ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/4

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Τετάρτη συγκαταλέγεται στις θετικές μέρες της εβδομάδας, βοηθώντας μας να αναπτύξουμε τις κοινωνικές και φιλικές μας σχέσεις, να δώσουμε ώθηση στη συλλογική δουλειά. Το βράδυ έχουμε το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, μεγεθύνοντας ακόμη περισσότερο αυτό που νιώθουμε, αλλά πρέπει να προσέξουμε τις συναισθηματικές ακροβασίες και τις υπερβολές. Η κύρια όψη της ημέρας είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα) στον Κριό. Με την όψη αυτή ο κόσμος μπορεί για ορισμένους να δείχνει ένα πιο χαρούμενο μέρος. Είναι μια υπέροχη όψη για γνωριμίες, κοινωνικές εκδηλώσεις, οικονομικές συμφωνίες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχηματίζει ως επί των πλείστων θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιο σας και μόνο το βράδυ θέλει προσοχή στις υπερβολές. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, τη δημιουργία, τα επαγγελματικά σας, αλλά και την προσωπική σας ζωή και τον έρωτα. Σήμερα μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική ιστορία, ένα φλερτ. Ακόμη είναι μια καλή μέρα να προβάλλετε τη δουλειά και τα ταλέντα σας. Θα μπορούσε να υπάρχει κι ένα οικονομικό όφελος σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα, τις θετικές της όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή αλλά και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία, κάποιοι από σας μπορεί να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους συγκατοικείτε, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά.  Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα έχουν προτεραιότητα σήμερα και μπορείτε να περάσετε με τους οικείους και τους αγαπημένους σας πιο θετικά τη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τετάρτη κυριαρχείται από τη Σελήνη στον Λέοντα που μάλιστα είναι αρκετά ευνοϊκή. Καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε τόσο σε θέματα στόχων, συλλογικής δουλειάς, επαφών με συνεργάτες και φίλους όσο και σε ζητήματα που αφορούν στις σπουδές, τη διαφήμιση της δουλειάς και των ταλέντων σας, αλλά ακόμη και για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας τις επόμενες ημέρες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι υπερβολές τις βραδινές ώρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ίσως από τις λίγες ημέρες που μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις και ειδήσεις τόσο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας αλλά και τα επαγγελματικά.  Από την άλλη προσέξτε την υπεραισιοδοξία καθώς η όψη Αφροδίτης – Βόρειου Δεσμού, μπορεί να σας κάνει πιο υπερβολικούς αφού πραγματοποιείται σε κόντρα ζώδιο προς το δικό σας.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τετάρτη είναι από τις θετικές ημέρες της εβδομάδας τόσο για θέματα που σχετίζονται με την προώθηση των επαγγελματικών σας, τη διαφήμιση της δουλειάς ή των ταλέντων σας, τις σπουδές, τις επαφές με ξένους ή εξωτερικό, τα θέματα της οικογένειας, την ακίνητη περιουσία σας. Θετική μέρα και για τα φιλόδοξα σχέδια σας, αλλά και για την ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στον Λέοντα να σχηματίζει ως επί των πλείστων θετικές όψεις αλλά και την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα). Οι τομείς που μπορείτε να ωφεληθείτε είναι αυτός των επαγγελματικών και αυτός της υγείας σε όλα τα επίπεδα. Ενδεχομένως να συζητιέται το όνομα σας σε κάποιους επαγγελματικούς κύκλους και να σας έρθει μια θετική πρόταση. Πολύ θετική μέρα όμως και για οικονομικές συναλλαγές, συμφωνίες και προτάσεις. Εκμεταλλευτείτε την!

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τετάρτη ευνοεί τη συλλογική δουλειά, τη φιλία και δίνει αισιοδοξία για την υλοποίηση των στόχων σας. Κάποιο όνειρο σας μπορεί να υλοποιηθεί πιο εύκολα. Οι επιθυμίες σας γίνονται προτεραιότητα και αυτές θα θέλετε να ικανοποιήσετε με κάθε τρόπο. Οι βραδινές ώρες είναι θετικές για επαφές, αλλά και για την προσωπική σας ζωή. Τις βραδινές ώρες όμως θα είστε επιρρεπείς στο να παρακάμψετε τις καλές σας διατροφικές συνήθειες αλλά και την οικονομική πειθαρχία και να το ρίξετε έξω για τα καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον τομέα της καριέρας. Σήμερα μπορεί να λάβετε ηθική ικανοποίηση στο χώρο της δουλειάς ακούγοντας μια θετική κριτική ή μπορεί ακόμη να μάθετε νέα για μια προαγωγή. Από την άλλη αν είστε στο ψάξιμο για να βρείτε μια εργασία που να σας ικανοποιεί όχι μόνο μισθολογικά αλλά και να αξιοποιεί τα ταλέντα και τις ικανότητες σας τότε μπορεί να προκύψει μια πρόταση αυτές τις ημέρες. Τις βραδινές ώρες προσέξτε λίγο περισσότερο με τις υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια από τις σχετικά θετικές ημέρες του Απριλίου ξεδιπλώνεται μπροστά σας και μπορεί να είστε αποδέκτες μιας θετικής εξέλιξης στη ζωή σας. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά με ξένους ή εξωτερικό, θέματα που αφορούν στην προώθηση της δουλειάς σας, μπορεί να τύχουν ευνοϊκών εξελίξεων. Από την άλλη το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία τις βραδινές ώρες μπορεί να σας κάνει να ονειροβατείτε λίγο και να χάνετε την επαφή με τη λογική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ιδανική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε ένα βιογραφικό, να ζητήσετε οικονομική βοήθεια ίσως κι από κάποιο άτομο της οικογένειας σας, ή ακόμη και μια αύξηση στη δουλειά σας. Πιθανώς να προκύψει μια ευκαιρία για μια δεύτερη δουλειά που θα αποφέρει χρήματα. Γενικά θα έχετε μεγαλύτερη ένταση σήμερα σε ψυχολογικό επίπεδο και πρέπει να προσέξετε κάπως τις υπερβολές. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο διπλωμάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κανονικά η Σελήνη απέναντι σας στον Λέοντα φέρνει λίγο περισσότερη ένταση στις σχέσεις, σήμερα όμως φαίνεται ότι κρύβει για κάποιους ευχάριστες εκπλήξεις. Βλέπετε σχηματίζει πολύ θετικές όψεις με την Αφροδίτη αλλά και τον Ερμή. Το βράδυ μόνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία. Αυτή η όψη με λίγη προσοχή στις υπερβολές βέβαια δεν είναι τόσο αρνητική. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο δεσμό ευνοεί συμφωνίες και συζητήσεις με μελλοντικούς συνεργάτες ή και αποφάσεις με το σύντροφο σας για την εξέλιξη της σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας είναι αρκετά θετική κι αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για κάποιες από τις εξελίξεις στη ζωή σας. Τα θετικά νέα μπορεί να αφορούν επαγγελματικές συζητήσεις, συμφωνίες, τη φήμη σας στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη την Τετάρτη τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική σας ζωή, γιατί οι επόμενες μέρες θα είναι πιο απαιτητικές. Προσέξτε όμως τις υπερβολές.