ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 18 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η σύνοδος του Ήλιου και του Άρη στον Σκορπιό κάνουν την ημέρα ιδιαίτερα δυναμική. Μπορεί να είμαστε πιο
ευέξαπτοι, νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε με το παραμικρό. Παράλληλα, μπορεί να συμβαίνουν περίεργα συμβάντα ή γεγονότα και συνθήκες, που μας προκαλούν στη διάρκεια της ημέρας και μας βγάζουν εκτός προγράμματος.

Ευτυχώς, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον ειρηνοποιό Ζυγό και θα βοηθήσει να διατηρηθούν κάποιες ισορροπίες αλλά πρέπει να το προσπαθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας να είμαστε πιο δεκτικοί με τους άλλους και λιγότερο εγωιστές.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα ξεκινά με περισσότερη πίεση σε επίπεδο καθημερινότητας, ενώ ταυτόχρονα, μπορεί να υπάρχει μια έκρυθμη κατάσταση σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική- ίσως για τα οικονομικά- που φτάνει σε ένα οριακό σημείο. Επηρεάζεστε περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας και μην αφήνετε την αβεβαιότητα και ό,τι άλλο σκέφτεστε να σας παρασύρει. Επίσης, βάλτε τα όρια σας στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα υπερβεί. Από την άλλη πρέπει να επανεκτιμήσετε ίσως τον ρόλο που παίζουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τη δυναμική σύνοδο Ήλιου – Άρη στον Σκορπιό επηρεάζεστε πρωτίστως οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Θα χρειαστεί να τιθασεύσετε αρκετά τα νεύρα και τις παρορμήσεις σας σήμερα ιδιαίτερα με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τους δικούς τους τρόπους ή ιδέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο θέλει μια μικρή προσοχή στις ερωτικές σας σχέσεις ή στις σχέσεις με τα παιδιά σας αν
είστε γονείς. Βλέπετε οι αγωνίες δεν τελειώνουν και με την όψη Ήλιου – Άρη ενδεχομένως να ανέβουν οι τόνοι και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το παραμικρό.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο ξεκινά με πίεση καθώς η σύνοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ήλιου με τον Άρη στον Σκορπιό σας ζορίζει λίγο παραπάνω σε κάποιες σχέσεις. Από την άλλη χρειάζεται προσοχή πόσο εξαρτητικές
είναι οι σχέσεις σας. Κατά τα άλλα θέματα που αφορούν το σπίτι αλλά και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη και η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα δημιουργούν ένα πιο φορτισμένο πλαίσιο το Σάββατο στον χώρο της δουλειάς ή και του σπιτιού και σεις καλείστε να βρείτε μέσα σ’
αυτό μεγαλύτερη ισορροπία. Ευτυχώς ηεπιρροή του Δία από τον Ταύρο δεν σας αφήνει να πέσετε ψυχολογικά. Ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία το Σάββατο και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο ξεκινά με πιέσεις από πολλές πλευρές σε επίπεδο δουλειάς ή υποχρεώσεων κι αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια περίοδο που πραγματικά σας κουράζει υπερβολικά πνευματικά ή και ψυχολογικά. Μπορεί να προκύψει ένταση στο χώρο της δουλειάς με κάποιο πρόσωπο ενδεχομένως άντρα συνεργάτη.
Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να τον διαθέσετε στον εαυτό σας μέσα σε όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, η σύνοδος Ήλιου – Άρη στο ζώδιό σας, σας δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση στο πρόγραμμα σας ενδεχομένως και κάποιες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα στο επαγγελματικό ή οικογενειακό σας
περιβάλλον. Προσπαθήστε να μη χάσετε την υπομονή και την ψυχραιμία σας. Μολονότι η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα σας κάνει πιο υπερευαίσθητους στην επικοινωνία με τους άλλους, προσπαθήστε με διπλωματική προσέγγιση να μη δημιουργήσετε ρήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι είστε στο μέσον μιας αντιπαράθεσης ανάμεσα σε άτομα του επαγγελματικού ή του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη κάνει πιο έκρυθμη και νευρική την ατμόσφαιρα και σας προκαλεί ίσως να συμμετέχετε κι εσείς. Προτιμήστε όμως την αποστασιοποίηση κι αυτό που κάνει εσάς πιο ευτυχείς από το να μπείτε σε μια διαμάχη που δεν σας αφορά τόσο στην τελική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με πίεση ξεκινά η μέρα. Το πρόγραμμα των υποχρεώσεων σας θα είναι αρκετά βαρύ με αποτέλεσμα να μην βρίσκετε ίσως λίγο χρόνο για να τον διαθέσετε όπως επιθυμείτε σε σας τους ίδιους. Μπορεί να υπάρχει κι ένα τεταμένο κλίμα στη δουλειά και να μην αφορά μόνο το φόρτο της δουλειάς αλλά την ένταση. Προσέξτε και σχέσεις με φίλους σήμερα. Μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος ξεπερνά τα όρια και να έχετε μια αχρείαστη σύγκρουση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα ξεκινά ενδεχομένως με μια κατάσταση πίεσης είτε σε θέματα που αφορούν την οικογένεια είτε τα επαγγελματικά. Ευτυχώς είναι κάτι προσωρινό και δεν θα διαρκέσει τόσο όσο να σας κουράσει. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά όταν βλέπετε ότι σε μια συζήτηση πάνε να ανάψουν τα αίματα. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Ήλιος συναντά σε όψη συνόδου τον Άρη και δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Προσέξτε λίγο περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Πέρα από τις
εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις που καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε και να τις αποφύγετε προσέξτε περισσότερο στην οδήγηση και όταν χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα ή εργαλεία.