ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η επικρατέστερη όψη είναι αυτή της Αφροδίτης από τον Λέοντα που σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο. Αν και θεωρείται δυσαρμονική ακριβώς επειδή συνδέει δυο «ευεργέτες» πλανήτες της παραδοσιακής αστρολογίας είναι εξαιρετική για να διασκεδάσουμε, να είμαστε πιο χαλαροί όχι όμως και να έχουμε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα υποχρεώσεων και δουλειάς γιατί η τάση είναι να τεμπελιάζουμε λίγο.

Ωραία όψη για γνωριμίες, επαφές με φίλους και γνωστούς αλλά θέλει προσοχή στις υπερβολές κυρίως σε γευστικούς πειρασμούς και γλυκά αλλά και γενικότερα υπερβολές σε ό,τι μας δίνει ευχαρίστηση. Ο κανόνας του μέτρου είναι επιβεβλημένος με αυτή την όψη. Επίσης θέλει προσοχή στις ερωτικές μας επιλογές γιατί η τάση είναι να ενθουσιαζόμαστε να δίνουμε και να παίρνουμε υποσχέσεις πιθανώς χωρίς αντίκρισμα.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, μπορεί να επηρεάσει κάπως την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σας. Ίσως δεχτείτε κάποιου είδους κριτική ή μπορεί να νιώθετε ότι ο σύντροφος σας δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε στις κοινές υποχρεώσεις και ευθύνες ειδικά αν υπάρχουν στη μέση παιδιά. Αιτία δυσκολίας ή διαφωνιών μπορεί να είναι ακόμη και τα οικονομικά. Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Προσοχή ακόμη στις νέες ερωτικές γνωριμίες. Μη βιάζεστε να πέσετε με τα μούτρα σε άτομα που γνωρίσατε πρόσφατα όσο κι αν σας γοητεύουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μόνο που χρειάζεται προσοχή την Κυριακή με το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Δία στο ζώδιο σας είναι η τάση για υπερβολές είτε αυτές αφορούν στα έξοδα, είτε στις γευστικές σας επιλογές είτε στις υποσχέσεις που μπορεί να δίνετε στην οικογένεια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σας υπενθυμίζει τις ωραίες πλευρές της ζωής, απλά μην περιμένετε στον καναπέ να έρθουν να σας βρουν. Δημιουργήστε τις μόνες-οι σας. Από την άλλη προσέξτε την αμετροέπεια με αυτή την όψη καθώς θα έχετε την τάση να πείτε πολλά χωρίς να τα περνάτε από κάποιο φίλτρο. Επίσης το τετράγωνο αυτό μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία δεύτερων σκέψεων για κάποιο φίλο ή συνεργάτη σας. Προσπαθήστε όμως να μη το μεγεθύνετε στο μυαλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία  ενώ είναι μια απολαυστική όψη για να δείτε φίλους, να κανονίσετε μια έξοδο ή να ασχοληθείτε με κάτι που σας έχει λείψει πολύ, μπορεί να είναι σούπερ καταστροφική για το πορτοφόλι σας. Οι υπερβολές είναι μες το πρόγραμμα με το δίδυμο Αφροδίτης – Δία σε κόντρα όψη. Δεν το συζητάμε για διατροφές και πειθαρχία. Θα χρειαστεί να ορθώσετε τη θέληση σας για να αποφύγετε να χαλάσετε το πρόγραμμα σας.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε λίγο περισσότερο την τάση να ξοδέψετε ορμώμενοι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής. Ακόμη προσοχή στις υπερβολές στη διατροφή, το αλκοόλ και γενικότερα σε ό,τι σας αρέσει αλλά ξέρετε ότι μπορεί να σας κάνει κακό. Το τετράγωνο όμως της Αφροδίτης πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας με το Δία στον Ταύρο σας υπενθυμίζει και  τις ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς ή της καριέρας σας λοιπόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, μολονότι είναι δυσαρμονική όψη είναι μια ευχάριστη επιρροή και πιθανώς να συζητάτε κάποια πλάνα σας σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά κάπως μυστικά. Βέβαια αν ακούσετε υποσχέσεις για πολλά κεράσια τη συγκεκριμένη μέρα καλύτερα να κρατήσετε μικρό καλάθι καθώς η υπερβολή κι ο ενθουσιασμός μπορεί να είναι διάχυτα αλλά πιθανώς οι υποσχέσεις να μη τηρούνται.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σας κάνει κάπως υπερβολικούς σε θέματα εξόδων την Κυριακή κι αυτό ακόμη είναι κάτι που πρέπει να περιορίσετε ειδικά αν δεν έχετε ανάγκη να κάνετε σημαντικές αγορές αυτές τις μέρες. Προσέξτε ακόμη τις μεγάλες προσδοκίες από φίλους και στενούς συνεργάτες για να μην απογοητευθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Δία, μια όψη που πολλές φορές οδηγεί σε υπερβολές ή υποσχέσεις που μπορεί να δώσετε πάνω στον ενθουσιασμό σας ή να σας δώσουν οι άλλοι και μετά να μην τηρηθούν  όπως πρέπει. Προσπαθήστε να πειθαρχήσετε λίγο και επίσης φροντίστε εκτός από ερωτικές ή άλλες υποσχέσεις να μην ξοδέψετε και πολλά χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία την Κυριακή σας προτρέπει να μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που αντέχετε για να μην «καείτε». Μπορείτε να βοηθήσετε κάποιο φίλο ή γνωστό σας με ένα δικό του πρόβλημα αλλά μην το κάνετε δικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία την Κυριακή σας προτρέπει να γίνετε λίγο πιο επιλεκτικοί στην ερωτική σας ζωή τουλάχιστον. Ωραίοι οι ενθουσιασμοί αλλά μην συμβιβάζεστε σε καταστάσεις που δεν  σας γεμίζουν πλήρως επειδή νιώθετε μόνοι. Ακόμη προσέξτε ιδιαίτερα τα έξοδα σας γιατί θα είστε κάπως απείθαρχοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε για τίποτε αλλά να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της καθημερινότητας σας στο σπίτι ή στις εξωτερικές σας δραστηριότητες. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσέξτε όμως τα έξοδα και τις σπατάλες γιατί θα υπάρχει η τάση να μη συγκρατείστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θέλει προσοχή κάπως στις υπερβολές είτε σε γευστικούς πειρασμούς είτε γενικότερα σε έξοδα και αγορές αλλά σαν ατμόσφαιρα η όψη αυτή δημιουργεί ένα σχετικά ελαφρύ κλίμα. Αν είστε σε διατροφή θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε όλη σας την πειθαρχία για να μη τη διακόψετε με αυτή την όψη πάντως.