ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου.

 

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στους Διδύμους μέχρι το πρωί της Κυριακής που στις 10:59 θα προχωρήσει στον Καρκίνο εξισορροπώντας αρκετά εξαιτίας της υδάτινης φύσης της την όψη Ήλιου – Ποσειδώνα. Το βράδυ της Κυριακής με τη Σελήνη να σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή προσέξτε τις παρεξηγήσεις, τα λάθη στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις σας. Αν επιστρέφετε από μια εκδρομή να είστε πιο υπομονετικοί στους δρόμους.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή με τη Σελήνη στον Καρκίνο θα σας απασχολήσουν θέματα της οικογένειας και του σπιτιού ενώ θα νιώθετε μεγαλύτερη νοσταλγία ίσως για το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Την Κυριακή η Σελήνη θα προχωρήσει στον φιλικό σας Καρκίνο δίνοντας μια πιο επικοινωνιακή διάσταση στη μέρα σας, αφορμές για μια βόλτα και επαφές με φίλους. Οι βραδινές ώρες θέλουν προσοχή όμως τόσο στην επικοινωνία γιατί μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία όσο και στις μετακινήσεις σας με το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο και θα θέλετε να ξεδώσετε, να περάσετε καλά και να βγείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τις βραδινές ώρες προσοχή σε μια ερωτική σχέση καθώς μπορεί να γίνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από την Κυριακή  κι έπειτα με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα σας απασχολήσει μια σχέση ή μια συνεργασία και θα εστιάσετε εκεί την προσοχή σας. Από την άλλη μπορεί να έχετε δεύτερες σκέψεις για την εικόνα ή το επαγγελματικό σας προφίλ και να θέλετε να κάνετε αλλαγές.

ΛΕΩΝ

Από την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο θα στραφείτε περισσότερο στα θέματα της δουλειάς αλλά και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Καρκίνο και είναι μια πιο ήπια επιρροή για σας, ενώ είναι βοηθητική για τις επαφές σας με φίλους και τις δραστηριότητες που θέλετε να κάνετε. Προσέχετε όμως με τα έξοδα και γενικότερα με τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Από το πρωί της Κυριακής η Σελήνη παίρνοντας θέση στον Καρκίνο σας ωθεί να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις και τα θέματα της καριέρας. Προσέξτε όμως το βράδυ της Κυριακής καθώς με το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις ή και κλίμα σύγχυσης σε κάποια επαγγελματική σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Κυριακή που η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο, το κλίμα βελτιώνεται αρκετά κι ευνοεί την επικοινωνία και τις λύσεις. Το βράδυ της Κυριακής μπορεί να υπάρχει ένα περίεργο κλίμα σε μια σχέση ή μπορεί εύκολα να φτάσετε σε παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή θα σας απασχολήσουν κάποια πρακτικά οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα. Αποφύγετε το βράδυ της Κυριακής διενέξεις με αφορμή ένα οικονομικό θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από την Κυριακή η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και στρέφει την προσοχή σας στις στενές σας σχέσεις και συνεργασίες δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο συναίσθημα σας. Το βράδυ της Κυριακής αποφύγετε συζητήσεις για θέματα της δουλειάς καθώς υπάρχει κλίμα σύγχυσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο και θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα της δουλειάς και της φυσικής σας κατάστασης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Κυριακή είναι αρκετά πιο φιλική προς το ζώδιο σας με τη Σελήνη στον Καρκίνο και θα νιώσετε ότι φεύγει ένα βάρος από μέσα σας. Είναι μια μέρα για να την εκμεταλλευτείτε ώστε να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/09/2022 – 18/09/2022

Αφροδίτη στην Παρθένο: Πώς θα μας επηρεάσει από 05/09/2022 – 29/09/2022

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 05/09/2022 – 29/09/2022;