ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα αλλά και όλο το σαββατοκύριακο τα ζώδια βρίσκονται κάτω απο την επιρροή της Πανσελήνου που ολοκληρώνεται το πρωί της Κυριακής στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Η Πανσέληνος αυτή έχει σχετικά θετική επιττοή, ωστόσο κάθε ζώδιο θα τη βιώσει διαφορετικά.

Οι σχέσεις, οι επαφές με τρίτους, οι δοσοληψίες, το εμπόριο, οι νέοι και τα παιδιά και οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από τα ΜΜΕ είναι στο επίκεντρο αυτής της Πανσελήνου.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεών σας αλλά και των εμπορικών σας συναλλαγών, κάνοντας το Σάββατο ιδανικό για τις αγορές των Χριστουγέννων και για τις βόρες σας. Επίσης προσφέρεται για γνωριμίες, για να περάσετε χρόνο με φίλους και να συζητήσετε μία πρόταση.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Η Πανσέληνος για σας τους Ταύρους αφορά πρακτικά ζητήματα της δουλειάς σας και τα οικονομικά σας. Το επόμενο διάστημα θα επιδιώξετε να νιώσετε ασφάλεια σε αυτούς τους τομείς. Καθώς η Πανσέληνος θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία, καλό θα είναι να προσέξετε τα έξοδά σας γιατί έχετε μία τάση για υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η τελευταία Πανσέληνος του 2021 σχηματίζεται στο ζώδιό σας κι είστε οι πρωταγωνιστές της, αφού θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής για πολλούς και διάφορους λόγους. Η επιρροή αγγίζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, αλλα΄σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αυτές τις ημέρες με την υγεία σας αλλά και με τις εντάσεις στις σχέσεις σας είτε αφορούν την προσωπική είτε την επαγγελματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Οι εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν αλλά και όλα εκείνα από τα οποία πρέπει να απαλλαγείτε γιατί σας επιβαρύνουν, τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, το παρασκήνιο και τα επαγγελματικά σας «φωτίζει» αυτό το φεγγάρι. Ίσως προκύψουν τώρα μυστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για τα επαγγελματικά σας, ενώ αν είστε γεννημένη μεταξύ 15 και 22 Ιουλίου ίσως παρουσιαστεί συναισθηματική ένταση σε μία προσωπική σχέση σας.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Καλά νέα στον τομέα των φίλων, των συνεργατών ή των στόχων σας μπορεί να φέρει η Πανσέληνος αυτό το σαββατοκύριακο. Η γενναιοδωρία προς τους άλλους σας φτιάχνει τη διάθεση. Το Σάββατο είναι ιδανικό για να βρεθείτε με φίλους και συνεργάτες και να περάσετε χρόνο μαζί τους είτε κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί είτε δουλεύοντας μαζί σε κάποια φιλανθρωπική δράση. Επιπλέον μπορεί να προκύψει μία νέα πρόταση ή μία νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η Πανσέληνος αποτελεί την κύρια επιρροή του σαββατοκύριακου και για εσάς, επηρρεάζοντας τα επαγγελματικά σας, τις φιλοδοξίες σας, το κοινωνικό σας status αλλά και την εικόνα των άλλων για εσάς. Ίσως προκύψει τώρα μία θετική επαγγελματική πρόταση ή μία προαγωγή ή να ολοκληρώσετε τώρα ένα κύκλο σε μία δουλειά και να προχωρήσετε σε κάτι άλλο. Οι γεννημένοι μεταξύ 16 και 22 Σεπτεμβρίου προσέξτε περισσότερο τις προσωπικές σας σχέσεις αυτές τις μέρες.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Το Σάββατο ίσως μπείτε στη διαδικασία να ψάξετε για κάποια αλήθεια σε μία σχέση ή σε μία κατάσταση που αντιμετωπίζετε στα επαγγελματικά σας. Προσοχή πρέπει να δείξετε στο πώς θα διαχειριστείτε τα ευρήματα. Πείτε την αλήθεια που θα ανακαλύψετε χωρίς να φέρετε τους άλλους σε δύσκολη θέση χρησιμοποιώντας τη διπλωματία σας.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτή η Πανσέληνος σας προτρέπει να ακούσετε τα συναισθήματά σας και να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σε θέματα ερωτικών σχέσεων αλλά και σε ζητήματα που αφορούν τις επαγγελματικές και οικονομικές συνεργασίες σας. Οπλιστείτε με αποφασιστικότητα και ακολουθήστε το δρώντας προς την κατεύθυνση που σας δίνει. Το να μένετε στάσιμοι σε μία κατάσταση ή σχέση δεν σας βοηθά.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών είναι στο επίκεντρο της Πανσελήνου. Αν είστε ελεύθεροι ίσως τώρα προκύψει μία νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, ενώ αν είστε σε μία ωραία σχέση ίσως προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω σε αυτή. Για άλλους η Πανσέληνος ίσως δείξει μία νέα συνεργασία ή το κλείσιμο μίας συμφωνίας. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 15 Δεκεμβρίου μπορεί να σας απασχολήσει κι ένα οικονομικό θέμα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Θέματα δουλειάς, σχέσεων με συνεργάτες, υγείας και καθημερινότητας επηρρεάζει η Πανσέληνος για εσάς. Αν είστε γεννημένοι μεταξύ 15 και 19 Ιανουαρίου ίσως σας απασχολήσει μία σχέση που δημιουργεί ένταση ίσως και στον χώρο της δουλειάς ή ένα θέμα που αφορά στη φυσική σας κατάσταση. Ίσως αυτή να είναι μία καλή αφορμή για να βάλετε σε τάξη την καθημερινότητά σας, αλλά ίσως και να δεχτείτε μία δελεαστική επαγγελματική πρόταση.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η Πανσέληνος αυτή θα είναι αρκετά διασκεδαστική για σας, αφού συνδέεται με την χαρά, τον έρωτα και το φλερτ. Σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιό σας και ευνοεί τις γνωριμίες με νέους ανθρώπους που μπορεί να αποκτήσουν κι ερωτική χροιά. Ακόμα αν είστε γονείς ίσως περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας. Οι γεννιμένοι από τις 14 – 19/2 ίσως απασχοληθείτε με θέματα υγείας ή μίας παλιάς σχέσης που σας άφησε μία κακή εμπειρία.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η Πανσέληνος αυτή «φωτίζει» θέματα οικογένειας, σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και της ψυχολογίας σας. Το σαββατοκύριακο αυτό είναι «οικογενειακό» αφού θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας ή με τις σχέσεις που εσείς θεωρείτε οικογένεια στη ζωή σας. Για όσους είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ίσως τώρα προκύψει κάποιο ζήτημα σε ένα δικό σας πρόσωπο και σας ανησυχήσει ή χρειαστεί να το συζητήσετε μαζί του.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Δίας στους Ιχθύς 2022: Ποια όνειρα θα κάνει πραγματικότητα για τα 12 ζώδια

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η τυχερή Πανσέληνος στις 19/12/2021;

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει