ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/12

Unsplash.com

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα τα επίπεδα της διάθεσης για όλα τα ζώδια είναι πιο ανεβασμένα και το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη στους Διδύμους με τον Κρόνο είναι ιδιαίτερα παραγωγικό και βοηθητικό για να φέρετε σε πέρας υποχρεώσεις και να συναντήσετε πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε προβλήματα.

Οι νέες γνωριμίες σήμερα για όλα τα ζώδια μπορεί να πάνε καλά γιατί η μέρα είναι προσανατολισμένη περισσότερο στο μέλλον παρά στο εδώ και στο τώρα.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Θετική αν και όχι χαλαρή είναι η σημερινή ημέρα. Το μυαλό σας απασχολούν σχέδια για σπουδές ή δουλειά στο μέλλον. Οι συζητήσεις, οι επαφές, η προώθηση της δουλειάς σας και οι συμφωνίες που σας ωφελούν ευνοούνται σήμερα. Ίσως έρθει στα αυτιά σας μία ευχάριστη είδηση ή ένα σπουδαίο νέο για τα επαγγελματικά σας.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Τα οικονομικά βρίσκονται στο επίκεντρο. Το ισοζύγιο εσόδων – εξόδων σας απασχολεί και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις για τις αυξημένες σας ανάγκες. Ίσως τελικά να υπάρξουν θετικές εξελίξεις για όλα όσα σκέφτεστε μέσα στην ημέρα. Περιορίστε όμως την τάση σας για υπερκαταναλωτισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

H Σελήνη στο ζώδιό σας σάς ωθεί να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα. Ίσως είστε πιο ευαισθητοποιημένοι για τις ανάγκες των άλλων και προσπαθείτε να τους χωρέσετε στο πρόγραμμά σας. Η προσοχή σας δεν συγκεντρώνεται εύκολα για ώρα σε ένα πράγμα σήμερα. Επίσης όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε σήμερα θα βλέπετε τα πράγματα υποκειμενικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Μία εσωστρεφής αλλά παράλληλα όχι απαραίτητα δυσάρεστη ημέρα είναι η σημερινή για σας. Οι ανασφάλειες σας ίσως βγαίνουν στην επιφάνεια ή μία ανησυχία για τις εξελίξεις στην επαγγελματική ζωή σας. Επειδή δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας εκμετελλευτείτε τη με το να ξεκουραστείτε και να κάνετε όσα σας ευχαριστούν πραγματικά.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Η συλλογική δουλειά έρχεται σήμερα στο προσκήνιο. Ίσως χρειαστεί α συνεργαστείτε στη δουλειά, να συναντηθείτε με συνεργάτες και να ανταλλάξετε ιδέες για να κάνετε πιο αποτελεσματικά τη δουλειά σας. Η Σελήνη στους Διδύμους ευνοοεί επίσης επαφές με φίλους, αλλά και την πρακτική προσέγγιση των στόχων σας προκειμένου να τους υλοποιήσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Κουραστική θα είναι η σημερινή μέρα, καθώς εστιάζει πιο πολύ στα επαγγελματικά σας. Ίσως προκύψει σήμερα και μία νέα επαγγελματική πρόταση ή συζητήσεις για την εξέλιξη της καριέρας σας. Σήμερα είναι δύσκολο να κρύψετε τα συναισθήματά σας, οπότε αν κάτι δεν πάει καλά είναι καλύτερο να αποφύγετε την έντονη συναναστροφή για να μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Η συγκέντρωση σε όσα σας ενδιαφέρουν είναι δύσκολη σήμερα. Το μυαλό σας απασχολείται με το μέλλον στα επαγγελματικά σας, στις σπουδές αλλά και σε ένα προγραμματισμένο ταξίδι. Προσπαθείστε να μείνετε στο σήμερα κι αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει με διαφορετικούς τρόπους, όπως το να διαβάσετε ένα βιβλίο. Σήμερα ίσως προκύψει και μία νέα δραστηριότητα στη ζωή σας.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Θετικά κι αρνητικά συναισθήματα τα βιώνετε πιο έντονα σήμερα. Ίσως αμφιταλαντεύεστε σε μία ερωτική σχέση. Ίσως οι επαφές σας προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν με τη δική τους διάθεση, οπότε καλύτερο να αποφύγετε τέτοια άτομα. Επικεντρωθείτε σε ζητήματα πρακτικά που αφορούν τα οικονομικά σας για να μπορέσετε να τα λύσετε κι ίσως ως το τέλος της ημέρας να υπάρχει μία θετική εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Προσοχή πρέπει να δείξετε σήμερα στις προσωπικές σχέσεις, οι οποίες μαζί με τις συνεργασίες επηρεάζονται σήμερα από τη Σελήνη στους Διδύμους. Ίσως νιώσετε πίεση από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Η καλύτερη λύση σε όλα είναι ο διάλογος. Ερωτικά η μέρα αποκτά ενδιαφέρον για τους αδέσμευτους καθώς επιφυλάσσει μάλλον νέες γνωριμίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, επαγγελματικές εκκρεμότητες ή θέματα σπιτιού και υγείας περιμένουν σήμερα να ασχοληθείτε μαζί τους. Μπορείτε σήμερα να ξεκινήσετε υγιεινή διατροφή ή κάποιο σπορ και δεν θα το εγκαταλείψετε σύντομα. Αποφύγετε να γίνετε επικριτικοί με τον εαυτό σας ή τους άλλους σήμερα, γιατί αυτή την τάση θα έχετε.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Διασκέδαση, έρωτα, δημιουργία, παιδιά έχει στο επίκεντρό της η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στους Διδύμους για σας. Είναι μία από τις πιο θετικές ημέρες της εβδομάδας και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε για να περάσετε ευχάριστες ώρες με τα αγαπημένας σας πρόσωπα. Ίσως έρθουν θετικές εξελίξεις στα θέματα παιδιών ή στα ερωτικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η σημερινή ημέρα είναι απαιτητική γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τις κοινωνικότητες και να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας ή με όποιον σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς. Ασχοληθείτε με ό,τι σας ξεκουράζει. Ίσως έρθουν στην επιφάνεια θέματα που αφορούν στο παρελθόν ή στην οικογένειά σας κι απαιτούν πρακτικές λύσεις. Σήμερα η μέρα ευνοεί την εξέρευση τέτοιων λύσεων.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Δίας στους Ιχθύς 2022: Ποια όνειρα θα κάνει πραγματικότητα για τα 12 ζώδια

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η τυχερή Πανσέληνος στις 19/12/2021;

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει