ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η επιρροή της Πανσελήνου έχει αρχίσει ήδη και θα κορυφωθεί απόψε το βράδυ και αύριο. Η τάση είναι να γινόμαστε πιο κυκλοθυμικοί, να μην ελέγχουμε εύκολα τα συναισθήματα μας ή να νιώθουμε μεγαλύτερη ανασφάλεια. Καλώς ή κακώς βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά από αυτά που σε άλλες μέρες καταφέρνουμε να κρύψουμε.

Έχω πει πολλές φορές πως η Πανσέληνος λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός αυτού που αισθανόμαστε. Αν τα συναισθήματα μας είναι ευχάριστα και αισιόδοξα νιώθουμε την ζωή εκείνες τις μέρες σαν ένα κοσμικό πάρτι, αν αντιθέτως είμαστε ανήσυχοι, στενοχωρημένοι ή φοβισμένοι τότε βγαίνει στην επιφάνεια σαν πανικός.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα όσες υποχρεώσεις κι αν έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο κοιτάξτε να ασχοληθείτε λίγο και με τις προσωπικές σας ανάγκες ή και να χαλαρώσετε σπίτι σας. Κάποιο άτομο από το χώρο εργασίας πάντως φαίνεται ότι θα σας δυσκολέψει ή μπορεί να νιώσετε ότι η συμπεριφορά του απέναντί σας είναι άδικη. Προσπαθήστε να μην το πάρετε πολύ βαριά ή προσωπικά και δώστε τόπο στην οργή.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως χρειάζεται να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, πελάτες, γνωστούς και φίλους ή μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε και ο χρόνος δεν σας φτάνει. Μέσα σε όλα, είναι και οι μετακινήσεις για αγορές ίσως της τελευταίας στιγμής (προσέξτε τη σειρήνα των εκπτώσεων τώρα που έχουμε ανάδρομο Ερμή και Αφροδίτη) ή κάποιες ρυθμίσεις και τακτοποιήσεις που πρέπει να κάνετε σε οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς στο ξεκίνημα της χρονιάς οι απαιτήσεις σε έξοδα είναι αυξημένες μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι πως θα τακτοποιήσετε κάποιους λογαριασμούς ή πως θα ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας. Από την άλλη για κάποιες-ους μπορεί να είναι και μια προσωπική σχέση που μπορεί να σας δημιουργεί στρες αν νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο της κατάστασης ή δεν υπάρχει η θερμή ανταπόκριση στα συναισθήματα σας από την άλλη πλευρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κυκλοθυμία αυτές τις μέρες θα είναι το κύριο μενού σας. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξετε είναι τα όρια σας. Επειδή μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι και άτονοι με την αντίθεση του Πλούτωνα προς το φεγγάρι αυτό ενδεχομένως να έχετε και πιο διάτρητα όρια απέναντι στους άλλους. Στην συγκεκριμένη Πανσέληνο διαφυλάξτε την υγεία σας σωματική και ψυχική και κοιτάξτε να πετάξετε από πάνω σας βάρη.. όχι να προσθέσετε κι άλλα.

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ

Είναι μέρες που μπορεί να νιώθετε κάπως «ξεκούρδιστοι» ότι δεν συντονίζεστε με τους άλλους και ίσως αν είναι στο χέρι σας να μην θέλετε να έχετε και πολλές κοινωνικές επαφές χωρίς σπουδαίο λόγο. Σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου μας όμως είναι και το τέλος και η κάθαρση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε όλα όσα πρέπει να αφήσετε πίσω σας την νέα χρονιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το φεγγάρι μπορεί να βγάζει και μια πίκρα, ένα παράπονο και να σας ρίχνει λίγο. Όμως μια νέα χρονιά έχει αρχίσει και κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήσετε πίσω σας και να εξυγιάνετε τις σχέσεις σας από δω και κάτω. Σε αυτό έχετε συμπαραστάτη τον Δία που σας δείχνει τον δρόμο στο καινούριο που πρέπει να ακολουθήσετε, στις νέες εμπειρίες, στις νέες σχέσεις, στους νέους ανθρώπους που θα μπουν στην ζωή σας και θα σας ενθουσιάσουν.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος που θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Τρίτης επηρεάζει τόσο τα θέματα της δουλειάς όσο και του σπιτιού και της οικογένειας και μπορεί να νιώθετε δυο διαφορετικές δυνάμεις να σας τραβάνε από την μια και την άλλη κατεύθυνση. Ίσως νιώθετε αρκετά ευάλωτοι συναισθηματικά επίσης με κάποια γεγονότα των τελευταίων ημερών. Δεν είναι κακό αγαπητοί μου Ζυγοί να ξεσπάσετε, ούτε να κλάψετε ούτε να φωνάξετε αν έτσι νιώθετε. Κακό είναι να καταπιέζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με μια ιδιαίτερα ευαίσθητη και συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο που ετοιμάζεται να σχηματίσει Πανσέληνο απόψε τη νύχτα φαίνεται ότι τον πρώτο λόγο τον έχουν τα συναισθήματα και όχι η λογική. Επίσης προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ψύχραιμοι καθώς όλοι αυτές τις μέρες γίνονται πιο υπερευαίσθητοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επειδή αυτή η Πανσέληνος κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί να είναι μνήμες που πονάνε, ιστορίες απόρριψης, εγκατάλειψης και γενικότερα οδύνης του παρελθόντος. Ίσως από την άλλη έρχονται τώρα στο ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς για να τις γιατρέψετε και να τις ξεριζώσετε μια και καλή από την ζωή σας. Από την άλλη είναι μια Πανσέληνος που αφορά πολύ και στα οικονομικά σας και ίσως αυτές τις μέρες ασχοληθείτε περισσότερο με αποπληρωμές και γενικότερα κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων ψάχνοντας ταυτόχρονα και για νέα έσοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το φεγγάρι φωτίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αγαπητοί μου Αιγόκεροι. Κι όταν λέμε φωτίζει εννοούμε και τις αθέατες και σκοτεινές πλευρές τους. Έτσι αν υπάρχουν σκιές στις σχέσεις σας αυτή η Πανσέληνος θα ρίξει φως ώστε να διορθώσετε αυτά που πρέπει ή να πάρετε απόφαση να τελειώσετε ό,τι δεν διορθώνεται. Εσείς που έχετε γενέθλια σήμερα, αύριο και μεθαύριο επηρεάζεστε σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς σας και κεντρικό θέμα της σίγουρα θα είναι η πορεία μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί τον τομέα της υγείας και της εργασίας. Έτσι μπορεί να τρέχετε για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής στην δουλειά ή ίσως υπάρχει ένας αυξημένος όγκος εργασίας ή και οικιακών εργασιών που πρέπει να ολοκληρωθούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά τα παιδιά είτε είναι συγγενικών σας προσώπων, είτε δικά σας, είτε φίλων θα κλέψουν την παράσταση και την προσοχή και την φροντίδα σας αυτές τις ημέρες. Από την άλλη θα υπάρχει κι ένα πιο ρομαντικό κλίμα στην προσωπική σας ζωή ειδικά αν είστε ερωτευμένοι. Βέβαια η κυκλοθυμία με αυτό το φεγγάρι είναι βέβαιη και καθώς έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρνει στον νου μνήμες του παρελθόντος που εξακολουθούν να σας ζορίζουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 18/01/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/01/2022 – 23/01/2022;

Πότε θα έχουμε ανάδρομους πλανήτες το 2022;