έχει έντονα καρμικό χαρακτήρα.

ΚΡΙΟΣ

Αν μέχρι τώρα δεν νιώσατε σε αυτή τη χρονιά ότι καταφέρατε πολλά τώρα θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία για να κάνετε τα νέα σας ξεκινήματα και να θέσετε τους νέους και φιλόδοξους στόχους σας. Σκεφτείτε τις αλλαγές που θέλετε να υιοθετήσετε στη ζωή σας και χωρίς κανένα δισταγμό πάρτε τη θέση του πρωταγωνιστή γιατί σας ανήκει αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα η Σελήνη προχωρά στον Κριό στο ζώδιο που θα πραγματοποιηθεί η μεθαυριανή έκλειψη Ηλίου στον Κριό που είναι ταυτόχρονα και νέα Σελήνη. Πολλά πράγματα και πολλές συζητήσεις από σήμερα μέχρι την Πέμπτη θα γίνονται κάπως μυστικά ή και παρασκηνιακά και πιθανώς θα αφορούν τα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη παίρνοντας θέση σήμερα σε ένα ιδιαίτερα κοινωνικό τομέα στο ωροσκόπιο σας ετοιμάζει το έδαφος για την μεθαυριανή έκλειψη Ηλίου – νέα Σελήνη στον Κριό δίνοντας έμφαση στο «εμείς» και το «μαζί». Είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή είτε την επαγγελματική το σίγουρο είναι πως η παρέα θα σας πάει καλύτερα και θα νιώσετε κι εσείς πιο δυνατοί μέσω αυτής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σας δίνει δύναμη αλλά και θάρρος να διεκδικήσετε αυτά που νιώθετε ότι σας ανήκουν. Από την άλλη το εξάγωνο της με την Αφροδίτη παραπέμπει σε ευχάριστες επαφές πιθανώς και με όφελος σε οικονομικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε σχέδια για το μέλλον σε επίπεδο σπουδών, δουλειάς, προώθησης των νέων σας πρότζεκτ, αλλά και ταξιδιών. Δεν είναι ανάγκη να τα πραγματοποιήσετε τώρα αλλά μπορείτε κάλλιστα να τα σχεδιάσετε. Γενικώς η τάση σας θα είναι να δείτε τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια πιο εσωτερική μέρα είναι για σας η Τρίτη όχι απαραίτητα άκεφη αλλά θα είστε σε φάση μεγαλύτερης εσωστρέφειας προσέχοντας πράγματα στην καθημερινότητα σας που με τους συνήθεις γρήγορους ρυθμούς σας δεν τους δίνετε την πρέπουσα σημασία. Μπορεί να είστε βαθιά παρατηρητικοί στις συμπεριφορές των συνεργατών ή των προϊσταμένων σας.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σήμερα επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο φέρνοντας ευχάριστες ειδήσεις τόσο για τα μελλοντικά σας σχέδια όσο και για κάποια σχέση. Με τη Σελήνη στον Κριό από σήμερα και σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης, το βλέμμα και την προσοχή σας κλέβουν οι σχέσεις σας με τους άλλους και μάλιστα αυτές που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει στη ζωή μας, στη δουλειά, στις σχέσεις μας με τους άλλους, τρόπο που φροντίζουμε τον εαυτό μας και την υγεία μας. Αν έχετε ήδη επισημάνει κάποια πράγματα που θέλουν αλλαγή τώρα είναι η ευκαιρία σας να το πράξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη από τον Κριό ευνοεί τη δράση, την αποφασιστικότητα και τις αποφάσεις. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη τις βραδινές ώρες ευνοεί τις επαφές σας με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας και σας χαρίζει αν μη τι άλλο πιο αισιόδοξη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή όπως και οι επόμενες ημέρες σας καλούν να εστιαστείτε περισσότερο στο σπίτι, στην οικογένεια, στα νέα ξεκινήματα που θέλετε να εγκαινιάσετε στη ζωή σας και να δώσετε όλη σας την ενέργεια για να επιτύχουν. Η σημερινή μέρα για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο φέρνει όμως και μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε θέματα που αφορούν τη δουλειά και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα δεν θα είναι ακριβώς ξεκούραστη για σας αφού θα έχετε πολλές επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, θα χρειαστεί ίσως να σκεφτείτε αρκετά ή να βρείτε τρόπους να προωθήσετε τα σχέδια σας. Καθώς η εβδομάδα αυτή σημαδεύεται από τη μεθαυριανή υβριδική Ηλιακή έκλειψη σε όλη τη διάρκεια της οι ρυθμοί θα είναι έντονοι στην καθημερινότητα σας και θα υπάρχει μεγαλύτερη βαβούρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σήμερα επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο φέρνοντας ευκαιρίες για ευχάριστες οικογενειακές επαφές πιθανώς όμως και για κάποια δώρα.