ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 18 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Οι συμπαντικές εκπλήξεις συνεχίζονται με την όψη Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο κι έτσι οι ειδήσεις και οι πληροφορίες που μαθαίνουμε έχουν τον χαρακτήρα του απρόβλεπτου, του ανατρεπτικού. Στη θετική της έκφραση η όψη Ερμή-Ουρανού μας διευκολύνει να βρούμε νέες ιδέες, να στραφούμε σε εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων μας.

Στην πορεία της μέρας ο Ήλιος στο ταξίδι του στον Κριό, συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας προσωπικές και επαγγελματικές μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς είναι μια περίοδος με πολλά έξοδα και λόγω του Πάσχα, σκεφτείτε πιο επιλεκτικά τις αγορές σας γιατί τα έξοδα θα πολλαπλασιάζονται. Η σημαντικότερη όψη όμως της ημέρας είναι άλλη. Ο Ήλιος από το ζώδιο σας σήμερα σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργώντας περισσότερο άγχος ή ένταση όχι απαραίτητα γιατί θα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος αλλά μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα ή απογοήτευση και θυμός που έχετε συσσωρεύσει εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σήμερα Μεγάλη Δευτέρα μπορεί να σας κάνει κοινωνό μιας πληροφορίας που θέλετε να μοιραστείτε και με άλλους. Από την άλλη, μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με μέσα τεχνολογίας ή να υπάρχουν ανατροπές ή εκπλήξεις στο πρόγραμμα σας.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Μεγάλη Δευτέρα έρχεται με περισσότερη έμπνευση, πιθανώς κι από κάποια πηγή που δεν περιμένατε, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής συναντά τον Ουρανό. Από την άλλη, μπορεί να είναι μια ξαφνική πληροφορία, μια αναπάντεχη επαφή που σας εκπλήσσει, αλλά και σας ξυπνάει λίγο. Όμως το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σας προσγειώνει στα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείτε προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια και τα όνειρα σας.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στην πορεία, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα κάπως εκρηκτική κυρίως όταν νιώθετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό του τρόπο στη δική σας δουλειά. Αν το δείτε με την απαραίτητη ψυχραιμία και δεν το θεωρήσετε επίθεση ή κακή κριτική τότε μπορεί όντως να επωφεληθείτε από κάτι που θα ακούσετε.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Ενδεχομένως κάτι να ακούσετε ή να μάθετε που μπορεί στην πορεία να σας αλλάξει λίγο το πρόγραμμα γι’ αυτό να είστε ευέλικτοι. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να προκύψει και μια αλλαγή σε θέματα δουλειάς. Από την άλλη μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής κι αυτό γιατί μπορεί να βιώνετε μια πιο βαριά ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς σας ή να υπάρχει κάτι άλλο που επιβαρύνει την ψυχολογία σας και να σας καταπιέζει αυτή τη στιγμή και δεν μπορείτε να το επιλύσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρει και μια απρόσμενη είδηση σήμερα κι αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό. Από την άλλη το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα δείχνει ότι κάτι σας κρατά πίσω από μια ενδεχόμενη σχέση ή συνεργασία. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόσωπο το οποίο ίσως έχει δείξει το ενδιαφέρον του προσωπικά ή επαγγελματικά αλλά είστε κάπως πιο καχύποπτοι απέναντι του, χωρίς να ξέρετε αν πρέπει να το εμπιστευθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρχει κάτι απρόοπτο τη Μεγάλη Δευτέρα κι αυτό να αλλάζει το πρόγραμμα σας. Στην πορεία ο Ήλιος στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και όπως καταλαβαίνετε είστε υποψήφιοι για πολλά παιχνίδια εξουσίας είτε στο χώρο της δουλειάς είτε στο χώρο του σπιτιού αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι θετικό για τον εαυτό σας; Ασχολείστε με όσα πρέπει να για είστε υγιείς ή σας έχουν απορροφήσει τόσο οι έγνοιες που σταματήσατε να συμπεριφέρεστε καλά ακόμη κι απέναντι σε σας τους ίδιους;  Όλα αυτά είναι καλό να τα σκεφτείτε σήμερα και ενδεχομένως να προσπαθήσετε κάπως να αλλάξετε κάποιες συμπεριφορές. Πάρτε το απόφαση. Αυτή τη στιγμή ο μόνος εχθρός του εαυτού σας είναι το δικό σας μυαλό!

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην πορεία της ημέρας η κόντρα ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί να είναι μια κατάσταση που έχει ξεκινήσει καιρό και που νιώθετε ότι πλέον σας κάνει να ασφυκτιείτε. Ίσως λοιπόν πρέπει αντί να αγωνιάτε γι’ αυτή την σχέση ή να νιώθετε θυμό να μιλήσετε με το άλλο άτομο και να καταλάβετε τι συμβαίνει ακριβώς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Ενδεχομένως όλο αυτό να αφορά το σύντροφο σας μπορεί όμως κι ένα στενό συγγενή ενδεχομένως μια γυναίκα πχ τη μητέρα σας. Μπορεί η αφορμή να είναι κάτι μικρό, μια λέξη, ένα σχόλιο, μια περίεργη ματιά κάτι το οποίο μπορεί να σας παρασύρει σε ένα ξέσπασμα που το πιθανότερο είναι ότι έχει τις ρίζες του σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήνετε τη κυκλοθυμία να σας χαλάσει τη μέρα. Στην πορεία της Μεγάλης Δευτέρας ο Ήλιος που βρίσκεται μες τον τομέα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας κοντράρει τον Πλούτωνα. Χρειάζεται να προσέξετε ιδιαιτέρως σε αυτά που θα πείτε, την κριτική που θα ασκήσετε σε άλλους, την «κοινωνική κριτική» στην οποία θα συμμετέχετε ενδεχομένως και μυστικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να βιώνετε μια περίεργη κατάσταση στα ερωτικά σας, να παίζει μια εμμονή με ένα πρόσωπο του παρελθόντος που ίσως δεν το έχετε ξεπεράσει εντελώς ή μια κατάσταση στην οικογένεια που σας ζορίζει. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα για να μην χαλάσετε πολύ χρόνο σε κάτι που είναι παρελθόν και δεν αλλάζει πλέον.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 18/04/2022 – 24/04/2022

Αφροδίτη στους Ιχθύς 05/04/2022 – 02/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις