ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 18 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Έντονη επιθυμία μας θα είναι να δούμε τους στόχους μας να υλοποιούνται. Η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή μας κάνει κάπως πιο βιαστικούς στα συμπεράσματα μας όμως απ’ όσο πρέπει κι αυτό είναι το μόνο που δεν συνίσταται μια μέρα σαν κι αυτή.

Μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου στον Καρκίνο στη 01:47 τα ξημερώματα, η Σελήνη θα μπει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 06:03 το πρωί που θα προχωρήσει στον Λέοντα όπου και θα μείνει σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Σήμερα οι δεσμοί της Σελήνης προχωρούν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού δίνοντας έμφαση τον επόμενο ενάμισι χρόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 στην οικονομία, τις επενδύσεις, τη γη, την ενέργεια.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ

Η αμεσότητα θα είναι η κυρίαρχη ιδιότητα της ημέρας καθώς θα αισθανθείτε πιο άνετα να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας – όποια κι αν είναι αυτά – προς τις κατευθύνσεις που θέλετε. Ο έρωτας θα έχει κι αυτός ιδιαίτερη σημασία σήμερα αν και δεν αποκλείεται να μείνει σε ορισμένες περιπτώσεις, σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να γίνεστε πολύ κυκλοθυμικοί ή ανήσυχοι. Πιθανώς η αιτία της ανησυχίας είναι η οικογένεια, οι άνθρωποι που συμβιώνετε, το σπίτι ή ένα ακίνητο. Για κάποιους όμως μπορεί να είναι κι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που τους φέρνει τρομερό άγχος. Ότι κι αν είναι πάντως σίγουρα θα βρείτε ένα αποτελεσματικό τρόπο για να το επιλύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αισιοδοξία μπορεί να πηγάζει σήμερα από μια επιτυχία σε θέματα σπουδών, από μια μελλοντική συμφωνία που έχετε στα σκαριά, ή κάποια πρόταση που θα ανοίξει τα φτερά σας στην καριέρα. Από την άλλη είναι μια μέρα που σας «τρώει» να πείτε αλήθειες και καλά θα κάνετε να μην κάνετε πίσω αλλά να προσέξετε αρκετά πως θα πείτε ό,τι πείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρειάζεται όμως προσοχή στις σπατάλες (θα έχετε την τάση) αλλά και στους συνεταιρισμούς με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και μπορεί να σας υποσχεθούν πράγματα που δεν θα τηρήσουν. Δεν χρειάζονται βιασύνες όταν μιλάμε για οικονομικές δοσοληψίες. Εκτός από αυτό θα είστε αρκετά ευαίσθητοι και θα σας απασχολήσουν θέματα ερωτικών σχέσεων ακόμη κι αν δεν υπάρχει ικανοποίηση προς το παρόν.

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ

Πριν σας πιάσει πανικός και αρχίσετε να αγχώνεστε και να πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους, σκεφτείτε ότι είναι κάτι παροδικό και ότι μπορείτε με λίγη υπομονή να το ξεπεράσετε. Επίσης σήμερα η καλύτερη αντιμετώπιση είναι το χιούμορ και το γέλιο. Μιλήστε με τους φίλους σας, με τους ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και σας ηρεμούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Λέοντα και θα σας απασχολήσουν κυρίως δύο θέματα. Το ένα είναι η υγεία και το άλλο η εργασία. Ίσως με κάποιο έμμεσο τρόπο η σελήνη να σας προειδοποιεί ότι δεν γίνεται να παραμελείτε τον εαυτό σας και να βάζετε σε προτεραιότητα τους άλλους.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα με την Σελήνη στον Λέοντα είναι ιδιαίτερα παραγωγική για σας και με έμφαση στους στόχους σας. Από σήμερα και για ενάμισι χρόνο οι δεσμοί της Σελήνης θα επηρεάσουν τους οικονομικούς οίκους του ωροσκοπίου σας. Κάποια πράγματα πλέον αρχίζουν να ωριμάζουν μέσα σας και δεν πρόκειται να δεχτείτε κανένα συμβιβασμό σε αυτά που σκέφτεστε να κάνετε. Μην βιάζεστε όμως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να αποφύγετε όμως κόντρες και μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά αν υπάρχουν επικρίσεις. Επίσης προσπαθήστε λίγο να καταλάβετε και την θέση των άλλων. Κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα που αφορά στο χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καιρός να αξιοποιήσετε τον μοναδικό τρόπο που έχετε εσείς οι Τοξότες να ελίσσεστε και να βρίσκετε λύσεις εκεί που δεν φτάνουν οι άλλοι. Οι συνεργάτες σας θα είναι αρκετά υποχωρητικοί με αποτέλεσμα να μπορείτε εσείς να κατευθύνετε τα πράγματα περισσότερο από ότι συνήθως. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να προσέχετε και να κάνετε κατάχρηση των δικαιωμάτων σας, παραμερίζοντας τις υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είστε αποφασισμένοι να φτάσετε στο βάθος σε κάποιο ζήτημα και να αναζητήσετε μια κρυμμένη αλήθεια. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν ακόμη οικονομικά ζητήματα. Από σήμερα και για ενάμισι χρόνο οι δεσμοί της Σελήνης θα επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή, τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργία, τους στόχους και τους φίλους ή συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως σήμερα νιώθετε να διαδραματίζεται μια μάχη ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό σας σε διάφορα ζητήματα. Η Σελήνη στον Λέοντα, φέρνει πολλές συνειδητοποιήσεις που σχετίζονται με σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες. Τώρα διαφαίνονται ίσως οι αδυναμίες τους και αποφασίζετε να τις ξεκαθαρίσετε. Όμως η μέρα δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο καθώς πολύ εύκολα μπορεί να ανέβουν οι τόνοι.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Κρατήστε τις αποστάσεις σας και προτιμήστε να μιλήσετε σε ένα φίλο-η που νιώθετε ότι σας καταλαβαίνει. Προσοχή και στην υγεία. Μικρές αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα θέματα της φυσικής κατάστασης από την διατροφή μέχρι την σωματική άσκηση μπορεί να φέρουν μεγάλες βελτιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 18/01/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/01/2022 – 23/01/2022;

Πότε θα έχουμε ανάδρομους πλανήτες το 2022;