ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη και η κύρια όψη της θα είναι η αντίθεση με τον Άρη στους Διδύμους που δημιουργεί τάση για βιασύνη και παρορμητικές αντιδράσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια ανισορροπία δυνάμεων που θα είναι εμφανής στις σχέσεις μας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών και Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σήμερα στις επαφές σας με τους άλλους. Σήμερα γίνεται στάσιμος και ο Ερμής στον Αιγόκερω για να γυρίσει σε ορθή πορεία.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Τοξότη η αντίθεση με τον Άρη δημιουργεί ένα πιο νευρικό κλίμα στις επαφές σας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να ερμηνευθεί ως ένα πρόβλημα που αφορά κυρίως σε θέματα της δουλειάς ή στις σχέσεις με ανωτέρους. Το άγχος μπορεί να προκύψει και με κάποιο άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα και να μην παίρνετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να έχει εκπλήξεις κι είναι από αυτές που πρέπει να προσέξετε πολύ τα μυστικά σας για να μην αποκαλυφθούν. Είναι μια μέρα που είναι καλύτερο να αποφύγετε να κρίνετε αυστηρά κάποιον-α χωρίς να έχετε όλες τις πληροφορίες που πρέπει. Εννοείται αυστηρά δεν πρέπει να κρίνετε ούτε τον εαυτό σας. Προσοχή και στα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Έντονη η σημερινή μέρα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη στο ζώδιο σας φέρνοντας βιασύνη, παρορμητική συμπεριφορά αλλά και εντάσεις ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα δημιουργεί ένταση στις σχέσεις με τους άλλους και θέματα που άπτονται των οικονομικών Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να αντιδράσετε όσο πιο ψύχραιμα μπορείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα παραπέμπει σε παιχνίδια εξουσίας. Την ανταγωνιστικότητα μπορεί να τη βιώσετε πιο έντονα σήμερα στο περιβάλλον εργασίας, ενώ για άλλους μπορεί να αφορά μια άλλη σχέση σε προσωπικό επίπεδο. Η αίσθηση του εγκλωβισμού θα είναι πιο έντονη σήμερα. Προσπαθήστε να μην πάρετε τα πράγματα πολύ προσωπικά και βαθιά και δώστε τόπο στην οργή.

ΛΕΩΝ

Η αποφασιστικότητά σας στο χώρο της δουλειάς, μπορεί να συναντήσει κάποια αντίσταση από συνεργάτες αλλά μην απομονώνεστε. Δεν είναι ανάγκη η συμπεριφορά σας να γίνεται ακραία. Ο σκοπός δεν είναι να επιβάλλετε τις απόψεις σας αλλά να τις συζητήσετε με ευγένεια και υπομονή ώστε να καταλάβουν κι οι άλλοι. Αποφύγετε άσκοπες συζητήσεις με άτομα που ξέρετε εξαρχής ότι δεν πρόκειται να ακούσουν με καλή πρόθεση τα λεγόμενα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχετε περίεργη διάθεση σήμερα προσπαθήστε να μην πιέζετε τον εαυτό σας και κυρίως να μη τη μεταδώσετε στους άλλους. Είναι προτιμότερο σήμερα να ακολουθήσετε ένα πιο μοναχικό δρόμο κι από αύριο που τα πράγματα θα είναι κάπως πιο ευνοϊκά μοιράζεστε και με τους άλλους αυτά που θέλετε. Επίσης σήμερα αποφύγετε την κριτική.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καθώς ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα μπορεί κάποιο άτομο από περιβάλλον σας να πατήσει ένα «λάθος κουμπί». Η μέρα έχει μια τάση για παιχνίδια δύναμης αλλά δεν χρειάζεται να συμμετέχετε σε αυτά ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Αν μπορεί να προκύψει μια παραγωγική συζήτηση έχει καλώς. Αν όμως απλά κάποιος θέλει να σας επιβάλλει τα νεύρα του, δικαιούστε να απέχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά αγχωτική λόγω έντονων απαιτήσεων. Δεν είναι κακό όμως να ζητήσετε βοήθεια από το να σας πιάνει ο εγωισμός και να πνίγεστε με όσα έχετε στο πρόγραμμα σας. Αποφύγετε και τις διενέξεις ή τους υψηλούς τόνους με συνεργάτες ή με άτομα του περιβάλλοντος σας. Από σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία και ο Ερμής στον Αιγόκερω και σταδιακά εξομαλύνεται η επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα με κυρίαρχη όψη τη σύνοδο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σας δημιουργεί διάφορες ανασφάλειες αλλά μην αφήνετε τους φόβους να κυριαρχούν στο μυαλό σας. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα ειδικά σε θέματα επαγγελματικά. Πάρτε το χρόνο σας ειδικά σε σοβαρά πράγματα, οργανωθείτε καλύτερα και αφήστε τις αποφάσεις και τις δράσεις από το τέλος της εβδομάδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα έχει μια τάση να μεγεθύνει τα πράγματα έτσι και μια λεπτομέρεια ή κάτι μικρό που θα πείτε μπορεί να παρερμηνευθεί. Προσπαθήστε να μην χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας, βρείτε μια διέξοδο ώστε να αποκλιμακωθεί η ένταση. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ένα διάχυτο (ευτυχώς παροδικό) αίσθημα αδικίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με νοσταλγική διάθεση έρχεται η σημερινή μέρα. Ενδεχομένως με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να σας έρχονται κάποιες δύσκολες αναμνήσεις από καταστάσεις που νιώσατε αβοήθητοι κι αυτό κάπως να σας ρίχνει τη διάθεση. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι υπάρχει μια παρασκηνιακή κατάσταση στη δουλειά. Μια αίσθηση εγκλωβισμού φυσικά μπορεί να την έχετε και για άλλους λόγους σήμερα ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα έχει ένταση, συναισθηματικές εξάρσεις και ίσως και υψηλούς τόνους είτε στο χώρο εργασίας είτε στο περιβάλλον που κινείστε. Ενδεχομένως μάλιστα να κληθείτε να πάρετε το μέρος κάποιας πλευράς σε μια διαμάχη κι εκεί είναι που ίσως ζοριστείτε περισσότερο. Θα πρέπει να ζυγίσετε καλά και τις δυο πλευρές πριν αποφασίσετε με ποιον θα συνταχθείτε. Αν δεν είστε έτοιμοι καλύτερα να παραμείνετε σε ουδέτερο έδαφος.