ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κυρίαρχη όψη του Σαββάτου είναι η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα. Είναι μια όψη που συμβαίνει τέτοια περίοδο μια φορά το χρόνο, όσο τουλάχιστον ο Ποσειδώνας παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων. Αστρολογικά θεωρείται μια ακατάλληλη μέρα για λήψη σοβαρών αποφάσεων καθώς είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα και τείνουμε γενικώς να είμαστε πιο αφηρημένοι και πιο «χαμένοι» στις σκέψεις μας. Η όψη αυτή κάποιες φορές δημιουργεί μια αίσθηση ατονίας και πιο βαριά διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Με κάποιο τρόπο μπορεί να σας αποκρύπτονται στοιχεία ή να σας λένε άλλα και να εννοούν άλλα. Αυτό πρέπει να το προσέξετε κυρίως στο χώρο της δουλειάς. Αν κάτι δεν σας «κολλάει» σε αυτά που ακούτε, δεν είναι κακό να αφουγκραστείτε εκείνη τη στιγμή το συναίσθημα σας και να εμπιστευθείτε ίσως λιγότερο τα αυτιά σας. Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για ήπια καταπόνηση. Προσέξτε μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου σχέσεις με συνεργάτες ή και πελάτες καθώς μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα έντασης αλλά και ασυνεννοησίας. Δεν χρειάζεται να πιεστείτε να λάβετε σοβαρές αποφάσεις. Βρείτε διεξόδους διασκέδασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιοι φίλοι μπορεί να χρειάζονται τη βοήθεια σας ή μπορεί να προστρέχουν σε σας για συμβουλές. Από την άλλη μπορεί να είναι ο σύντροφος σας ή το παιδί σας, αν είστε γονείς, που μπορεί να έχει την ανάγκη σας.  Μεγαλύτερη σύγχυση μπορεί να έχετε σε θέματα που αφορούν μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε κοινές απόψεις, στόχους, δραστηριότητες. Εκεί, ας είστε κάπως επιφυλακτικοί. Ακόμη ίσως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να συζητήσετε επαγγελματικά θέματα αν θέλετε να λύσετε προβλήματα. Μάλλον θα μπερδευτείτε περισσότερο ακούγοντας πολλές και διαφορετικές απόψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιοι μπορεί εξαιτίας των συνθηκών, να προβληματίζεστε για το πως θα δουλεύετε, άλλοι μπορεί να ψάχνετε μια πιο σταθερή  δουλειά που να σας συντηρεί καλύτερα αν κάνατε ας πούμε μια εποχική εργασία ή μια δουλειά που να σας εμπνέει περισσότερο και να αξιοποιεί τα ταλέντα σας. Από την άλλη κάποιοι ίσως δεν σέβονται τα όρια σας είτε στο χώρο της δουλειάς είτε στο σπίτι και γίνονται ιδιαίτερα πιεστικοί. Επειδή είναι περίεργες μέρες μην αποθαρρύνεστε και μην απογοητεύεστε. Και σίγουρα μην είστε παρορμητικοί στις αντιδράσεις και τις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για πρακτικές αποφάσεις και άμεση δράση. Ο Ποσειδώνας όμως από τους Ιχθύς, δεν είναι τόσο αρνητικός για το ζώδιο σας. Σας προτρέπει να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, όχι όμως ουτοπικά. Μην χάνετε την ενέργεια σας σε αδιέξοδες καταστάσεις. Μείνετε σταθεροί στα πλάνα που έχετε ήδη εκπονήσει είτε αναφέρονται στις σπουδές είτε στη δουλειά σας και μην παίρνετε ρίσκο σε αδοκίμαστο έδαφος. Ακόμη προσέξτε τις υποσχέσεις που μπορεί να σας δίνονται αυτό το γουηκέντ, γιατί μπορεί να μην υλοποιηθούν μακροπρόθεσμα.

ΛΕΩΝ

Είναι μια μέρα που δεν προσφέρεται για σημαντικές πρακτικές αποφάσεις κυρίως αν αφορούν δουλειά ή χρήμα. Προσφέρεται βέβαια για ένα σωρό δραστηριότητες. Είναι σημαντικό πάντως αυτές τις μέρες να έχετε μια αντικειμενική εικόνα των οικονομικών σας. Θέματα που αφορούν στις προσωπικές ερωτικές σας σχέσεις, σας δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση και εκνευρισμό. Μην αντιδράτε όμως σπασμωδικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε τις συναισθηματικές ή επαγγελματικές σας επενδύσεις, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, μην πιέζετε τα πράγματα σε μια σχέση. Κρατήστε κάποια θέματα μυστικά. Ακόμη μην υπογράφετε συμβόλαια και σημαντικές δεσμεύσεις, χωρίς να έχετε κάνει έναν εξονυχιστικό έλεγχο. Μέχρι το μεσημέρι θα είναι πιο έντονη η μέρα και πιθανώς να έχετε μεγαλύτερη νευρικότητα κι ένταση.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς ή όσους έχετε ωροσκόπο στον Ζυγό, ίσως δεν θα σας είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους. Αν πρέπει να πάρετε μια σοβαρή απόφαση καλά θα κάνετε να αφήσετε να περάσει η σημερινή και η αυριανή μέρα και να το πράξετε μετά. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια αίσθηση καταπόνησης, ατονίας ή το στρες να σας δημιουργεί ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι από τις σταθερές μέρες του μήνα που μπορείτε να στηριχτείτε και να βγάλετε λογικά συμπεράσματα. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να μην αναλαμβάνετε τα πάντα εσείς και να μοιράσετε τις ευθύνες είτε στο χώρο της δουλειάς είτε και στο χώρο του σπιτιού. Δεν είναι κακό να ζητάτε βοήθεια και να μην φορτώνετε τόσο πολύ τον εαυτό σας. Αντίθετα βρείτε λίγο χρόνο έστω τις βραδινές ώρες για να σας «νταντέψετε». Η  μέρα δεν προσφέρεται για εκκινήσεις και τις μεσημεριανές ώρες προσέξτε περισσότερο τις σχέσεις με συνεργάτες και φίλους γιατί τα πνεύματα μπορεί να είναι οξυμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πρέπει να διατηρήστε τα όρια όσο κι αν είναι δύσκολο είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις. Δευτερευόντως θα πρέπει να είστε αρκετά φειδωλοί σε αυτά που μοιράζεστε με ανθρώπους, που τώρα γνωρίζετε. Μην βιάζεστε να ενθουσιαστείτε με καινούρια πρόσωπα ή με προτάσεις. Ακόμη προσέξτε οτιδήποτε σχετίζεται με το υγρό στοιχείο, τα φάρμακα, τα χημικά. Οι γεννημένοι από τις 14/12 και μέχρι τις 16/12 μπορεί να έχετε συναισθήματα απογοήτευσης γιατί κάτι δεν πάει όπως το επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να είστε αφηρημένοι ή να έχετε την αίσθηση ότι δεν πατάτε έδαφος. Μπορεί να βγάλετε λάθος συμπεράσματα ή να πάρετε ως δεδομένα πράγματα τα οποία θέλουν μεγαλύτερη διερεύνηση. Ακόμη χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση αλλά και συγκεντρωμένοι στην επικοινωνία σας. Είναι από τις μέρες που το μυαλό ακόμη και του πιο τεχνοκράτη και λογικού Αιγόκερου μπορεί να παίξει παιχνίδια μαζί του. Αυτό είναι ένα από τα εφέ της επιρροής του  Ποσειδώνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καταρχάς, αποφύγετε ρίσκο στον οικονομικό τομέα και προσέξτε τα οικονομικά σας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να υπογράψετε συμβόλαια, να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για την δουλειά ή τα οικονομικά σας. Ακόμη  μην μπλέκετε αισθήματα και χρήματα και μην πιστεύετε σε «μεγάλα λόγια και υποσχέσεις» που σας ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Μπορεί να εκνευριστείτε κιόλας με κάποια άτομα από το χώρο της δουλειάς ή κι ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η φαντασία σας, παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας αυτές τις μέρες. Το Σάββατο που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους, πρέπει να αποφύγετε επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες, αλλά και να ρίξετε ευθύνες στον εαυτό σας ή άλλους. Σαφώς θα πρέπει να έχετε συντηρητική και καχύποπτη στάση απέναντι σε ανθρώπους που γνωρίζετε τώρα χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι πρέπει να είστε ψυχροί και απόμακροι. Απλά πιο παρατηρητικοί και λιγότερο βιαστικοί στις εκτιμήσεις σας

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πανσέληνος του θερισμού στις 10/09/2022: Τσουνάμι συναισθημάτων

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από 09/09/2022 – 23/09/2022: Τι να περιμένουμε;

Τα 3 εξελικτικά στάδια της Παρθένου