ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 17 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σχηματίσει μια θετική όψη συνόδου με τον Δία και κατόπιν ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μας κάνει να νιώθουμε πιεστικά την ανάγκη αλλαγών στη ζωή μας, θέλοντας να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε δεν μας αρέσει και δεν επιθυμούμε, όμως καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές αυτή την στιγμή, τελικά όλο αυτό δημιουργεί θυμό και ατμόσφαιρα έντασης.

Το στοίχημα της ημέρας είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και την ηρεμία μας.

ΚΡΙΟΣ

Πιθανώς με τις σημερινές όψεις της Σελήνης από το ζώδιο σας το πρωί να νιώθετε ότι ένα άτομο παίζει λίγο με το νευρικό σας σύστημα ή προσπαθεί να ρίξει κάπως την αυτοπεποίθηση σας. Όμως από την άλλη ίσως εσείς οι ίδιοι νιώθετε έτσι γιατί μπορεί να παρεξηγήσατε κάτι που σας είπε ή πήρατε πολύ προσωπικά μια κριτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε καλύτερα αυτό που θέλετε αρκεί να μην σας πιάνει άγχος ότι οι άλλοι δεν θα το αποδεχτούν. Δεν είναι ανάγκη όμως να μας αποδέχονται όλοι. Σημασία έχει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους. Κι αυτό αν μη τι άλλο όλοι το εκτιμούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η συνέχεια του μήνα θα είναι πολύ καλύτερη και θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές επαγγελματικά και οικονομικά προς το θετικότερο. Όμως το στρες δεν βοηθά πουθενά αντιθέτως σας αποδυναμώνει. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη περνά στον Ταύρο σε ένα πιο εσωστρεφές κομμάτι του ωροσκοπίου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Τετάρτη, προσφέρεται για να δείτε πιο πρακτικά τους στόχους σας και να αναλάβετε δράση, ώστε να τους υλοποιήσετε. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι οικονομικές διαφωνίες τις απογευματινές ώρες και χειριστικά παιχνίδια στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα είναι δύσκολο να κρύψετε τα συναισθήματα σας, μολονότι δεν συνηθίζετε να αποκαλύπτετε σε όλους δημοσίως, πως νοιώθετε. Έτσι αν κάτι δεν πάει καλά, ή δεν νοιώθετε εσείς καλά, αποφύγετε την έκθεση σε πολύ κόσμο για να μπορείτε πιο εύκολα να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το μεσημέρι η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Ταύρο και ίσως είναι δύσκολο να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που σας ενδιαφέρουν, μιας και το μυαλό σας ταξιδεύει. Ταξιδεύει στο μέλλον, τις επαγγελματικές σας προοπτικές, σε θέματα σπουδών για τους νεότερους, ίσως όμως και σε κάποια σχέση που μπορεί να σας απασχολεί σε αυτή την φάση. Προσπαθήστε να μείνετε θετικοί και αν κάτι βλέπετε ότι σας δυσκολεύει ζητήστε βοήθεια.

ΖΥΓΟΣ

Από το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο καλείστε να δείτε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας (ασφάλειες, διατροφές, δάνεια, κάρτες, εφορία, λογαριασμούς κτλ) αλλά και κάποια θέματα της δουλειάς. Μάλιστα μπορεί παρά το άγχος σας, να υπάρξει μια θετική είδηση σε σχέση με τα οικονομικά αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέσεις, συνεργασίες θα σας απασχολήσουν περισσότερο από το μεσημέρι κι έπειτα καθώς η Σελήνη θα κινείται στον Ταύρο και στο 7ο Ηλιακό σας σπίτι. Προσέξτε τις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί οι άλλοι (ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι φίλοι) να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί μαζί σας με το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιθανώς τις πρωινές ώρες να είστε πιο βιαστικοί ή να υπάρχει ένα πιο νευρικό κλίμα στη δουλειά. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη πατά πιο σταθερά στον Ταύρο και σας καλεί να στραφείτε στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας και να επιλύσετε εκκρεμότητες, που αφορούν στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού αλλά και στην υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος της Σελήνης από τον Ταύρο με τον νεοφερμένο Δία σε αυτό το ζώδιο μπορεί να βοηθήσει να αξιοποιήσετε τη θετική όψη για να χαρείτε κάποιες πιο ευχάριστες ώρες με το ταίρι σας ή τα παιδιά σας. Δεν χρειάζεται να υπεραναλύετε τα πάντα ή να βλέπετε συνέχεια ότι κάτι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια μια τάση που μπορεί να σας την προκαλεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ταύρο γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο να είστε με τον εαυτό σας και όποιον μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς, μακριά από πολλές κοινωνικότητες. Μακάρι να μπορέσετε να βρείτε χρόνο να μείνετε περισσότερες ώρες σπίτι και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας ξεκουράζει και δεν σας καταπονεί πνευματικά ή ψυχικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Το μεσημέρι η Σελήνη θα προχωρήσει στον φιλικό σας Ταύρο και το μυαλό σας θα τρέχει στα μελλοντικά σας σχέδια σπουδών ή δουλειάς. Συζητήσεις, επαφές με κόσμο, προώθηση της δουλειάς σας, επικερδείς συμφωνίες είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής μέρας και μάλιστα ευνοούνται ιδιαίτερα με τη σύνοδο της Σελήνης με τον νεοφερμένο Δία στο ζώδιο του Ταύρου.